O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Pěkný multifunkční vypínač
Dobrý den, nemáte tip na nějaký hezký vypínač, který umí ideálně 4 funkce? Nějaký dotykový nebo tak…
cuky_ducky
Před 5 lety
4
Půdorys (zatím pouze přízemí)
Zdravím všechny, budu ráda za další názory k půdorysu - zatím pouze přízemí. Vstup do domu je že s…
pepitocz
Před 5 lety
10
Ceny porobetonu
možná to někomu pomůže. zrovna procesem výběru procházím. asi takhle. ceny bez dph. nabídka je čist…
gondekp
Před 5 lety
8
TČ a inteligentní domácnost
Dobrý den, kdo máte zkušenosti s nějakou inteligentní elektroinstalací, třeba Loxone - využíváte to…
loxonecz
Před 5 lety
1
2
38
Malý rodinný dům - prosím poraďte
Zdravím, plánujeme výstavbu rodinného domu s obytným podrkovím; z finančních důvodů to má být jedn…
geodett
Před 5 lety
1
2
...
3
67
Výška šuplíků příbory, talíře, hrnce
Dobrý den, mohla bych poprosit zda nevíte jak vysoke přibližně máte bočnice šuplíku v kuchyni. Měři…
veronika_n33
Před 5 lety
11
Je potřeba mít fasádu pro kolaudaci?
Ahoj, mohl by mi někdo říct jestli to už řešil jestli je potřeba mít na venkovním zateplením barvu…
puhelin
Před 5 lety
13
Screen rolety
Dobrý den, mám screenové rolety na baráku a jedna se stále krabatí na jedné straně. Nemáte někdo zk…
lacatej
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Velké okno
Ahoj měla bych prosbu. Máte někdo velké okno až k zemi ve druhém patře ? Budeme mít přístavbu kuc…
luckavra
Před 5 lety
28
Porobeton Prefabet, máte zkušenost?
Ahojte, nemáte prosím Vás někdo zkušenosti s porobetonem Prefabet? Díky
gondekp
Před 5 lety
3
Studie RD
Dobrý den, rada bych si vyslechla vaše názory na náš koncept studie domu,vsimla jsem si, že často d…
adeli_01
Před 5 lety
1
Projekt domu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na názor projektu, ještě není ve finální verzi.. Už teď víme, co b…
sarinecka3
Před 5 lety
12
Jaký odstín podlah k této dlažbě?
Ahoj. Mám v plánu předělat byt, kde zůstane jen podlaha v předsíni, koupelna a záchod. Jinak vše os…
staqor
Před 5 lety
4
Betonová stěrka
Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat v obýváku betonovou stěrku. Byla bych ráda za vaše doporuče…
zbranda
Před 5 lety
1
Musí stavba vymrznout?
Hezký den všem, prosím místní moudré o radu :) Plánujeme stavbu domu, časová představa je taková, ž…
vitezslav_ackermann_ferko
Před 5 lety
15
Jakou vatu na zatepleni stropu.
Zdravim chtel bych se zeptat co by jste mi doporucili dat za vatu jakou znacku na zatepleni stropu …
petzold
Před 5 lety
3
Soused nám zaplavuje pozemek, jak se bránit?
Potřebuji radu. Máme postavený dům na pozemku, který je níž než pozemek sousedův. Ten tam začal sta…
sargic
Před 5 lety
20
HS portál rám
Zdravím, máme nově namontovaný HS portál. Nějak se nám nezdá velikost rámu. Jako kdyby udělali chyb…
jirkajn
Před 5 lety
6
Kombinovaný zebrik
Zdravím vás prosím o radu máme kombinovaný žebřík jen nám podlahari řekli že je to zbytečné napojov…
lukasberan
Před 5 lety
21
Čerpadlo
Dobry den, mám tepelné čerpadlo, vzduch a venkovní jednotka mi námrzá v pruzích, 15cm nic pak cca…
kopca89
Před 5 lety
4
Cena a firma.
Dobry den. Chtel jsem se zeptat,jestli mate nekdo nejakou predstavu ohledne ceny bungalovu 4kk zhru…
michal_rybar
Před 5 lety
6
Výška skříňky pod umyvadlo na desku
ahojte lidičky, v jaké výšce máte skříňku s deskou, na které se budou umisťovat dvě umyvadla? Musí…
lukasberan
Před 5 lety
4
Horni vyklopna dvirka bez uchytek
Hezky den, ladime nasi kuchyn do finalni podoby, nez pujde do vyroby. Chceme bezuchytkova dvirka a …
honzik75
Před 5 lety
11
Zkušenosti s výběrem nové kuchyně - porovnání cenových nabídek
Ahoj, aktuálně jsme ve fázi užšího výběru z cenových nabídek. Jedná se o Hanáka, Katalpu a Nobilia.…
jowana
Před 5 lety
14
Zahájení stavby
Dobrý den, je zde někdo, kdo začínal stavět v tuto roční dobu? Může mi prosím můj záměr někdo vyml…
kutilgabi
Před 5 lety
6
Kachlová kamna
Zdravím, koupili jsme dům, kde zůstala kachlová kamna viz foto, která si ale nechat nechceme. Jsou…
burek
Před 5 lety
3
TV na kryté terase
Máte někdo TV na terase (zastřešené)? Jak řešíte připojení? Má cenu dělat TV přípojku, když se jed…
burek
Před 5 lety
7
Renovace podlahových dlaždic
Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenost natíráním dlažby-podlahy? Poradili byste j…
burek
Před 5 lety
2
Tapeta vs.vymalba
poraďte jak vymalovat. nebo tapetu za tuhle postel. původně jsem myslela opryskanou zeď a doplnit b…
burek
Před 5 lety
5
Dvířka z lamina a špína u ABS hrany, jak jste spokojeni?
Zdravim a chtela bych se s Vami poradit. Rozhodli jsme se pro dvirka ze svetleho lamina. A pak j…
bayt
Před 5 lety
15
1
2
…
308
309
310
311
312
…