O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Projekt O115 djs architecture
Zdravim, stavi nekdo dum od DJS a to konkretne O115? Zajimal by me realny rozpocet a zda je kvalitn…
evaoo
Před 5 lety
1
Jak sladit barvu fasády, oken a střechy ?
Ahoj, pomalu musíme vybírat nějaké barevné řešení střechy (hliníková falcovaná), oken (hliník v ext…
windu
Před 5 lety
11
Bezúdržbová domácnost
Dobrý den, zatím pouze přemýšlím o ideálním domě a byla bych ráda, aby byl co nejméně náročný na úd…
jajinka_007
Před 5 lety
20
Je tu někdo, koho baví vybavování bytu, má rád design a poradil by mi?
Zdravím, poradil by mi někdo v soukromé zprávě s výběrem nábytku vzhledem k betonovým stěnám? Posla…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Infrapanely / Infratopení místo žebříku do koupelny
Budeme mit podlahove vytapeni. Zvazujeme dat do koupelny misto zebriku infrapanely. Predevsim na vy…
radim2015
Před 5 lety
9
Kabely Fénix první dny provozu
Ahoj mám dotaz, všem děkuji a relevantní odpovědi... Včera jsme poprvé pustili vytápění odporove d…
aksile88
Před 5 lety
12
Půdorys bungalov 169m2
Zdravím, než půjdeme k projektantce, chci mít nějaký návrh pro představu již vymyšlený. Tohle je z…
puhelin
Před 5 lety
20
Stavex Kutná Hora. Máte s touto firmou zkušenost?
Máte zkušenosti s touto fimou?Postavený domeček?
kofejn
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Sauna v koupelně
Dobrý den, prosím o Vaše názory či zkušenosti týkající se koupelen viz. obrázek. Řešíme, zda dát s…
radim2015
Před 5 lety
2
Elektrokotel+krb
Dobrý den, plánujeme novostavbu a řešíme vytápění. Nejsme nakloněni TČ, rekuperaci..nejraději bycho…
wpavel
Před 5 lety
21
Cena výstavby hrubé stavby
Ahoj je adekvátní cena za výstavbu hrubé stavby což je obvod šíře 550 mm, nosné zdi 250 mm a příčky…
jarin1
Před 5 lety
6
Úzká předsíň v paneláku
Na jaře plánujeme dělat předsíň, nejhorší je, že je úzká a moc se stamtoho nevejde, máte zkušenost …
vrajmantak
Před 5 lety
1
2
...
...
3
4
94
Povolení k přístupu na pozemek
Krásný den, téměř po roce máme konečně projekt k přístavbě na garáž. Garáž je na hranici pozemků a …
vrajmantak
Před 5 lety
7
Kvalita Porotherm a založení 1.řady
Dobrý den, chtěl bych Vám nasdílet pár fotek z naší stavby. Stavíme jednopatrový dům z cihel Poroth…
josefx
Před 5 lety
2
Osvětlení pracovní plochy bez horních skříněk
Jak, prosím, máte vyřešeno osvětlení kuchyňské linky, pokud nemáte horní skříňky? Budu mít v kuchyn…
termat5
Před 5 lety
17
Názor na (ne)pochybení dozoru
Potřebuji radu 😁 Postavili nám špatný rozměr základové desky a musí to opravit. Měli jsme dozor, kt…
linnosaurus
Před 5 lety
26
Kuchyně DATART
Zdravím vás, netušila jsem, že DATART dělá i kuchyně, mají kuchyňská studia jak v Praze tak i na M…
vladimira_l
Před 5 lety
1
Velikost dveří
Dobrý den, prosím o radu. Budeme si zařizovat podkroví jak jste řešili dveře? Nevím jestli jít do s…
l_sekanina
Před 5 lety
3
Vestavená No frost lednice do kuchyně Ikea
Dobrý den, poraďte prosím vestavenou lednici No Frost, která by pasovala do kuchyní Ikea. Ostatní…
svetlana_remizov
Před 5 lety
1
SPC Rigid Vinyl - Floor Forever
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s pokládkou SPC Rigid Vinylu? S pokládkou zrovna tohoto druhu…
damn
Před 5 lety
1
Jsem tady nový.
Kdo nabídne levný pronájem bytu na venkově za Prahou? Jenom k trvalému pobytu. Miroslav Masopust.…
mirekm7
Před 5 lety
1
Doladění projektu Bungalov 4+1
Prosím o názory na detaily projektu (ale klidně i připomínky k čemukoliv): - Udělali byste spíž úpl…
jose10r
Před 5 lety
10
Kuchyňská linka - akryl nebo lamino
Zdravim, chtela bych se s Vami poradit, jaky material byste doporucili na dvirka skrinek (akryl neb…
evajihlava
Před 5 lety
10
Jakého výrobce jističů zvolit Eaton,Hager,Oez,či Noark?
Máte nějaké doporučení nebo zkušenosti jakého výrobce jističů zvolit do domu? co jsem našel recenze…
dyrup
Před 5 lety
1
2
39
Je zeď v pořádku? - kombinace Heluz a Porotherm
Dobrý den, moc prosím o vaše zhodnocení, jestli je středová nosná zeď v pořádku. Hrubou stavbu nám …
dyrup
Před 5 lety
3
Je zeď v pořádku?
Dobrý den, moc prosím o vaše zhodnocení, jestli je středová nosná zeď v pořádku. Hrubou stavbu nám …
progoncz
Před 5 lety
4
Kuchyňská deska v dekoru dřeva
Dobrý den, vzhledem k současné situaci, kdy všechny obchody jsou zavřené, bych potřebovala trochu p…
leny_en
Před 5 lety
1
Rady k projektu bungalov-rozmistění místností
Dobrý den, předem Vás zdravím. Jsem tu nová a jelikož zde je kupa zkušeností, mohla Vás požádat tak…
pepitocz
Před 5 lety
5
Polozkovy rozpocet + vykaz vymer
Dobry den, poptavam firmu na zpracovani polozkoveho rozpoctu + vykaz vymer pro nas RD v Brandyse. …
simirek18
Před 5 lety
3
Urgent - pomoc, bremeno
Zdravím, Moc prosím o radu,urgentni. Dozvěděli jsme se, že zítra máme přijít k pozemku kvůli jedná…
belmonka
Před 5 lety
14
1
2
…
316
317
318
319
320
…