O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Připojení na sousedovu přípojku vodovodu
Řešíme vodovodní přípojku a jelikož máme vodovodní řád na druhé straně obecní cesty, tudíž bychom s…
caesar82
Před 5 lety
13
Weber SE00-SE4C
Máte prosím někdo fasádu v barevné kombinaci SE00-SE4C? Podělíte se o foto? Možno i zvlášť..
marta_kovar
Před 5 lety
2
Příkop
Dobrý den, nedávno jsme koupili RD. Nyní řešíme problém s chybějícím příkopem podél obecní cesty. …
evizna
Před 5 lety
2
Gabiony jako pohledová část k opěrné zdi ze ZB
Dobrý den, prosím o radu nebo vaši zkušenost. Máme postavenou opěrnou zeď ze ZB (délka 20 m, výška…
duge77
Před 5 lety
1
Projektová dokumentace k ohlášení RD
Ahoj, prosím o zkušenosti, kdo z Vás měl k projektu pro ohlášení stavby následující části projektu.…
puhelin
Před 5 lety
17
Kam na úřady
Moc prosím někdo ze stavebního úřadu kdo by mi poradil doladit podání dokumentace ? Nebo jen někdo…
puhelin
Před 5 lety
12
Lehčený beton a zděné příčky
Máte někdo zkušenost s lehčeným betonem a jeho dovoleným zatížením? Nikde na stránkách se nemůžu do…
kutilgabi
Před 5 lety
2
Vypínače a zásuvky
Zdravím vás stavitelé. Vybirame do baraku bile vypinace a zasuvky. Jake jste vybrali nebo mezi jaky…
ondtom36
Před 5 lety
12
sponzor fóra
Co je systém Clik-Clak a co odtok s přepadem?
Může mi někdo přiblížit co je systém clik clak a co odtok s přepadem? Jak to funguje, jak to vypadá…
jana_koresova
Před 5 lety
13
Cihličky v kuchyni, jaká je údržba?
Máte někdo prosím zkušenost s cihličkovým obkladem v kuchyni? Je údržba opravdu tak hrozná, hodně l…
malibra
Před 5 lety
6
Hledám klienty firmy Jiromont
Hledám klienty firmy Jiromont
cabadajovimah
Před 5 lety
10
Pohybové čidlo s relátkem
Potřebuji poradit nějaká pohybová čidla se spínáním relátkem ne elektronicky. Potřebuji zapojit aby…
lu112
Před 5 lety
1
Sedacky - dona-shop.cz
Dobry den, nemate nahodou niekto skusenosti s touto strankou. Zaujali ma tam sedacky, chcela by som…
simciatko1
Před 5 lety
1
Kde sehnat tyto nebo podobné talíře?
Ahojte, chtěla bych poradit, jestli někdo nevít, kde sehnat takovéto, nebo hodně podobné silnostěnn…
michaela_heczkova
Před 5 lety
8
Granitový bílý/černý/antracitový dřez nebo nerez
Dobrý den, potřebovala bych poradit, budeme trochu překopávat kuchyni. Nyní máme granitový dřez Bl…
zdenek_valek
Před 5 lety
9
Rekuperace - dotace
Dobrý den, máme hrubou stavbu domu a nyní se rozhodujeme zda udělat rekuperaci, případně aspoň pří…
martin_s
Před 5 lety
9
Pouze manžel zapsaný v katastru nemovitostí, problém?
Může to být problém do budoucna (např. rozvod), když je v katastru nemovitostí zapsaný pouze manžel…
romik67
Před 5 lety
1
2
42
Pratelné čalounění
Nevím jestli něco takového existuje. Chtěla bych čalounění/potah/podsedák na desku botníku a dřevěn…
prejeta_zaba
Před 5 lety
1
Fasáda v zimě
Zdravím, mám dotaz ohledně fasády. Zítra by měli přijet natáhnout fasádu. Buď zítra a nebo až na ja…
vendinkaa
Před 5 lety
7
Problém s vytápěním - projekt
Dobrý den, už si nevím rady, tak se zkusím zeptat tady. Nyní řeším s projektantem způsob vytápění. …
radim2015
Před 5 lety
5
Stará pěna kolem kolem oken
Dobrý den, koupili jsme dům a kolem některých vyměněných plastových oken (i dveří) je neopracovaná…
wpavel
Před 5 lety
3
Jídelní stůl Jysk LANGDAL
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s tímto stolem do kuchyně / jídelny? Jde mi o stabilitu, úd…
barmart
Před 5 lety
1
Expanzní nádoba
Po roce bydlení v novém domě jsme zjistili, že nám chybí expanzní nádoba u podlahového teplovodního…
zbranda
Před 5 lety
14
Garážová vrata DOCO Okna Macek zkušenost
Ahojte, nemáte někdo praktické zkušenosti s garážovými vraty od firmy Okna Macek? Jsou vrata značky…
doog
Před 5 lety
2
Renovace staré omítky. Jak postupovat?
Chystám se v jedné místnosti v mého RD renovovat omitku.. Chtěl bych poradit, mám jen oškrabat …
betelges
Před 5 lety
14
Půdorys 5+1 - prosíme o připomínky/nápady
Hezký den, budeme stavět dřevostavbu 5+1 na klíč (pozemek 1550m2). Nyní jsme ve fázi tvorby studie…
charvat1976
Před 5 lety
21
Bojler na nezateplené půdě
Ahoj, potřebovala bych prosím radu ohledně izolace bojleru na nezateplené půdě vedle koupelny. Horn…
vladimir_sacha
Před 5 lety
3
Sibiřský modřín (celé patro) - náročnost údržby?
Hezký den, budeme stavět dřevostavbu na klíč a vybíráme fasádu domu. Rozhodujeme se mezi dřevěným …
charvat1976
Před 5 lety
7
Vrchní skříňky a osvětlení LED - kde zásuvky
Dobrý den, chci se zeptat při rekonstrukci kuchyně, budou vrchní skříňky do stropu. Jak a kam uděl…
vladimira_l
Před 5 lety
1
Plynový kotel
Děláte si pravidelné roční kontroly plynového kotle?
romik67
Před 5 lety
5
1
2
…
314
315
316
317
318
…