O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Obložení dřevěných oken hliníkem - zkušenosti
Zdravím, máte někdo zkušenosti s obložením starších dřevěných oken hliníkovými profily? Některé …
bob1
Před 5 lety
19
Dům v insolvenci
Dům v insolvenci. Prosím existuje nějaká stránka kde si ověřím jestli je nabídka s insolvenci platn…
esmeralda2
Před 5 lety
2
Dětské pokoje
Dobry večer, rád bych poprosil o vaše názory, v projektu nám vychází dva dětské pokoje v těchto vel…
mrlitva
Před 5 lety
15
Zateplení a skladba stěny u dřevostavby
Ahoj stavebníci, zatím jsem jen pročítala příspěvky, ale nyní bych ráda poprosila o radu. Vybíráme …
happy_barbucha
Před 5 lety
1
Spací kout - kam umístit
Dobrý den, koupili jsme byt 2kk, 64m2, cihlový z roku 2006. Chtěli bychom do toho velkeho pokoje u…
iviu
Před 5 lety
1
Mokré fleky na nové fasádě
Dobrý den, potřebuji poradit, znát názor. Na konci listopadu nám dodělali fasádu na RD ze 70.let, z…
dandysek123
Před 5 lety
13
Climaglass w nebo supafil
Dobry den stavitele. Rozhodovali jste se nekdo mezi temito 2 foukanymi izolacemi? Jak jste se rozho…
petr13
Před 5 lety
3
Grafický návrh kuchyně a obývacího pokoje
Zdravím všechny, poradí někdo kam zajít pro kvalitní grafický návrh kuchyně s obývákem? Studií je n…
katerina88s
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Jak levně snížit hluk v bytě?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s obložením interiérových stěn v bytě dřevem? My to měly jako děti…
travas
Před 5 lety
3
Zazdění oken
Dobrý den, je potřeba u zazdění oken opravdu stavební povolení společně s projektem ? Nelze to něja…
norikakaa
Před 5 lety
6
Rosení při dočasném topení
Dobrý den, prosím o radu, právě řeším jakým způsobem vytápět stavbu na zimu pro snesitelnou práci n…
michalsz
Před 5 lety
1
Kterou nabídku od projektantů byste vybrali?
Hezký den, ráda bych znala vaše názory na nabídku od oslovených projektantů. Ti levnější nám tvrdí,…
lto007
Před 5 lety
1
2
38
Chytrá elektroinstalace
Zdravím, již delší dobu přemýšlím o nějakém systému pro náš budoucí dům. Začal jsem uvažovat o LOXO…
loxonecz
Před 5 lety
26
Inteligentní domácnost
Máte někdo chytrý dům,či některé prvky? Přemýšlíme nad napojením světel,elektroinstalace, klimatiza…
loxonecz
Před 5 lety
1
2
50
Inteligentní elektrika - zkušenosti s Loxone
Dobrý den, máte někdo inteligentni elektriku? Přemýšlíme nad Loxone, máte zkušenosti? Dekuji
loxonecz
Před 5 lety
1
2
...
3
71
Podlahový rozdělovač
Čau všem, Máme tepelné čerpadlo plus podlahové topení, chci se vás zeptat co je lepší zvednout kři…
wpavel
Před 5 lety
3
Jak efektivně uspořádat sklep 3m²
Zdravím, věcí máme spoustu, sklep je malinký, poradíte jak sklep co nejefektivněji využít? Máte n…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Ikea, pracovní deska křemen OXSTEN
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s těmito pracovními deskami z Ikey v kuchyni? https://www.ikea.…
norikakaa
Před 5 lety
2
Okna Sokol Břeclav
Zdravím, máme naceněny okna od Vekry, nyní nám ještě přisla nabídka od firmy Sokol okna z Břeclavi,…
martin_s
Před 5 lety
6
Kuchyně s ostrůvkem
Ahoj, zajímalo by mě, jak by jste u této místnosti řešili kuchyň do L - jak je namalováno, ale s os…
puhelin
Před 5 lety
3
Navlhlé zdivo a anhydrid z protékající baterie
Dobrý den, 5 měsíců bydlíme v novostavbě a nyní jsme zjistili, že po celou dobu protékala baterie z…
saruskas
Před 5 lety
1
Obývák 5x5m2
Zdravím, našla by se tu nějaká dobré duše, které by nám poradila jak nejšikovněji uspořádat "čtver…
norikakaa
Před 5 lety
2
AZ Okna Veselí nad Moravou
Vlastní zkušenost: Kounikace konkrétně s panem Markem šílená, dokola slibuje, že zavolá. Nakonec po…
alan_olsak
Před 5 lety
1
Spravna montaz oken?
Dobry den, Zdravim, mel bych otazku ohledne montaze oken. Zacatkem listopadu nam namontovali okna…
dave_91
Před 5 lety
8
Zhodnocení (snad už finálního) půdorysu bungalovu 4kk se vstupem z jz
Dobrý den, minule jsem vkládala půdorys ke zhodnocení a nyní jsme ještě doplnili nějaké změny. Pros…
carpatia
Před 5 lety
1
2
57
Interiérové dveře truhlářství Josef Čurda a syn
Dobrý den, nemáte náhodou někdo interiérové dveře od truhlářství Josef Čurda. Našla jsem si je na i…
katka_michalczykova
Před 5 lety
3
Sháníme stavební dozor - Mělník a okolí
Ahoj, mátě nějaký tip na stavební dozor v okolí Mělníku ( + - 20 km ) Díky za tipy!
domdomca
Před 5 lety
4
Hledání bytu svépomocí bez RK - vaše zkušenosti
Ahoj všichni, pokukuji po nabídkách bytů v Brně a celkem koketuji s možností vyhnout se realitce. …
noemi77
Před 5 lety
9
Zastavovací studie - vítám zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti se zastavovací studií? Jak u vás probíhala? Jaký byl celý proces, zasek…
pernicek1
Před 5 lety
1
Zateplení střechy pěnou
Zdravím ve spolek, o zateplení střechy je tu spousta příspěvků.... Ale je tu někdo, kdo už má delší…
ondra_ondra
Před 5 lety
5
1
2
…
311
312
313
314
315
…