O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Lednice a potravinová skříň
Ahoj, chtěla bych se optat těch, kteří mají volně stojící lednici vedle potravinové skříně, jak jst…
alokin_ka
Před 5 lety
4
Podlahové topení - jaký zdroj?
Zdravím, kupujeme velký patrový dům o ploše cca 240m2. Jsme rozhodnutí, že 100% chceme podlahové to…
zubr487
Před 5 lety
4
Kudy vést elektro ve spirolu?
Dobrý den Právě řešíme rozvody elektro v novostavbě a každý řemeslník říká něco jiného. Jeden navr…
kofejn
Před 5 lety
12
Kolaudace ČOV /domu 2020
Pěkné páteční dopoledne, prosím co vše mít připravené ke kolaudaci ČOV? A následně ke kolauda…
beruska80
Před 5 lety
5
Dřez pod oknem - ano nebo ne?
Stále řeším dilema ohledně dřezu. Líbí se mi velký dřez z Ikei pod oknem, ale pořád váhám, zda je t…
myfairlady
Před 5 lety
30
Police/ nika nad umyvadlem
Máte někdo v koupelně nad umyvadlem nějak zajímavě řešené police, niky atd.. ? Co tu sleduji, tak s…
bayt
Před 5 lety
2
Jak vyřešit nevzhledné lišty v koupelně?
Byli jsme se podívat, jak pokračují s obkládáním kopelny a zjistili jsme, že nám k zeleným obkladům…
mersy
Před 5 lety
14
Stavební firma na pasivní dům - Středočeský kraj
Dobrý večer, máte někdo dobrou osobní zkušenost se stavební firmou, která Vám postavila pasivní dům…
asandrea
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Čtečka otisku prstů
Dobrý den,máte prosím někdo zkušenost s otiskem prstů na otvírání garáž.vrat?Popř. co máte Vy?Čísel…
velunek
Před 5 lety
7
Obvodové zdivo přes zimu
Zdravím všechny stavitele, v současné chvíli jsem ve fázi zdění obvodových nosných zdí a vypadá to…
secky
Před 5 lety
7
Kolik platíte za elektriku, vodu, plyn?
Ahoj holky, bydlíme v poměrně dost velkém starém domě. Oba dva si myslíme, že na to, že doma jsme …
radek84
Před 5 lety
1
2
...
...
14
15
434
Nalepení tapety. Penetrovali jste před tím zeď?
Dostala jsem IP od adminky, ze by bylo lepsi, psat si k tematu tady, takze sup sem :-) Jinak moc di…
olata
Před 5 lety
1
2
43
Svislá výztuž, počet ks a zvolený průměr
Ahoj mám dotaz ohledně svislé výztuže ztraceného bednění, máme spočítanou statiku, tak se jen chci …
jarin1
Před 5 lety
16
Architekt na zelenou střechu
Dobrý den, prosím o doporučení zahradního architekta specializovaného na zelené střechy z Jihomorav…
bum2
Před 5 lety
6
Hledam projekt RD obdélník s garazi
Zdravim všechny , hledam inspiraci na dispozice RD , obdélníkového tvaru rozměr min 8x16 , jsme v C…
marushkap
Před 5 lety
5
Dřevostavba - ano či ne
Máte zkušenosti s dřevostabvou? Proč byste do toho šli a proč ne? Jak se vám v ní žije, postřehy?
beruska80
Před 5 lety
1
2
...
...
3
4
101
Venkovní poštovní schránka
Ahoj, řeším poštovní schránku do které stále prší a vše je dokola mokré. Jaké prosím máte zkušenos…
anntroj
Před 5 lety
18
Jít do loxone? Musí se řešit smart elektroinstalace při stavbě nebo jde později?
Hezký den, nyní jsme ve fázi tvorby projektu a řešíme s projektantem elektroinstalaci pro naší dře…
awakened
Před 5 lety
24
Máte hydroizolaci mezi věnecem a pozednicí
Dobrý den, řešíme zda je nutný pás hydroizolace na betonový věnec pod pozednici. Pozednici máme nav…
panlorenc
Před 5 lety
17
Sám na dům + hypo?
Dobrý den všem. Zajímal by mě názor vás ostatních, zkušenějších. V paneláku bydlím od narození a …
staqor
Před 5 lety
13
Retenční nádrž - jakou velikost?
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak vypočítat jak velkou retenční nádrž na zachytávání dešto…
maximsoon
Před 5 lety
21
Déšť vs obvodové zdivo
Při silném dešti se voda prosakuje až do domu. Obvodové zdivo máme ytong lambda 450 a zatím bez fas…
maximsoon
Před 5 lety
13
Obklad sloupů
Ahoj všem, chtěla bych obložit venkovní sloupy, které mají 25 x 25 cm. Chtěla bych tam něco jako tm…
mpoko
Před 5 lety
2
Topný žebřík METEROR máte zkušenosti?
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s tímto topným žebříkem - METEOR 137? Děkuji za reakce!
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Hypotéka, manželka na RD
Zdravím, prosím o pomoc, v tomhle tématu nejsme tolik zběhlí.. S manželem plánujeme stavět RD -roz…
lesla
Před 5 lety
1
2
36
Heluz se sype?
zdarte, byl jsem dnrska mrknout na stavbu protoze leje jak z konve... nevite proc se par cihel vydr…
travas
Před 5 lety
2
Traverza
je mozne odrezat kur traverzy nad oknem pro pruchod trubky?
paposboj
Před 5 lety
1
Černé tečky na modřínovém plotě
Dobrý den, na modřínovém plotě starém asi 3 měsíce se nám udělaly černé tečky, viz obrázky v příloz…
jiri_hradil
Před 5 lety
1
Jak zjistím TZ z PENB
Ahoj jak zjistím nebo spočítám tepelné ztráty domu s PENB, je tam spousta hodnot ale není tam vylož…
jarin1
Před 5 lety
24
Kotel Viadrus U22
Nemáte někdo kotel Viadrus U 22 economy? Potřebuji poradit jak v něm topit. Nemůžu ho roztopit aspo…
wpavel
Před 5 lety
2
1
2
…
325
326
327
328
329
…