O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dispozice domu 4+kk
ahojte, rád by som od vás všetkých názory, návrhy, pripomienky, doporučenia k dispozícii novo pripr…
bayt
Před 5 lety
1
2
36
Dokumentace - územní plánování
Mohu se prosím zeptat, jak je to s dokumentací na územním plánování? Při žádosti o vydání závazného…
puhelin
Před 5 lety
17
Nerovnosti mezi místnostmi na nově položené podlaze
Dobrý den, máme nově udělánou vinylovou podlahu, jedná se o kombinaci lepeneho a click vinylu. Pro…
milan1965
Před 5 lety
4
Cenova nabídka sítě+cesta
Dobrý den, dostali jsme cenovou nabídku na zpracování inženýrských sítí a cesty, ale vůbec se v cen…
lhak
Před 5 lety
5
Máte zkušenosti s A-X Dřevostavby?
Dobrý den, Nemá prosím někdo zkušenosti s libereckou firmou A-X Dřevostavby? Nejspíš s nimi bude…
karlici
Před 5 lety
9
Sháním šikovné zedníky - Jindřichův Hradec
Sháním šikovného zedníka ( zedníky ) na hrubou stavbu, doporučíte někdo? Okolí Jindřichova Hradce.
pavla_domanicka
Před 5 lety
2
Firma MONTIM KUTRA s.r.o.
Dobry den. Chystame se stavet u Zlina 4kk bungalov zhruba 164m2 i s garazi.Byla nam doporucena firm…
klega75
Před 5 lety
1
Pozemek - sesuv půdy
Ahoj, potřeboval bych poradit. Máme již podepsanou smlouvu o koupi pozemku, na zaplacení nám zbývá …
franti_p
Před 5 lety
5
sponzor fóra
CN od firmy na bungalov 4+kk
Ahoj, prosím potřebuji poradit. Již už máme stavební povolení na stavbu domku bungalov 4+kk, jen t…
kutilgabi
Před 5 lety
1
2
42
Slavoninské zahrady Olomouc
Dobry den, Ma nekdo zkušenost s developerskym projektem Slavoninské zahrady v Olomouci? Od začátku…
momasa
Před 5 lety
1
Zkušenosti s indukční deskou
Dobrý den, slavnostně jsem v novém domě začala vařit na nové desce a jsem z ní trochu zoufalá. Před…
ondra_ondra
Před 5 lety
17
Nedokončená novostavba - na co se zaměřit při první prohlídce?
Plánujeme prohlídku nepodsklepené novostavby 3kk.80m2 za 4 mil, Je cca 3 měsíce před dokončením. N…
biedronca
Před 5 lety
16
Baterie od JB Sanitary - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s bateriemi od české firmy JB Sanitary. Nějaké srovnání s konkuren…
vladimir5
Před 5 lety
3
Vodovodní řád pod kolejemi
Dobrý den, chtěli bychom si koupit pozemek, nejbližší vodovodní řád je buď cca 350 metrů :disappo…
lesla
Před 5 lety
2
Detail napojení parapetu a lišty na exteriérové žaluzie
Nemáte někdo tip, jak vyřešit detail napojení parapetu a vodicí lišty exteriérové žaluzie? Lišta je…
sasynkamil
Před 5 lety
7
Dřevostavby Staing - recenze
Dobrý den, Chtěli bychom stavět dřevostavbu s firmou Staing s Vyškova. Máte s nimi někdo nějaké …
stavitel2
Před 5 lety
6
Pomoc se stavebním ohlášením
Ahoj Všem, jdu sem s pár dotazy ohledně stavebního ohlášení. Projektant mi nyní dodělal projektovou…
jandour
Před 5 lety
17
Inspirace na přízemní dům s obytným podkrovím 4+kk
Zdravím stavebníci, Hledám inspiraci na pŕízemní dům s obytným podkrovím. Přízemí: prostorný obývac…
patead
Před 5 lety
2
Příprava pro montáž kuchyně, kolik vás stala?
Dobry den,chtel bych se zeptat kolik Vas cca stála Priprava kuchyne pro montaz.Potrebuji pripravit …
carlos_montera_chrastecky
Před 5 lety
15
Ostré úhly a šikmé stěny v bytě - jak máte rohy vyřešeny?
ahoj, uvítám různé fotky a tipy řešení lichoběžníkových a kosých stěn... budeme mít v každém pokoji…
myfairlady
Před 5 lety
1
Betonový bazén
Dobrý den, můžete mi prosím napsat, kdo má zkušenost s bazénem že ztraceneho bednění. Plánuji 3,5x4…
danula85
Před 5 lety
1
RD s obytným podkrovím - půdorysy
Ahoj, jsme ve fázi řešení projektu a chtěl bych se zde zeptat na váš názor. Navrhnul jsem si vlastn…
puhelin
Před 5 lety
8
Dodavatelé energií
Zdravím, jaké máte zkušenosti s dodavateli plynu a elektřiny od firem Armex energy a Vemex energie?
radkaskr
Před 5 lety
1
Druh pozemku po zápisu do katastru
Ahoj, nedávno jsme zkolaudovali novostavbu a minulý týden jsem zapsal RD včetně mimostojící garáže…
petr13
Před 5 lety
9
Přístavba manželské ložnice
Ahoj všichni, nepomohl by nám, prosím, někdo s dispozicí přístavby, měla by to být manželská ložnic…
thea2b
Před 5 lety
2
Jiná rozteč pantů
Pořídili jsme si nové dveře do starých futer. Nové dveře jsou o 3 cm delší a mají jinou rozteč pant…
slabici
Před 5 lety
3
Plastová okna profil GENEO
Ahoj všem, hledám někoho kdo má osobní zkušenost s "novými" plastovými okny profilu geneo - plastov…
zivcakon
Před 5 lety
7
Rozvod- hypoteka
Bohužel se mi rozpadlo manželství a proto jsem nucena řešit, co s domem a hypotékou. S manželem jsm…
kackabis
Před 5 lety
1
2
44
STODOLA - přestavba na bydlení
Ahoj, hledala jsem podobné téma ale nenalezla tak otvírám nové... Přestavba stodoly na bydlení. …
luciekocur
Před 5 lety
8
Sadrové strojové omítky
Poptávám firmu nebo řemeslníky na sádrové strojové omítky. Prosím o typy, recenze,názory popřípadě…
moneta1
Před 5 lety
1
1
2
…
313
314
315
316
317
…