O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Sklep a v něm studna
Dobrý den, Prochází mě hlavou několik myšlenek a některé nejasnosti mě trápí. To, jesli si můžu s…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Studie domu 5+1
Ahoj, zatím jsme ve fázi studie, a toto je taková naše představa, jak by náš domeček mohl vypadat. …
akirchnerova
Před 4 lety
11
Venkovni rolety
Dobry den, prosim o radu. Jsme ve fazi projektu a resime stineni. Na terasu mam navrzene okno sirok…
tereza1977
Před 4 lety
7
Systém Izodom 2000 - vaše zkušenosti
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat na systém Izodom 2000. Dozvěděl jsem se o něm na veletrhu…
evolf
Před 4 lety
11
Studna železitá voda
Dobrý den, v současné chvíli řešíme zda pořídit Úpravnu vody 20l Ecomix kabinet od společnosti Filt…
sebulina
Před 5 lety
3
Ohlášení stavby
Ahoj. S přítelem přemýšlíme o bydlení z půdního prostoru u jeho rodičů v RD. Kolik by nás tak mohlo…
tulda27
Před 5 lety
3
Podomitkové baterie, jakou značku vybrat?
Ahoj, libi se mi podomitkove baterie, ale vahame nad porizenim. Nerada bych za 5 let rozkopavala ko…
verhal
Před 5 lety
1
2
36
Větší dům oproti projektu
Dobrý den, prosím o radu. Chtěli bychom zkolaudovat. Nechali jsme si zaměřit skutečnou polohu domu …
geodett
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Umisteni podomitkove baterie
Strechacci prosim,v jake vysce mate umistene podomitkove baterie nad hranou umyvadla?nikde jsme nen…
verhal
Před 5 lety
1
Dveře do miniaturní koupelny a na wc dovnitř? Poraďte prosím.
Zdravím Vás, řešíme dveře v bytě, vůbec nás nenapadlo dát dveře do koupelny a na wc otevíráním ven…
alinka1234
Před 5 lety
13
Čidlo u vedeni vody a odpadů kvůli úniku vody
Dobrý den, máte u odpadů a vody v kritických místech (třeba pračka) čidla úniku vody? Jaká prosím? …
bayt
Před 5 lety
22
Cersanit gres stormy
Ahojte lidicky,nemate nekdo koupelnu z teto dlazby v kombinace se drevem? Na vizualizacich vypadaji…
verhal
Před 5 lety
1
Matrace z Lidlu
Zdravím ve spolek.... Protože nové postele budou až na jaře. Rozhodl jsem se starou postel "vytunit…
cermak2
Před 5 lety
9
Rada ohledně vizualizace interiéru.
Potřebovala bych poradit ohledně barev a materiálu v interiéru..Nechala jsem si zpracovat vizualiza…
cermak2
Před 5 lety
2
Venkovní žaluzie - kondenzace vody
Dobrý den, prosím o radu, kde může být problém. Máme nově namontované boxy na venkovní žaluzie(skry…
jo5
Před 5 lety
5
Rozmístění nábytku v obýváku, tvar kuchyně
Zdravím, moc ráda bych znala názor více lidí, proto píšu sem :slight_smile:. Právě plánuji uspořádá…
japona
Před 5 lety
12
Sušička prádla. Máte skúsenosť?
mam zalusk na susicku pradla, nechcem mat v byte ani na balkone pradlo. pride mi to sikovna vecicka…
barushka0404
Před 5 lety
1
2
...
...
15
16
469
Provětrávaná fasáda
Máte prosím někdo na tomto typu domu provětrávanou fasádu po celé výšce?
mpavka
Před 5 lety
17
Nestavi někdo v ČR dům od firmy Homekoncept z Polska?
Dobrý den, nestaví náhodou někdo katalogový dům od firmy Homekoncept? Jejich domy mě moc zaujaly. B…
jenye
Před 5 lety
3
Stavba svepomocí x firma
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli v ceně stavby bungalovu svépomocí za 2,5 milionu jsou zahrnuty i …
norikakaa
Před 5 lety
3
Materiál a tepelná ztráta
Mám v projektu vypočtenou celkovou tepelnou ztrátu RD 7,2 kW. Zajímá mne kde najdu informace o tep…
lto007
Před 5 lety
1
2
...
3
69
Dvoupatrový RD - schody
Ahoj, jdu s kůží na trh. Konečně máme upravený návrh domečku (2 plná patra + malá půdička), je to p…
kazihorka
Před 5 lety
29
Zkušenost s vestavěnou skříní od levne-skrine.cz?
Má někdo zkušenost s tímhle dodavatelem? Prezentace na webu vypadá dobře ale bez referencí nemám od…
huddys
Před 5 lety
11
Broušení, moření a tmelení parket
Dobry den, potrebovala bych poradit s postupem při broušení parket. Mam v pokoji starsi parkety, al…
vladimir_sacha
Před 5 lety
2
Rozvodná skříň topení
Dobrý večer, v některých pokojích máme studenou podlahu, proto jsme otevřeli rozvodnou skříň a zji…
zubr487
Před 5 lety
18
Kuchyne
Dobry den, jsem ve fazi projektu a potrebuju se rozhodnout o usporadani kuchyne a rozhodnout se o v…
tereza1977
Před 5 lety
1
Centrální přívod vzduchu z půdy
Zdravím mohl bych poprosit o radu s centrálním přívodem vzduchu pro krbovou vložku o výkonu do 6kw…
brodrust
Před 5 lety
15
Upořádání kuchyně-rada
Zdravím, poradí mi prosím někdo jak uspořádat tento typ kuchyně? Co jsem už koukala zde na fóru, v…
verunky
Před 5 lety
3
Teplovodní podlahové vytápění
Zdravím, Vím, že je zde na toto téma již mnoho diskuzí, ale řeším teď realizaci nízkoteplotního vyt…
wampec
Před 5 lety
1
2
35
Rada ohledně vizualizace
Potřebovala bych poradit ohledně barev a materiálu v interiéru..Nechala jsem si zpracovat vizualiza…
endy85
Před 5 lety
6
1
2
…
307
308
309
310
311
…