O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Antena pro RD i kdyz je optika?
dobry den, mame nabidku projektu, jako asi kazdy, hledame mozne uspory. Projekt obsahuje antenu a …
wpavel
Před 5 lety
10
Samolepící vinylová podlaha
Dobrý den. Plánuji do bytu položit samolepící vinyl (výška 2mm). V bytě je předchozím majitelem udě…
adammaly000
Před 5 lety
1
Rako block - máte někdo?
ahoj, máte někdo obklady Rako block? zajímalo by mě jak vypadají v reálu...
myfairlady
Před 5 lety
1
Jak vyhnat kunu?
Ahoj, zabydlela se nám ve střeše kuna, máme tam vykousané kousíčky vaty, bojíme se, že budeme muset…
jednaholkaa
Před 5 lety
1
2
...
3
87
Firma na stavbu RD v okolí FM
Zdravím, jsme na konci kolečka se stavebním povolením a potřebujeme nyní vybrat firmu pro stavbu z…
petrvalasek
Před 5 lety
1
Stavěl někdo v poslední době s firmou RoDom Bohemia
Zdravim vas, měl bych dotaz.. stavěl někdo v poslední době s firmou Rodom bohemia? Jen by mě zajíma…
centracek
Před 5 lety
3
Máte zaručený recept na spížové moly?
Ahoj, před půl rokem jsem si zřejmě z obchodu v mouce přinesla tyhle podnájemníky a pořád s nama ma…
cepickaj
Před 5 lety
24
Obyvaci pokoj - umistení
Potřebovala bych poradit :thinking: po špatný domluvě s manželem :smiley: jsme bohužel nechali u t…
cepickaj
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Bílé vodovodní baterie, jste spokojeni?
Prosím, máte zkušenost s bílými vodovodními bateriemi (nemyslím granitové) v koupelně? Jak byste je…
cepickaj
Před 5 lety
22
Rekonstrukce bytu v rodinném domě
Zdravím, nemá prosím někdo typ na kvalitní, spolehlivou zednickou firmu? Aktuálně řešíme rekonstr…
pajahorakova
Před 5 lety
1
Projektanti Pardubice
Zdravím všechny...ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo doporučení na dobrého projektanta domu za …
dotch
Před 5 lety
5
ESTRIT - podlahové kúrenie - poter
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s firmou Estrit z Dolného Baru. Poprosím tak…
lenka1255
Před 5 lety
1
Právník - oblast Praha. Prosím doporučte
Dobré ráno všem prosím, našla jsem zde jen starou diskusi z roku 2008 na dané téma. Snad to n…
nikola87niky
Před 5 lety
2
Prosím poraďte s návrhem kuchyně Ikea - co změnit?
Dobrý den, mám na Vás obří prosbu, posílám plánek kuchyně Ikea, stále si nejsem jistá rozmístěním …
anieluska
Před 5 lety
29
Podlaha/dveře
Potřebuji radu:slight_smile:🙏, jakou podlahu do obýváku a kuchyne zvolit k těmto dveřím?
winteren
Před 5 lety
9
Vinylová click podlaha doporučení
Ahojte, vybírám podlahu - plovoucí a je to pěkná alchymie. Mám vybranou FALQUON - nášlapná vrstva 0…
teresh07
Před 5 lety
2
Vrácení stavebního ohlášení
Dobrý den, bohužel nám ze stavebního úřadu vrátili stavební ohlášení kvůli střeše. Nelíbí se jim sk…
puhelin
Před 5 lety
7
Bublaní ve stoupačce odpadu po sousedovém spláchnutí
Dobrý den, dlouhodobě nás trápí hrozně hlasité zvuky v odpadové stoupačce, když soused spláchne W…
smudlinky
Před 5 lety
2
Truhlář který mi vyhrazuje spoj na kuch. desce
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá dobrého truhláře Praha a okolí, který by mi vyfré…
davidde
Před 5 lety
1
Výběr topení - dřevostavba
Dobrý den, v současné době jsem ve fázi návrhu dřevostavby a intenzivně řeším, jaký zvolit způsob …
zubr487
Před 5 lety
3
Egger pracovní deska Dub divoký přírodní H1318 - nemáte někdo fotku prosím?
Dobrý den, nenašel by se někdo, kdo si zvolil tento dřevo dekor na pracovní desku, prosím? Mohla by…
betelges
Před 5 lety
1
Návrh zádveří
Milí střecháčci,je tu někdo,kdo by navrhl zádveří?🙏Návrh samozdřejmě zaplatím.Máme ,,hodně,,zajím…
velunek
Před 5 lety
6
Firma domy domky pozemky zastoupená paní Lucií Eltayef Černou - zkušenost
Prosím máte někdo zkušenost s touto stavební filmou, která nabízí pozemky se stavbou domů v Ostravě…
anonym1988
Před 5 lety
1
2
49
Jak to je s druhým zdrojem vytápění?
Dobrý den, můžete mi prosím někdo napsat, jak je to s druhým zdrojem vytápění? Nyní co bydlíme, tak…
zubr487
Před 5 lety
1
2
36
Foukaná izolace do šikminy střechy
Dobrý den mám dotaz, chci bachař dát nafoukat izolaci do šikminy střechy, a potřeboval by jsem pora…
zinzin
Před 5 lety
8
Vnitřní dveře do pouzdra
V projektu máme aktuálně 4 dveře do pouzdra. Příplatek za dveře do pouzdra dělá skoro tolik co všec…
jose10r
Před 5 lety
9
Okna ve štítu
Dobrý den, není tu náhodou někdo kdo má na domě tento styl oken a na nich venkovní žaluzie? Díky mo…
nikaaa87
Před 5 lety
1
Odhad typických TZ zděné novostavby
Plánujeme stavbu RD a jsem ve fázi, kdy zvažuju, jak a čím budu v budoucnu topit a ohřívat TUV. Pro…
wpavel
Před 5 lety
6
Stavební firma Karvinsko
Ahoj, doporučili byste mi solidní stavební firmu v okolí Karviné, která staví zděné rodinné domky n…
zm_jan
Před 5 lety
1
RD Karviná - stavební firma
Ahoj, doporučili byste mi solidní stavební firmu v okolí Karviné, která staví zděné rodinné domky n…
zm_jan
Před 5 lety
1
1
2
…
319
320
321
322
323
…