O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Geberit vedle sprchového koutu
Ahoj všem, v koupelně řešíme, že budeme mít vyzdění wc (geberit) a hned vedle něj nám bude navazova…
kofejn
Před 5 lety
11
Převod pozemku a vyřešení fin. situace v případě rozvodu
Zdravím, s manželem máme v plánu stavět. Dům zafinancujeme částečně prodejem manželova bytu a na z…
doog
Před 5 lety
18
Hlučnost plechové střechy na stání
Jsme před realizací stání pro auta a zvažujeme plechovou krytinu. Tašky z důvodu hmotnosti asi nepř…
lukoid
Před 5 lety
2
Umístění domu na pozemku
Dobry den, chtel bych poprosit o konstruktivní kritiku meho navrhu jak umistit domek na pozemek (19…
roxtidy
Před 5 lety
23
Tašky Röben Bergamo
Zdravím, máte někdo zkušenosti se střešními taškami Röben Bergamo (https://roben.com.cz/strecha/vyr…
jarin1
Před 5 lety
2
Názor na půdorys
Dobrý den, prosím o názor na uvedený půdorys patrového rodinného domu, co by jste zlepšily, případn…
jose10r
Před 5 lety
6
Kde skladujete potraviny mimo skříň?
Dobrý den, nemáte prosím tipy, kde se dají ještě s výhodou skladovat potraviny v kuchyni? Například…
moncia
Před 5 lety
21
Vana Lesly
ahojte lidičky, máte někdo prosím vanu Lesly z litého mramoru? Jak se Vám udržuje, jak jste s ní ce…
verhal
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Přípojka el. sítě na hranici pozemku
Dobrý den, bourám starý dům, který má pojistkovou skříňku v obvodovém zdivu a ČEZ mi slíbil uskuteč…
stavebnik1974
Před 5 lety
18
Pískoviště - ano nebo ne?
Chtěla bych se zeptat těch, co mají děti - jakou máte zkušenost s pískovištěm a jeho využitelností?…
bayt
Před 5 lety
26
Kde skladovat vodní hračky (hlavně nafouknuté)?
Dotaz je netechnický a možná prkotina, ale hledám inspiraci. Máme bazén na terase, dvě děti. Takže…
kafr
Před 5 lety
5
Dilema s botníkem..kam s ním?
Ahoj, řešíme jak bude vypadat chodba. Potřebujeme tam 170 cm dlouhou vestavěnou skřín. Na botník zb…
myfairlady
Před 5 lety
1
Kulatá zeď - zkušenosti?
Ahoj všem, moc prosím o radu, zkušenost či názor. Dostali jsme tři návrhy na rodinný dům od archite…
tompuk
Před 5 lety
1
2
33
Barva podbití
Prosím dokážete mi poradit co to může být za odstin barvy na dřevě?? Nebo pokud by měl někdo černou…
ninaclaudius
Před 5 lety
4
Projekt - půdorys (patrový domek)
Zdravím, prosím o inspiraci na jednodušší patrový domek, 4+1, 5KK, 5+1, do 130m2, ideálně klidně fo…
norikakaa
Před 5 lety
3
Plynový kotel+plynový krb
Zdravím, máte někdo plynový kondenzační kotel a zároveň i plynový krb? Je to vůbec možné z hlediska…
vladimir_sacha
Před 5 lety
6
Kolik platíte za připojištění domu v záplavové oblasti?
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, kolik platíte za připojištění domu, který spadá do záplavové zó…
herminka
Před 5 lety
15
Příčka Heluz 11.5 únosnost
Ahojte, nikde jsem to nenasel a chtel bych se zeptat, jaka je unosnost pricek Heluz 11.5cm. Respekt…
petr86
Před 5 lety
3
Hypotéka - aktuální sazby
Zdravím, Chci se zeptat těch , kteri v nedávné době či nyní žádají o hypotéku na barák. Kolik vám n…
lipsak
Před 5 lety
8
Jakou vybrat digestoř při společných stoupačkách
Ahoj, staví nám byt v novostavbě a protože jsme v podobné "novostavbě" (2010) teď v nájmu, docela …
evza_tom_popelka
Před 5 lety
2
Lišty vestavěné skříně - jak vypadají, jaký je v nich rozdíl?
Ahoj, zkouším si konfigurovat skříň od skrinerychle.cz a nabízí mi tam tyto možnosti lišt..viz fot…
myfairlady
Před 5 lety
1
Akú značku spotrebičov do kuchyne?
zdravim, rad by som pocul vas nazor ako ste vyberali znacku spotrebicov do kuchyne nerad by som m…
verunky
Před 5 lety
1
2
...
...
5
6
165
Předokenní rolety nebo žaluzie
Co poradíte do novostavby RD - předokenní rolety nebo žaluzie? Výhody, nevýhody, cenový rozdíl,...?…
hamikaw
Před 5 lety
12
Výpočet tepelné ztráty - jaké vytápění?
Dobrý den, uměl by někdo vypočítat z PENB tepelnou ztrátu a byl by ochotný se na to mrknout? Mám …
radim2015
Před 5 lety
4
Rako BLOCK - máte? foto? :)
Ahoj, uvažujeme o řadě Rako block - máte? v jaké barvě? Ráda bych to viděla naživo, kdo máte a chce…
myfairlady
Před 5 lety
1
Finanční poradce - na koho se obrátit? Partners, Br.Consulting, soukromá osoba... ?
Prosím o doporučení na koho se obrátit ohledně možnosti získání hypotéky. Máte zkušenosti s nějakou…
vladimirsvorba
Před 5 lety
19
Zahrade tuje
DObrý večer!' prosímo nápady, jak vyřešit situaci..zeleným jsou tuje prvního souseda, které jsou na…
inter71
Před 5 lety
2
Vyrovnání soklu s navařenou ipou před lepením xps
Nanšel jsem nikde, že by to někdo řešil nějak zásadně. Takže buď ipu už lidi moc nepoužívají nebo t…
lukas_manda
Před 5 lety
10
Cihlový byt, ale spodní byty z litého betonu (hluk)?
Chci si pronajmout byt, ale všímám si občas v nabídkách, že i když byt je udáván jako cihlový, tak …
friss
Před 5 lety
2
Zahradní nábytek z umělého ratanu
Ahojte, rádi bysme si pořídili na terasu zahrasní nábytek. Moc se nám líbí umělý ratan, chceme jí…
zuzkka14
Před 5 lety
16
1
2
…
323
324
325
326
327
…