O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Adventní SOUTĚŽ: ukažte svůj adventní věnec a vyhrajte jednu z tří cen!
UPDATE 11.12.2017 - Přihlašování do soutěže bylo ukončeno, mometálně probíhá hlasování na https://w…
venoskamade
Před 5 lety
1
2
...
3
63
Dodavatel vazníků východní Čechy
Ahoj, právě vybírám vazníky. Cenově se mi nejvíc zamlouvají Kasper Trutnov, GASET Žamberk a Viktors…
jarin1
Před 5 lety
11
Návrh na klad do KN - rozdělený pozemek
Dobrý den všichni, Prosím vás o radu. Můj otec vlastní pozemek, který je geometrickým plánem rozděl…
petranejlova
Před 5 lety
3
Názor na půdorys - bungalov 5+1
Dobrý den, zajímal by nás názor na půdorys bungalovu 5+1. Ložnice je na východ, terasa a pokoje na…
bayt
Před 5 lety
13
Zvyšovat stropy při pořízení rekuperace
Někde jsem četl, že při rekuperaci, rozvody v podhledech, je dobré zvýšit stropy. Proto bych se rád…
radim2015
Před 5 lety
17
Řadový domek
Dobrý den, prosím o Vaše názory na projekt řadového domku. Nejsem spokojená s halou uprostřed, kter…
josefx
Před 5 lety
2
Opěrné stěny na hranici pozemku
Dobrý den, Chtěl bych srovnat pozemek ( v KN veden jako zahrada) který je v prudkém svahu terasami …
baraklada
Před 5 lety
3
Gerflor Arena - máte někdo?
Ahoj, máte někdo podlahu Gerflor v dekoru Arena? Byli byste tak hodní a poslali mi fotku podlahy v …
ninaclaudius
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Ukončení podlahy u franc. okna
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak máte ukončenou podlahu u francouzského okna či posuvně sklopné…
vladimir_sacha
Před 5 lety
6
Lesy ČR a kompenzace (cena) za přidání věcného břemene - kanalizační přípojka (Středočeský kraj)
Zdravím vás tady, mám takový dotaz, dostala se mi dodělaná dokumentance na kanalizační přípojku a …
esmeralda2
Před 5 lety
2
Topení elektrokotlem
Dobrý den, měla bych dotaz, jak spočítám nebo na koho se mám obrátit, abych zjistila, jaká bude zhr…
wpavel
Před 5 lety
18
Rohy domu
Vlhnou nám krajní rohy domu ( uvnitř ). Má s tím také někdo zkušenosti ? Jedná se o novostavbu a je…
martulad
Před 5 lety
9
Prodej domu z dědictví v insolvenci
Hezký den. Dostal jsem se do nepříjemné situace: zdědil jsem 1/2 domu, druhou polovinu zdědila sest…
fotrtom
Před 5 lety
21
S kým určitě nestavět
Prosím jakým způsobem se měří rovnost vnitřních stěn a venkovních zdi ? Našla jsem normu ale moc se…
martin_s
Před 5 lety
3
Problém s územním plánováním
Hezký večer, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nebyl v obdobně situaci jako my, nyní. Máme projek…
esmeralda2
Před 5 lety
10
Barva vstupních dveří zevnitř
Zdravím, jakou máte prosím barvu vstupních dveří zevnitř? Bílou nebo stejnou jako z venku (např. de…
olimoun
Před 5 lety
21
Vysavac oken Karcher nebo Leifheit ??
Zdravim, doporucite mi vysavac oken Karcher nebo Leifheit? Mate zkusenost, ktery by byl lepsi nebo …
katerina_hnidakova
Před 5 lety
16
Dřevené schodiště
Dobrý deň, vie mi niekto dať radu či tip ako opatriť drevené schodisko v dome kde sa ešte stavia ab…
ladymartina
Před 5 lety
2
Zkušenosti s domácí pekárnou
Ráda bych si koupila domácí pekárnu a sháním recenze a zkušenosti.Jakou máte vy a jak jste s ní spo…
ladymartina
Před 5 lety
5
Grill, dárek k Vánocům
Dobrý den, prosím o pomoc s výběrem. Ráda bych manželovi koupila k Vánocům grill (na dřevěné uhlí),…
ladymartina
Před 5 lety
5
Hoření sazí
Dobrý den, Jelikož máme na přitápění vložku Blanzek AQUA 730S (22kw/15kw voda) a topí se v ní, doch…
vladimir_sacha
Před 5 lety
28
Vyzvednutí stavebního povolení
Dobrý den. Nevíte někdo, jestli je možné si stavební povolení vyzvednout osobně když uběhlo více ne…
sofieflitchek
Před 5 lety
7
Jaká skladba stěn v koupelně pod obklady a bílým nátěrem?
Dobrý den, poradil by mi tu prosím někdo se skladbou stěn v nově vyzděné koupelně? Dělá nám ji zná…
sasynkamil
Před 5 lety
3
Dětská postel z maxmax.cz - zkušenosti
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s dětskýma postelema z internetových stránek maxmax.cz? Chceme koupit …
vemira
Před 5 lety
6
Venkovní žaluzie - pohled zevnitř
Dobrý den, plánujeme si pořídit venkovní žaluzie. Bohužel není možně dát podomítkový kastl,ale pouz…
sasynkamil
Před 5 lety
2
Venkovní žaluzie - PORAĎTE PROSÍM
Prosím pekne o radu, ideálne odborníka na žaluzie. Dnes nám namontovali na 2 rovnaké okná žaluzie a…
sasynkamil
Před 5 lety
7
Pořídit i klimatizaci do kuchyň-obýváku spolu s rekuperací a venkovními žaluziemi?
Zdravím, chtěl bych poradit, chceme stavět zděný bungalov o užitné ploše 131 m². Do domu chceme urč…
sasynkamil
Před 5 lety
31
Financování pozemku s nemovitostí k demolici
Dobrý den, řešíme situaci, kdy s manželkou zvažujeme koupi pozemku, na kterém stojí nemovitost, kt…
vladimirsvorba
Před 5 lety
4
Skladba
Dobrý den, mohu se prosím zeptat, zda zvolena skladba stropu je vhodná a nehrozí žádné potíže? Uved…
radek_lapes
Před 5 lety
1
Porta dveře či jiné levné
Ahojte, hledám si dveře a obložky do nového baráku. Jelikož rozpočet není nafukovací, hledám mezi l…
zdenek_valek
Před 5 lety
14
1
2
…
310
311
312
313
314
…