O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nejlepší projektant a architekt okres Olomouc. Kdo?
Zdravíme 😁 Hledáme s manželem nějakého opravdu špičkového projektanta a architekta v okrese Olomouc…
znevrly
Před 5 lety
2
Stavební firma, zedník, elektro/vodo instalace Rožďalovicko
Dobrý den, mohli byste někdo poslat reference (+ i -) na místní dodavatele / řemeslníky / firmy z o…
mil_an
Před 5 lety
2
Vícepatrová nástavba
Dobrý večer, určitě se tady pohybuje řada zkušených stavebníků, a tak bych se ráda poradila i o tro…
eva_stavba
Před 5 lety
3
Led bodovky v obýváku, jak rozmístit?
Dobrý den, jelikož se v tom nevyznám a projektatnt - kamarád radí ať si led bodovky nastřílím kam c…
roxtidy
Před 5 lety
1
2
34
Kde vybírat dveře, zkušenosti a ceny 2020
Zdravím, po letech konečně finišujeme s kompletní rekonstrukcí, peníze se samozřejmě tenčí a nyní j…
jose10r
Před 5 lety
23
Energy domy - recence
Dobrý den rozhodli jsme stavit. A líbí se nám projekt od firmy energy-domy.cz Máte s nimi někdo zk…
hana_zadorozna
Před 5 lety
5
Půdní schody na terase
Máte někdo skládací půdní schody na terase? Musí být nějaké speciální? Je podmínkou protipožární i …
1macinka
Před 5 lety
1
Šedá pracovní deska hloubky 120cm
ahojte lidičky, prosím Vás, dejte tip na světle šedou pracovní desku , kt.umožňuje hloubku 120cm, k…
cuky_ducky
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Obklad schodiště bez bočních lišt
Nemá někdo z vás obklad schodiště bez bočních lišt, tj. že by na boční stěně schodiště byla jen omí…
puhelin
Před 5 lety
8
Hliníková okna Vekra
Dobrý den, máte někdo zkušenost s hliník. okny od Vekry? Cenově od nich vychází nejlíp. Děkuji za i…
paja_strnad
Před 5 lety
7
Nastaveni kotle na staly provoz
Ahoj vsichni, Vim ze se to tu resi kazdy rok a stale dokola jak topit, cim a jak nastavit. Ale... …
martin_s
Před 5 lety
9
Topný žebřík v koupelně
Dobrý den, v koupelně budeme mít topný žebřík, s tím že jsme byli přesvedčení, že ho chceme elek…
wpavel
Před 5 lety
1
2
42
Levné osvětlení do sauny, poraďte
Dobrý den, prosila bych o doporučení nějakého cenově výhodného světla do sauny, aby bylo použití co…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Poraďte levné osvětlení na zahradu chalupy
Dobrý den, prosím poraďte mi někdo levné osvětlení na zahradu, ráda bych udělala taťkovi k Vánocům …
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Kávovar Phillips Late Go - jak velká sklenice na Latte?
Zdravím, tchýně si objednala tento kávovar a ráda bych jí k tomu koupila nějaké hezké sklenice na L…
pj_bydlime
Před 5 lety
3
Izolace podkroví ...provedená zvenku
Dobrý den..jsem již zoufalá...Před rokem proběhla kompletní rekonstrukce našeho domu...již v prosin…
smojipomoci
Před 5 lety
2
Čistička
Dobrý den nemáte prosím někdo osobní zkušenosti s ČOV Hellstein STMH ? Líbí se nám , ale její cena …
noemi77
Před 5 lety
9
Jakou firmu doporučíte na hrubou stavbu?
Dobrý den, potřebovala bych poradit, kterou firmu oslovit na postavení bungalovu ze zdiva, cca 4+1,…
smojipomoci
Před 5 lety
5
Doporučení na architekta/projektanta RD bungalov?
Zdravíčko, sháníme projektanta nebo architekta co by nám udělal projekt na pěkný, klasický, ale zár…
eliska_suldovska
Před 5 lety
1
1,79 úroková sazba
Jakou vzít hypotéku? 1,79% 5 let fixace 2,29% 10 let fixace 2,29% 5let fixace a k tomu dostanu 50 0…
mignona
Před 5 lety
1
2
...
3
72
Venkovni světlo
Potřebuji dát na zahradní domek led reflektor s tím, že ho budu ovládat z domu vzdáleném 20m. Můžet…
mbaud
Před 5 lety
1
Reklamace nákupu přes Sonono
Dobrý den, není tu někdo se zkušeností reklamace dopravy nakupu ze sonono.de?na doporučení tady ods…
ditava
Před 5 lety
1
Koaludace - papiry , popelnice
Dobry den , chtela jsem se zeptat , mame temer vsechno hotove , jen jedny protipozarni dvere nam ch…
ditava
Před 5 lety
9
Houpající se betonová podlaha v podkroví
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neřešil, popřípadě poradit, jakým způsobem vyřešit houpán…
jardalom
Před 5 lety
5
Kterou umyvadlovou baterii? Grohe Eurosmart x Hansgrohe Logis :)
Duel :slight_smile: Kterou byste zvolili a proč? A pokud někdo máte fotky, budu ráda:slight_smile:…
norikakaa
Před 5 lety
5
Zaklady na drevostavbu
dobry den hledam firmu na postaveni zakladni desky na drevostavbu.
n_ergy
Před 5 lety
16
7,5 cm YTONG
Zdravím, Stavím ze 450mm YTONG Lambdy. V každé paletě je "x" cihel 75mm příčkovek. (Zřejmě aby se …
davve03
Před 5 lety
1
Podlahové topeni nefunguje
Ahoj. Kúpil som starší dom v už započatej rekonštrukcii. V prízemí má kombináciu podlahového vytápě…
wpavel
Před 5 lety
5
Sousedovic okna přímo k nám do ložnice - řešení
Zdravim, soused bude stavet dum a okna, ktera budou v patre, budou smerovat primo k nam loznice a n…
zmrz_lina
Před 5 lety
1
2
59
Omítky a výměna rámů oken
Dobrý den, prosím o radu, máme domluvené omítkáře, kteří budou nastupovat, před domem silo a zjisti…
dave_91
Před 5 lety
1
1
2
…
315
316
317
318
319
…