O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rustic cherry
Dobrý den, máte někdo dveře a okna v dekoru rustic cherry? Mohu poprosit o foto? Děkuji
jitamir
Před 5 lety
1
Hrnce na indukci - jakou značku?
Dobrý večer, prosím o rady a tipy jaké hrnce na indukci rozhoduji se mezi Kolimax - Tescoma. Zkušen…
qeszi
Před 5 lety
2
Skladování ovoce a zeleniny
hledám různě na netu a přijde mi, že se ty doporučení dost liší! Takže mě zajímá, kde co "skladujet…
tinca8
Před 5 lety
9
Koupě lesa výhoda nebo nevyho?
Zdravím, chci se zeptat jaký je váš názor na koupě lesa? Máme možnost koupit levné les, avšak nemám…
rotobos
Před 5 lety
4
Sprchový kout
Jaký sprchový kout? Prosklený rohový nebo jedna zeď vyzděná a jen sprchové dveře. Koupelna bude 233…
rotobos
Před 5 lety
6
Bílá matná kuchyně - jaký dekor máte?
Ahoj, právě s truhlářem ladíme kuchyni, chceme pracovní desku EGGER odstín Dub Hamilton přírodní a …
rotobos
Před 5 lety
2
Chromix antracitový na pracovní desce, máte někdo?
Ahoj, mát tady někdo pracovní desku v odstínu chromix antracitový a poděli by se o reálné foto kuch…
dita_a_ivan
Před 5 lety
15
S kým jste stavěli? (2019/2020)
Zdravím dneska spíš sonduji pro někoho jiného. Diskuzí jsou tu mraky ale aktuálně už je to horší, p…
lucie_blahova
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Potrubí z digestoře stále hučí
Bydlím v bytovce o 15 patrech a protože je to moje první životní zkušenost s řešením něčeho takovéh…
doog
Před 5 lety
4
Koupě bytu od developera Central Group, máte zkušenost?
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s developerm Central group, konkrétněji s koupí byt…
zuz1964
Před 5 lety
5
Prosím poraďte v okolí Prahy Mělníka spolehlivou firmu
Dostali jsme se do patové situace ,kdy máme projekt na dům, připravený pozemek v zástavbě , stavebn…
roomca
Před 5 lety
5
Málo zateplený věnec
Zdravím všechny stavebníky. Máme postaveno z ytong lambda 45cm. Věnec obezděný zvenčí 7,5 ytongem a…
homedan
Před 5 lety
1
Rekuperace - cena, vytápění, vhodné do nepasivu?
Ahoj, začínáme řešit projekt. Chtěli bychom patrový nepasivní dům s obytným podkrovím a jakoby vysu…
petr13
Před 5 lety
4
Zeteplení pozednice polystyrenem
Ahoj stavebníci, udělali jsme nejspíš stavebnickou velechybu :disappointed: než to začneme rvát ve…
marievav
Před 5 lety
1
Architekt a projektant - Brno, Blansko, Černá Hora
Dobrý den, tak to vypadá, že po dlouhé době máme stavební pozemek. Doporučili byste nám architekta …
exoslav
Před 5 lety
6
Je to tvrdá nebo měkká voda? Hodnoty.
Ahoj, přidávám hodnoty vody v naší ulici. Nic mi to ale neříká, zda je voda měkká, středně tvrdá ne…
myfairlady
Před 5 lety
7
Nadstandardy jaké mají smysl? (centr. vysavač, shoz na prádlo, loxone)
Ahoj, nyní jsme ve fázi projektu a řešíme za jaké nadstandardy si budeme připlácet. Trošku se v tom…
kafr
Před 5 lety
25
Máte zkušenosti s firmou Penatus?
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s firmou Penatus, příp. s typovým domem Pe…
marcelitov
Před 5 lety
13
Plastová okna vekra nebo okna.eu
Dobrý den máte někdo zkušenosti s těmito firmami případě doporučit i jiného dodavatele děkuji
jandour
Před 5 lety
9
Firma Sonder projekt s.r.o. - reference na zakládovou desku
Dobrý den všem :-) Máte, prosím někdo zkušenosti s firmou Sonder projekt s.r.o.? Hledáme firmu z Os…
vilkatka
Před 5 lety
13
Pokládání dlažby u podlahového topeni
Máme v domě podlahové topení a obkladac chce začít obkladat až budeme měsíc topit. Je opravdu potře…
zubr487
Před 5 lety
8
Sedací pytel. Máte zkušenost?
ahoj holky, manžel bude mít narozeniny a mě napadlo mu koupit sedací pytel. Máme malý obýváček a …
winteren
Před 5 lety
1
2
59
Rozkládací jídelní stůl
Dobrý den, Chci se zeptat zda je tu někdo kdo má rozkládací jídelní stůl. A to 100cm a pak je mi j…
winteren
Před 5 lety
5
Teplovodní podlahové vytápění - jak regulujete?
Ahojky, stále se rozhodujeme, zda do domečku pořídit teplovodní nebo elektrickou podlahovku. Moc to…
vladimir_sacha
Před 5 lety
1
2
...
...
4
5
140
Dlažba s reliéfem a její údržba - máte zkušenost?
Zdravím, máte někdo zkušenost s dlažbou s obdobným reliéfem jako je na fotce? Uvažujeme jí mmj. i d…
evikkk13
Před 5 lety
1
Projekt rodinneho domu
ahoj. uz jsme cca ve finale. chtela bych se zeptat o nazor na spodni patro. jeste potrebujeme dolad…
davex
Před 5 lety
3
Obložení schodiště: napojení dřevo -> dlažba
Hezký den, prosím o inspiraci/radu, jak vyřešit napojení dřevěného obkladu schodu na dlažbu. Na hor…
ditava
Před 5 lety
2
Názory na návrh dispozice bungalovu 5+kk
Dobrý den, prosím o Vaše názory, co si myslíte o návrhu dispozice toho bungalovu. Jsme úplní začá…
fazik
Před 5 lety
15
Šikovný truhlář
Dobrý den, dáte mi prosím tip na šikovného truhláře? Ideálně Praha a Střední čechy. Děkuji
kopruz
Před 5 lety
1
Www.levne-skrine.cz - zkusenost ??
Dobry den, mate nekdo zkusenost s www.levne-skrine.cz ?? Kvalita atd... ? Dekuji:slight_smile:
bavo
Před 5 lety
3
1
2
…
317
318
319
320
321
…