O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bramac star granitova
Prosim Vas, ma niekto vo fotoblogu tuto strechu. Dakujem.
riava123
Před 5 lety
3
ČOV bez možnosti vsaku
Dobrý den, mohu se zeptat, jak postupovat a jestli jste někdo řešil ČOV, ale vzhledem ke spodní vod…
mpavka
Před 5 lety
2
Světlo v OP
Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat na nějaký nápad jak dostat více světla (slunce) do obývaciho poko…
bayt
Před 5 lety
6
Obklady Ostrava z Obi
Dobrý den, nemáte někdo v koupelně tyto obklady? Vzhledem k současné situaci musím vybírat po netu …
quaj
Před 5 lety
7
Shoz na prádlo, velikost otvoru
Hezky den, budeme realizovat neco jako shoz na pradlo, ale z koupelny do vedlejsi pradelny. Jak vel…
denessa
Před 5 lety
6
Cihlový obklad/ pasky
Dobrý den, budete dělat fasádu a chceme mít i cihlovy obklad jen z části.. bohužel ale máme již zat…
mejvis
Před 5 lety
19
Špatné vztahy se sousedkou. Jak z toho ven?
Určitě jste se s tím také někteří setkali, přistěhujete se do bytového či panelového domu, radost z…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
1
2
39
Obložení koupelny - ne až ke stropu
Zdravím všechny, řešíme obklady v koupelně a moc se nám nelíbí obložení až ke stropu, je tu někdo,k…
lucieamartin
Před 5 lety
1
2
35
sponzor fóra
Aquatek sprchový kout
Ahojte, chtěl jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s Aquatek sprchovými kouty. Vyrábějí to na Sl…
zdenek_valek
Před 5 lety
1
Návrh kuchyně - jakou variantu zvolit
Dobrý den, prosím tímto o radu, jakou variantu rozvržení kuchyně zvolit, případně, jestli zkusit úp…
bayt
Před 5 lety
5
Kombinace barev
Mám dotaz ohledně barev. Jdeme do šedohnědé barvy, kombinace světlejší a tmavší. Jde mi především j…
mirek1990
Před 5 lety
1
Srovnání pozemku nebo stavba bazénu ve svahu?
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o názor na finanční náročnost dvou řešení mírně svažitého pozemk…
bayt
Před 5 lety
10
Shoz na prádlo
Hezký den, prosím, kdo máte v domě shoz na prádlo, můžete mi sem vložit fotografii, jak vypadá "zač…
arwene
Před 5 lety
2
Zatepleni střechy
Zdravím, aktuálně jsme ve fázi výstavby, čeká se na termín montáže krytiny a přišel dotaz od stavby…
calko
Před 5 lety
8
Nedodržení termínu předání
Ahoj všem, firma nedodržela druhý termín předání a ptám se, jak správně vymáhat penále. Mám posíl…
vlada24
Před 5 lety
6
Spíž mezi lednicí a linkou
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, má někdo z Vás dveře do spíže takto "zapuštěné" mezi ledničku a …
filip2511
Před 5 lety
7
Bungalov 1975 od Euroline
Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo má koupený projekt nebo už staví bungalov 1975 od Euroline a b…
terezie
Před 5 lety
1
Nápad na název mého květinářství
Dobrý den, ráda bych si otevřela vlastní květinářství, mělo by být jednoduché, moderní, minimalisti…
atilius
Před 5 lety
14
AEG vs. Bosch
Ahoj, Nikdy by mě nenapadlo, jak složité bude vybrat spotřebiče 😃 proto budu moc rada za vaše zkuš…
zdenek_valek
Před 5 lety
4
Odtah digestoře podlahou
Dobrý den, Předem doufám, že jsem správně zvolil kategorii, pokud ne, omlouvám se. Rád bych požáda…
maresjakub
Před 5 lety
2
Sekera Fiskars, kterou velikost?
Prosím o radu, chtěla bych k Vánocum koupit sekeru Fiskars, ale je jich hrozně moc a nevím jakou ve…
maresjakub
Před 5 lety
14
Střechy KMB - zkušenost
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s firmou Střechy KMB z Otrokovic? Chceme plochou střechu. …
maritina
Před 5 lety
9
Jak máte uskladněné dřevo?
Ahoj, jak máte uskladněné dřevo? Budu rád za fotky vašich dřevníků :-) Díky
alitero
Před 5 lety
20
Příčka v obýváku s TV
ahojte lidičky, prosím, nemáte náhodou někdo na oddělení obýváku a jídelny příčku, na kt. je zavěše…
verhal
Před 5 lety
1
Půdorys - studie reko řadového domku
Dobrý den, plánujeme rekonstrukci řadového domku 90let starého. Je to domek nalepený z jedné strany…
ev.ka
Před 5 lety
8
Zcela čistě bílá fasáda - ano či ne?
Zdravím, prosím Vás, máte někdo naprosto čistě bílou fasádu bez barevných (šedých,..) doplňkových b…
rozumbrada
Před 5 lety
1
2
33
Zahradní jezírko
Kdo má zahradní jezírko ??velikost, filtrace ??poptával jsem filtraci a od profesionálů kteří prodá…
atilius
Před 5 lety
9
Krbová kamna topení, prach a filtry vzduchu
Dobrý den. Pročetl jsem pár diskuzí zde na fóru a zjistil, že problém s prachem při použití krbový…
mimoa34
Před 5 lety
1
Leier cihly
Máte prosím zkušenosti s cihlami Leier? Nějaké srovnání, kvalita atd?
radka_ficova
Před 5 lety
2
Uspořádání soukromé koupelny a šatny u ložnice
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o nestranný pohled na uspořádání šatny, WC a soukromé koupelny p…
bayt
Před 5 lety
22
1
2
…
321
322
323
324
325
…