O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Projekt bungalovu
Dobrý den, prosím o zhodnocení našeho projektu na RD. Bude to přízemní bungalov, s tím, že v obýv…
petra_podolnikova
Před 5 lety
17
Hansgrohe baterie, spokojenost?
Dobrý den, už delší dobu vybíráme baterie do koupelny a líbí se nám do sprchového koutu a k vaně t…
zuvi
Před 5 lety
1
Stavební firmy na Královehradecku
Zdravím, jakou stavební firmu by jste doporučili na Královehradecku? Nejlépe pokud máte s nějakou …
misa0101
Před 5 lety
5
Nedodržení rozměrů domu
Ahoj, nesetkal se někdo s tím, že po podání žádosti o číslo popisné (společně s čestným prohlášením…
pepa89
Před 5 lety
25
Dřevěná deska s dírkami
Nemáte někdo na zdi u kuchyň. linky? Chtěla bych v rohu u konce prac. linky kvůli menší spotřebě …
jitka_vavrinkova
Před 5 lety
3
Zádveří
Dobrý den, nechal jste si někdo k tomu udělat zádveří, mohla bych poprosit fotky, cenu a kdo vám dě…
kupynka
Před 5 lety
1
Klimatizace a PNEB
Prosím, řešil jste někdo u malého bungalovu 4KW vytápěného elektrickými rohožemi použití klimatizac…
senjesen
Před 5 lety
19
Ženská sama na baráku
Zdravím všechny, před dvěma lety jsem zůstala se třemi dětmi sama na baráku, je to dům z padesátých…
hardyna
Před 5 lety
27
sponzor fóra
Zdroj energie
Dobrý den. V projektu máme psaný elektrokotel jako zdroj vytápění, podlahové teplovodní. Jelikož to…
honzik75
Před 5 lety
11
Územní plán - podlaží domu
Dobrý den, prosím o radu s územním plánem /samozřejmě si ověřím na stavebním ale ted fungují dost o…
puhelin
Před 5 lety
4
Co je potřeba pro poptávku rekuperace
Dobrý den, měla bych dotaz, než přímo oslovím některého výrobce/dodavatele rekuperace, potřebuji p…
suchos
Před 5 lety
6
Granitový dřez - Sinks x Alveus
Ahoj všichni, vybírám granitový dřez. Jelikož jsme se rozšoupli jinde, zrovna dřez vybírám levnější…
cechovabara
Před 5 lety
8
Kuchyna s obyvackou rozlozenie
Ahojte,neviete mi prosim niekto poradit ako by bolo najvhodnejsie rozlozit kuchynu s obyvackou? Pri…
karmenocka
Před 5 lety
1
Baterie u umyvadel
Dobrý den, budeme mít umyvadla na desce, a pod ní hluboké šuplíky, přemýšlím jaké jsou nejvhodnějš…
radim2015
Před 5 lety
2
Lepený vinyl Gerflor, Fatraclick
Dobry den, nemate nekdo prosim fotku ve vetsi plose techto vinylu: Gerflor Twist 0504 Fatraclick D…
bonono
Před 5 lety
1
Chlazení TČ země-voda
Kdo máte prosím TČ země-voda (jak vrt, tak kolektory) a využíváte možnost pasivního/aktivního chlaz…
norah32
Před 5 lety
15
Rozšíření stropního otvoru
Máte zkušenosti s rozšířením stropního otvoru, řezáním nosníku, betonu, miako či hurdisků? Koupili …
aspassia
Před 5 lety
6
Otevřená expanzní nadoba vs uzavřena
Dobrý den Přicházím s dotazem ohledně nějaké nejasnosti, nejsu si úplně jistý zda-li je lepší a) in…
wpavel
Před 5 lety
16
Krbová vložka s výměníkem
ahoj, prosíme o radu ke krbové vložce s výměníkem. dle topenáře do 4 kW do vzduchu a kolem 12 kW d…
wpavel
Před 5 lety
7
Okno v koupelně
Prosím o radu i popř. foto. Máme v koupelně okno a pod ním vanu, velikost 2,5 x 2,25. Bude tam i s…
katkamor
Před 5 lety
14
Sokl
Dobry den, ak mam uz zatepleny dom, avsak sokl je pod urovnou spary vchodovych dveri, je mozne po …
dobracik1
Před 5 lety
1
Barva oken Siena PR Rosso
Máte prosím někdo okna barvy Siena PR Rosso? Mohli byste sem dát fotku?
jose10r
Před 5 lety
1
Zvetrala PUR Pena pod dvernym ramom
Ahoj vsetci :slight_smile: ked ja uz neviem, na koho sa obratit. Mame novostavbu v uzivani tretim …
dobracik1
Před 5 lety
1
Nová kuchyň
Zdravim, prosim vas o radu. Obrazek c. 1 - lednice, vedle mycka s troubou (vez), 50 cm odkladaci pl…
verunky
Před 5 lety
27
Podmínky pro nanášení marmolitu
Dobrý den, rádi bychom tento víkend aplikovali na sokl marmolit od baumitu, ale nejsme si jistí, je…
vencass
Před 5 lety
2
Kotel - Umístění
Dobrý den, kam byste v tomto domě umístili plynový kondenzační kotel? Zakreslený je v 2.NP na chod…
oskar83
Před 5 lety
2
Bytove dvere s oknem
Dobry den. Prosim o tip, kde si nechat vyrobit bytove vstupni bezpecnostni dvere, ale prosklene. Ma…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
2
Tepelné čerpadlo - jaký typ
Zdravím, zvažujeme typ tepelného čerpadla, jestli země-voda (s tepelnými kolektory do plochy) nebo …
bebekeksy
Před 5 lety
11
Černá baterie do koupelny a sprchy - udržba? spokojenost?
Ahoj, ráda bych se zeptala, jak jste spokojeni s černými bateriemi do koupelny. Uvažuju k umyvadlu,…
myfairlady
Před 5 lety
5
Oprava podlahového topení
Ahoj, chtěl bych se optat na nevím jestli řešitelnou věc. Instalatér který nám montoval podlahové t…
wpavel
Před 5 lety
30
1
2
…
318
319
320
321
322
…