O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podlahové topení - za jak dlouho vyschne beton?
Zdravím, kdo máte zkušenost - za jak dlouho vám beton na podlahovém topení vyschnul tak, že jste mo…
islandia
Před 5 lety
15
Předsín z IKEA skříněk
Dobrý den, máte někdo předsíň/botník sestavený z Ikea skříněk k inspiraci? Moc děkuji :slight_smile:
norikakaa
Před 5 lety
4
Posuvné dveře do obývací kuchyně
Ahoj, pomalu přemýšlíme nad okny a dveřmi a přemýšlíme jaké posuvné dveře zvolit do obývací kuchyně…
kofejn
Před 5 lety
10
Izolace vlhkého zdiva
Dobrý den, pouštíme se do rekonstrukce staršího domů, kde se drží vlhkost. Bylo u nás pár firem, kt…
panlorenc
Před 5 lety
2
Korková podlaha - Premier Wood Kompozit
Dobrý večer, máte někdo s touto podlahou v kuchyni zkušenosti? Mělo by jít o 7 mm korkovou podlahu …
betelges
Před 5 lety
3
Odpad z podkroví skrze betonový strop
Dobrý den, uvažuji o koupi chalupy, která má již skoro hotové podkroví. Podlaha je hotová, dřevěná,…
otofon
Před 5 lety
3
"zašahané" kachle na kamnech - je to důvod k reklamaci?
Ahoj, rozumí tu prosím někdo kachlovým kamnům? Dnes nám přišla kamna a na dvou těch kachlích jsou t…
vrajmantak
Před 5 lety
5
O jaké el. vedení přes pozemek jde?
Dobrý den, může mi někdo prosím říct, o jaké jde vedení na fotografii? Ani nevím jestli to takto l…
vrajmantak
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Voál nebo záclony?
Dobrý den, budu do nového domu pořizovat záclony, ale nevím si rady s výběrem. Teď mám v bytě spíš …
petta33
Před 5 lety
17
Fermacell zkušenosti se zvukotěsností
Je potřeba odhlučnit dětský pokoj od obýváku a druhý dětský pokoj od wc a technické, kde bude rekup…
jose10r
Před 5 lety
3
Novostavba - pece o byt, vybaveni
Zdravim vsechny, mam otazku na byt v novostavbe - jak vidite ruzna doporuceni, ze by se ze zacatku …
myfairlady
Před 5 lety
4
Dodatečné zateplení 20let staré střechy a zprovoznění "podkroví".
Představovala jsem si to jak Hurvínek válku, vyřešil někdo úspěšně, aniž by bojoval s tepelnými mos…
eryby
Před 5 lety
1
Strop
Dobrý den, prosím vás poraďte. V cihlovém bytě v přízemí z roku 1942 budeme snižovat stropy o 20cm …
stavar2015
Před 5 lety
4
Dřevostavba od společnosti Atrium. Žádná akce.
Vloni jsme podepsali smlouvu se společností ATRIUM na stavbu domu a zaplatili zálohu. Zatím jsme se…
rusanna
Před 5 lety
1
2
34
Omítky
Dobrý den, prosím doporučíte mi nějakou firmu ( i polskou), která dělá vnitřní omítky . Děkuji
momo2704
Před 5 lety
1
Vivus - Argentinská (Praha)
Zdravím všechny, zajímalo by mě, jestli tady není někdo, kdo se stěhuje/zrovna přebírá byt od Vivus…
miche_90
Před 5 lety
1
Vnitřek vestavěných skříní - lze si navolit vlastní rozteče polic?
Vybírám, od koho a jak vestavěnou skříň. Koukala jsem na různé plánovače, myslela jsem, že to tím v…
myfairlady
Před 5 lety
14
Zateplenie drevenej chaty
Dobrý deň, hľadám spoľahlivú firmu, ktorá má skúsenosti so zateplením a dreveným obkladom rekreačne…
domini_moj
Před 5 lety
1
Stavební dozor Vyškov a okolí
Dobrý den, prosím o doporučení stavebního dozoru, lokalita cca 5km od Vyškova. Jedná se o 214m jedn…
znevrly
Před 5 lety
1
Příčky a nosné z Porfixu
Dobrý den, Stavíme z Ytongu Lambda 450 bez zateplení. Momentálně mám založenou první řadu. Co mysl…
s0t0
Před 5 lety
4
Atrium zkušenosti
Ahoj. Je tu někdo, kdo stavěl se společností Atrium? Čím delší zkušenost s bydlením domě, tím lépe …
fiserjakub
Před 5 lety
1
Vinyl click nebo dlažba do obýváku s kuchyní
Hezký den, jakou podlahu by jste doporučili do spojeného obýváku s kuchyní ? Vinyl nebo dlazbu ? (i…
jose10r
Před 5 lety
6
Gabion kolem studny
Dobrý den všem, neřešil jste tu prosím někdo svépomocí gabion kolem studny? Jakým způsobem ho naohý…
dencam
Před 5 lety
3
Rekonstrukce řadového domku
Dobrý den, plánujeme rekonstrukci řadového domku 90let starého. Je to takový ten domek nalepený z j…
ev.ka
Před 5 lety
2
Obecni chodník výš než chodník u domu a
Prosím poraďte verze řešení naší situace. Máme postavený dům a vydláždili jsme si nájezd ke garáži …
fantomik
Před 5 lety
16
Covidové období - jak nakoupit materiál na rekonstrukci?
Ahoj všem, chci se zeptat, jestli je tu někdo v podobné situaci jako my... Jak řešíte v současné d…
norikakaa
Před 5 lety
17
Podkladní vrstva terasy - náhrada frakce 8/16 za 16/22
Dobrý den, plánuji terasu z keramických dlaždic pokládaných na štěrkové lože, ale již několik pro…
kossakowski1980
Před 5 lety
5
Bungalov - názory
Prosím o názor k námi navrhnutému bungalovu, dřevostavba. Vstup do domu je ze jihozápadní strany, u…
fazik
Před 5 lety
1
2
32
Dan z nabyti nemovitosti
Zdravim pratele, nasel by se tu nekdo, kdo mi poradil. Kupni smlouva podepsana 30.3. a vklad prove…
daisy14
Před 5 lety
30
Šikmý překlad nad okno
Ahoj všichni, budeme dělat šikmý překlad nad štítové okno. Budeme asi dělat "truhlík" uvnitř bude …
jakubbry
Před 5 lety
1
1
2
…
322
323
324
325
326
…