O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Teresa bungalov do L
Zdravím , potřebuji se s vámi poradit. Jelikož se mi kreslí projekt bungalov do L a moc rad bych ve…
pavel_drahos
Před 5 lety
1
Jak administrujete všechno kolem stavby domu?
Ahoj, budeme demolovat a následně stavět dům a rád bych se zeptal jak řešíte správu všech úkolů a k…
luckavra
Před 5 lety
11
Kuchyně v podkroví
Dobrý den, Prosím přišla jsem si pro radu a inspiraci.. Budeme mít kuchyň v podkroví. Ještě nic zař…
verunka989
Před 5 lety
1
Kdy zacne topit
Zdravim. Chtel bych se zeptat, za jak dlouho od zapojeni podlahovky zacnou byt videt stoupajici stu…
slabici
Před 5 lety
7
Hikvision Intercom 1generace
Dobry den preji,je tu nekdo kdo používá spolecne s aplikaci hik-Connet domaci interkom a poradil s …
luks34
Před 5 lety
1
Viděli jste někde toto řešení oken? Případně fasády ?
Ahoj, s architektem připravujeme projekt domu, v projektu máme rozdělená okna dřevem podobně jako j…
jakubopava
Před 5 lety
7
Názory k půdorysu bungalov
Dobry den, mohli bychom poprosit o vaše názory, případně zkušenosti s tímto půdorysem? -Vchod z vý…
specnaz84
Před 5 lety
23
Dunění taškové střechy při větru
Ahojte. Máme sedlovou střechu z pálených tašek. Sklon 40stp. Zateplení stříkanou izolací. Problém j…
sasynkamil
Před 5 lety
22
sponzor fóra
Vestavná digestoř v horní skříňce
Ahoj stavitelé, chtěla bych se zeptat, zda je tu mezi Vámi někdo, kdo má doma digestoř Electrolux…
ajka85
Před 5 lety
5
TČ. LWRc-8kW nebo PZP AWX ECONOMIC 06, 7,6 kW
Dobrý den, má někdo zkušenosti s těmito TČ. LWRc-8kW nebo PZP AWX ECONOMIC 06, 7,6 kW. Díky ;-)
jowana
Před 5 lety
2
Přečerpávací Šachta
Ahoj stavebníci, Bohužel máme odpad pod úrovni kanalizace, 💩 máte někdo nejaké zkušenosti, nebo rad…
francik002
Před 5 lety
3
Dřevěná podlaha
dobrý den chystám se na položení laminátové podlahy a zajímal by mě váš názor jestli je lepší staro…
jakub_adamcik
Před 5 lety
5
Largo 85 podkroví (dodatečně)
Ahoj, chtěl bych se zeptat, majitelů Larga 85 nejlépe těch, kteří si dělali podkroví dodatečně, tak…
martin_chleboun
Před 5 lety
2
Čím vyčistit sklo u krbu?
Ahoj, máme půl roku krb a nyní po čištění jsem zjistil, že se nemůžu zbavit mapy na skle. Má s tí…
lenmak
Před 5 lety
28
Venkovní osvětlení - které máte na čidla pohybu?
Dobrý den, máte prosím tip, které světlo kde se vám osvědčilo, že bylo na čidla pohybu? Uvažuji nap…
lenmak
Před 5 lety
2
Lednička
Ahoj nám takový problém s ledničkou. Je stará necelé 2 roky. No a jak je dole šuplík na věci tak ta…
lenmak
Před 5 lety
8
Osvětlení zahrady
Dobrý den, mám dotaz na někoho, kdo by mi mohl poradit, jak fungují led reflektory s nějakými exter…
fretyno
Před 5 lety
5
Zemní TČ Acond
Mám konkurenceschopnou nabídku na zemní TČ Acond. Cena za TC 6kW, bivalance, hadice kolektoru, nem…
lucka_dc
Před 5 lety
2
Tepelné čerpadlo vzduch/voda - máte vlastní zkušenosti?
Máme postavený bungalov o podlahové ploše 120m2, papírové ztráty jsou spočítane na 6 - 7 kW a řeším…
saly_jaroslav
Před 5 lety
1
2
...
3
71
Elektro přípojka a vlastní studna ke stavebnímu povolení
Zdravím všechny, plánujeme stavbu rodinného domu, zatím nemáme dovedenou elektřinu a není zde ani p…
petranejlova
Před 5 lety
7
Projektant
Dobrý den všem, prosím o případné kontakty na projektanty. máme pár cenových nabídek na projekt pro…
leniiii
Před 5 lety
10
Oprava eletroměrového a plynoměrový rozváděče
Dobrý den, mám u domu přibližně takovouto sestavu rozvaděčů ( 2x elektro a 1x plyn ). Zjistil jsem…
vrajmantak
Před 5 lety
7
Korpus kuchyně - kvalita provedení
Dobrý den, právě nám truhlář začal montovat kuchyň a prosím Vás o radu. Jsem detailista, nebo je no…
betelges
Před 5 lety
30
Úchytky do kuchyně
Zdravim, prosim chci se zeptat mate vsude na skrinkach/suplikach stejny rozmer uchytek nebo mate vi…
verunky
Před 5 lety
3
Interierové dveře Sapeli
Podařilo se někde objednat s větší slevou? Uvítám kontakty, díky
aludanewra
Před 5 lety
7
Stavební dozor - Karlovarský kraj
Dobrý den, mohu poprosit o zkušenosti s dobrým stavebním dozorem u výstavby nového zděného rodinnéh…
vlada24
Před 5 lety
2
Sokl u domu
Dobrý den, chtěl jsem znát váš názor na výšku soklu 20cm u domu, kolem domu budeme mít dlažbu. Fasá…
lukasberan
Před 5 lety
7
Barva podlahy a dveří. Jak sladit celý interiér?
Ahoj, přemýšlím jak sladit cely interiér, jestli tmavé dveře a tmavá podlaha( nejspíš dveře wenge) …
aloisie
Před 5 lety
20
Stropní digestoř usazení
Dobrý den, nemáte náhodou někdo typ nebo fígl jak nainstalovat stropní digestoř? Máme Faber heaven2…
devine
Před 5 lety
5
Vybavení koupelny
Stavíme RD s podkrovím. Dole v 1NP bude koupelna s vybavením - WC, umyvadlo a sprchový kout. Nahoře…
duck09
Před 5 lety
5
1
2
…
309
310
311
312
313
…