O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Osvětlení dlouhé příjezdové cesty - reflektor a 2 pohybová čidla?
Dobrý den, k domu vede 100m (nejedná se o překlep) dlouhá příjezdová cesta. V okolí není žádné veř…
specnaz84
Před 5 lety
2
Orosené okno na půdě
Zdravím, máme novostavbu a na půdě udělaný půdní výlez, který se nám hodně rosí. Jinak se nám okna …
stanislav_palcovic
Před 5 lety
6
Vytápění pasivního domu - co byste volili vy?
Zdravím a prosím o radu. Budeme stavět částěčně svépomocí Pasivní dům : přízemí + obytné podkroví …
wpavel
Před 5 lety
1
2
...
3
62
Kdy zdobíte vánoční stromeček? Zdobí někdo už na začátku Adventu?
Zdravím, chtěla jsem se čistě ze zvědavosti dotázat, kdy převážně začínáte zdobit vánoční strom…
kafr
Před 5 lety
1
2
...
3
64
Volba vytápění do pasivního domu
Dobrý den, plánujeme stavbu pasivního rodinného domu s cca 120m2 zastavěné plochy (100m2 obytné) a…
dusli
Před 5 lety
1
2
56
Prymalex - jaky pouzit na finalni vymalbu?
Zdravim, prymalexu je spousta druhu, poradite mi jakym presne omalovat finalni steny?? Diky
bavo
Před 5 lety
1
Stavební úřad Šumperk - jak rychle vyřídí stavební povolení?
Máte zkušenost? Co bylo potřeba dodat za dokumenty, na čem bazírovali a co prošlo vpohodě?
pernicek1
Před 5 lety
1
Mělník - zedník
Dobrý den, s přítelem se chystáme stavět v Mělníku dům (bungalov) svépomocí. Bohužel nemáme žádné p…
domdomca
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Po kolika letech měníte wc?
Ahoj, jsme v nájmu, bydlíme tu asi 8 let, wc je tu možná deste, možná patnáct let, a já mám při kaž…
alinka1234
Před 5 lety
15
Dvířka pro psa -prosklené dveře
Z názvu diskuze je asi jasné. :wink: Máme prosklené dveře na terasu. Je možné do takovýchto dveří z…
fantomik
Před 5 lety
1
Černá střecha a fasáda cappuccino
Chtěli by jsme v této kombinaci dům, střechu černou a fasádu cappuccino, jakou barvu oken a podbití…
candat
Před 5 lety
7
Stavební řízení - úřední deska
Dobrý den, mám dotaz ohledně stavebního a územního řízení. Je možné aby stavební úřad vydal oznámen…
puhelin
Před 5 lety
2
Těsnění HS portálu
Mám dotaz, těsní Vám HS portál dobře? Máme první zimu a pozoruji, že tím středem dost "táhne". Pros…
jakubopava
Před 5 lety
2
Vytápění - kolik zdrojů, možná výměna?
Zdravím. Prosím vás o radu, zkušenosti ohledně vytápění. Zajímalo by mě, zda lze nahradit kamna, kt…
wpavel
Před 5 lety
4
Obklad za kuchyňskou linku, jaký?
Zdravím všechny, nemohu se rozhodnout co dát na zadní část kuchynské linky. Sklo vs stěrka. Jaká b…
kafrar
Před 5 lety
6
Mini umyvadlo na desku
ahojte lidičky, scháním na naše malé WC nějaké pěkné umyvadlo na desku - asi nějaký ovál, kulaté ma…
kafrar
Před 5 lety
4
Půdorys
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda tento půdorys je realizovatelný. Dělal jsem ho sám, další rok bud…
peterick
Před 5 lety
13
Změna dispozice v novostabe - prosím o radu
Ahoj všem, prosím o radu - plánujem zmenu dispozicie u 2kk bytu v novostavbe (klientske zmeny = by…
jozef_kopersky
Před 5 lety
30
Cena suterénu
Dobrý den, s přítelkyní budeme stavět dům o rozloze 9x9m. Dům bude podsklepený s přízemím a obytným…
martin_s
Před 5 lety
4
Projekt domu svazity pozemek
Dobry den,chtela bych poprosit o tipy, rady, napady, ohledne osazeni domu na svazity pozemek. Od v…
alme
Před 5 lety
1
2
38
Elektro sloupek
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda mi můžete někdo poradit. Vůbec tomu nerozumim. Cca půl metru …
linda_ppd
Před 5 lety
8
Bramac moravská taška
Zdravím, zvolili jste někdo střešní tašku od Bramac - Moravská taška? Byla bych vděčná za foto.
jitamir
Před 5 lety
1
Elektrosloupek více než 40A
Ahoj, dával jste někdo do RD elektroměrový sloupek pro 63A? Z jakého důvodu? Máme mít jistič 3 x 3…
skunkos
Před 5 lety
10
Přípojka na el.
Zdravím chtěl jsem se zeptat cenové rozpětí za přípojku na el. Mám pozemek kde není el. přípojka vz…
vrajmantak
Před 5 lety
5
Druhý zdroj tepla do bytu
Dobrý den, rád bych poprosil o radu a případné zkušenosti s tím, jaký elektrický radiátor/konvektor…
vrajmantak
Před 5 lety
9
Podlahové topení
Dobrý den , měl bych takovej dotaz ohledně podlahového topení , najde se tu někdo kdo má bungalov 1…
sasynkamil
Před 5 lety
12
Podlaha- Wineo Luck Oak Sandy
Prosím nemáte někdo vinylovou podlahu Wineo Luck Oak Sandy? Nebo aspoň reálné fotky? Na internetu j…
rudyb
Před 5 lety
1
Cihly Ecoton
Ahoj, chceme stavět z ecotonu iso maxi 36,5. Ze stavebnin mi poslali cenovou nabídku, ale ráda bych…
hasicpavlos
Před 5 lety
6
Dubová podlaha, šedé betonové zdi a bílé zdi, jaký nábytek?
Zdravím, potřebuji poradit, podlahu máme zlatý dub od Gerfloru, viz foto. Dveře budeme mít šedo ze…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Reference Atelier Milacek Ledec
Dobry den, mate prosim nekdo zkusenosti se spolupraci/ projektem domu od atelier Milacek z Ledce na…
tina123tina
Před 5 lety
1
1
2
…
312
313
314
315
316
…