O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
RD na klíč Karviná
Ahoj, doporučili byste mi solidní stavební firmu v okolí Karviné, která staví rodinné domky na klíč…
zm_jan
Před 5 lety
3
Lepený vinyl - tmavý dekor
Máte někdo prosím lepený vinyl v tmavě hnědé nebo hnědošedé barvě? Na prodejně jsme si konečně vybr…
moncia
Před 5 lety
11
Jaké LED pracovní venkovní světlo? výkon? značka?
Jaké LED pracovní světlo doporučíte na práci venku? jde my hlavně o to jaký příkon vybrat a dále ta…
jarin1
Před 5 lety
1
Šatna v dětském pokoji?
Dobrý den, máme dva dětské pokoje o velikosti cca 12m2 + ke každému svou šatničku o velikosti cca 3…
milosos
Před 5 lety
10
Co všechno, když bude rekuperace
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, chceme rekuperaci do našeho nového domu. Ještě nevíme, jestl…
khlavacova
Před 5 lety
14
Inženýrské sítě zapojení
Zdravím, předem se omlouvám za (pro někoho možná hloupé) otázky, ale ráda bych zjistila pár informa…
meggieg
Před 5 lety
1
DPH při koupi oken na firmu
Dobrý den, nevíte, jak je to se sazbou DPH při koupi oken na novostavbu na firmu plátce DPH? Bude …
marievav
Před 5 lety
4
Prohoz na prádlo mezi sousedícími místnostmi
Ahoj, nemáte někdo realizovaný prohoz na špinavé prádlo mezi koupelnou a prádelnou ve stejném patře…
rusanna
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Inženýrské sítě - kdo zapojuje?
Zdravím, předem se omlouvám za (pro někoho možná hloupé) otázky, ale ráda bych zjistila pár informa…
meggieg
Před 5 lety
1
Rozměry kuchyně do tvaru U
Zdravím, jakou máte prosím vzdálenost protilehlých pracovních ploch u kuchyně do tvaru U? Četla jse…
radim2015
Před 5 lety
12
Přepis pozemku
Dobrý den, máme v rodině pozemek, který vlastní moje tchýně. Pozemek by chtěla darovat své dceři ( …
vladimirsvorba
Před 5 lety
2
Odchylka od projektu
Dobrý den, stavíme svépomocí a jak už to tak bývá, v průběhu stavby jsme přišli na lepší využití p…
marievav
Před 5 lety
4
Ceny pozemku v Brno - Zebetin
Dobry den preji, v jakych cenovych relacich se pohybuji stavebni pozemky v Zebetine? Chteli by jsme…
cbr
Před 5 lety
2
Koloudace (užívání domu bez koloudace)
Ahooj strechacci, chci se jen zeptat, nějak nemůžu dohledat vše co potrebuju vědět.. Chci se zept…
puhelin
Před 5 lety
17
Kde nechat nařezat Egger desky?
Dobrý den, chceme svépomocí vyrobit poličky a různé úložné prostory do dětského pokoje z materiálu …
qeszi
Před 5 lety
3
Máte někdo zkušenosti ze stavbou kachlových kamen?
Máte někdo zkušenosti se stavbou kachlových kamen? Zatím chci postavit pouze komín a kamna dodělat …
bchannu
Před 5 lety
8
Výběr dodavatele elektřiny
Zdravím ve spolek, protože se blíží konec roku přemýšlím o změně dodavatele elektřiny... Jak ho vyb…
kekita
Před 5 lety
14
Plynový kotel nebo tepelné čerpadlo - Starší dům TZ 22 kW
Dobrý den, řešíme výměnu starého kotle Dakon v rámci kotlíkové dotace. TZ nám vyšly na 22 Kw. Bud…
login25
Před 5 lety
23
Vinylové podlahy - FALQUON
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, nemáte někdo tento druh vinylové podlahy?:slight_smile: Speciálně…
zdenek_valek
Před 5 lety
1
Stavební materiál - garáž
V souvislosti s výstavbou RD máme v projektové dokumentaci samostatně stojící dvojgaráž s odděleným…
franti_p
Před 5 lety
1
Prohluben v anhydritu
Ahoj všichni, chci se zeptat, před čtyřmy dny nám vylevali podlahu v celé novostavbe anhydritem. Na…
karel15
Před 5 lety
8
Dělení oken 1:2 nebo 2:3?
Dobrý den, přemýšlíme, jestli dělit okna 1:2 nebo 2:3, viz obrázky. Dělení 1:2 se nám zdá designově…
zubr487
Před 5 lety
7
Oznámení s.ú. Ič a sídlo stavebního podnikatele
Dobrý den, mám menší dotaz, předem děkuji za informace. Před zahájením prací, mám stavebnímu úřadu …
puhelin
Před 5 lety
2
Kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem na malém prostoru
Ahoj, potřebovala bych poradit. Máme docela dost malý prostor na zařízení kuchyně, která je spojená…
pavla_nova
Před 5 lety
21
Třídění opadu v kuchyni v RD
Jak máte v RD řešené třídění odpadu, vzniklého v kuchyni? V bytě jsme měli tříděné koše v kuchyňské…
gigi2
Před 5 lety
12
Problém s topením (žebříkem). Jednobodové připojení
Dobrý den, máme v koupelně žebříkové topení a při nastavení na maximální teplotu je akorát vlažný (…
wpavel
Před 5 lety
27
Vinyltex Havanna Oak 696L
Ahoj, nemáte někdo doma tuhle podlahu - vinyltex Havanna Oak 696L?? Vybrali jsme si ji a přítel mi …
kachnis
Před 5 lety
1
Tip na mop
Chci vas poprosit o tipy na mop.Chtela bych koupit mop do 2tis. S rotacnim zdimanim.
bob32
Před 5 lety
19
Rekuperace Pichler LG350 - Nabídka
Dobrý den, chtěl bych vás požádat o názory na tuto nabídku. Odpovídá cena kvalitě, našla by se pří…
honzik75
Před 5 lety
1
2
49
Nižší odhad než kupní cena
Zdravim, mate nekdo zkusenost s tim, ze by odhad domu byl nizsi nez kupni cena? Pristi tyden nam ma…
vladimirsvorba
Před 5 lety
2
1
2
…
320
321
322
323
324
…