O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Cena střechyv zahradního domku
Zdravím, dokáže někdo odhadnout cenu klasické sedlové střechy s krokvemi a vaznicemi zděného zahrad…
wries
Před 4 lety
15
Korkový nebo vinylový obklad
Zdravím, máte někdo v obýváku korkový nebo vinylový obklad? Poprosím o foto. Děkuji
radkaskr
Před 4 lety
1
Poradíte, prosím?
Ahoj všichni, mohli byste mi prosím někdo poradit který z českých výrobců dodává černé interiérové…
janako11
Před 4 lety
3
Venkovní kamera
Dobrý den máte někdo zkušenosti s venkovní WIFI kamerou? Má to smysl? Čeho se držet (cena, parame…
geodett
Před 4 lety
3
Koupelna u ložnice
Dobrý den, zvažuji koupelnu u ložnice ale bojím se, že se budeme rušit. Ráno vstane jeden z nás dří…
lukasberan
Před 4 lety
7
Entalpický výměník
Ahoj všem , jsem rozhodnutý pro pasivní rekuperaci s předehřevem. Skok v ceně nastává v případě…
zubr487
Před 4 lety
10
Dům na pozemku od jihu k severu
Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor na celkové uspořádání domu a orientace ke světovým str…
radim2015
Před 4 lety
1
2
46
Natékání nohou u podlahového topení
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s natékáním nohou u podlahovky?Máme teplovodní topení po celém dom…
ditava
Před 4 lety
8
sponzor fóra
Co říkáte na tento způsob uchycení CD profilu na stropě na krokvový závěs?
Montážníci si krokvový závěs zohli před montáží do 90 stupňů
milano_milano
Před 4 lety
7
Kolaudace - zmena varne desky
Dobry vecer, nemate prosim nekdo zkusenost, ze jste nechali do kuchyne natahnout plyn a nakonec ji …
duck09
Před 4 lety
27
Talíře - kde koupit?
Ahoj, mohu se zeptat, kde jste kupovali talíře? Máte nějakého osvědčeného výrobce? Teď máme keramic…
lukasberan
Před 4 lety
10
Židle
Prosím, jaká je kvalita těchto jídelních křesílek, jsou pohodlná ? Prosím o případné reálné foto 🙏
lukasberan
Před 4 lety
3
Výstavba bungalovu
Dobrý den, rádi bychom si postavili nový dům od firmy G-servis, konkretne typ Mauna. Jedná se o bun…
michal_mik
Před 4 lety
10
Okna a dveře odstín Winchester, máte někdo?
Zdravim, mate prosim nekdo odstin oken winchester v kombinaci s cervenohnedou strechou?Zvazujeme tu…
michal_mik
Před 4 lety
8
Žebřík na elektřinu
Zdravím, prosím o radu. Doma mám žebřík na elektrickou zásuvku. Netuším jestli je někde napojený. M…
vrajmantak
Před 4 lety
5
Jištění světel 4A, 6A nebo 10A
Dobrý den, Nějak si poslední dobou říkám, čím by se měl jistit světelný okruh... Čtu, že 10A a vodi…
vrajmantak
Před 4 lety
16
Firmy na Plastové okna
Prosím o doporučení firmy na plastové okna. Nejlíp Moravskoslezský kraj děkuji
nikra_
Před 4 lety
7
Pergola - sedlová střecha
DD, plánujeme, že bychom si nechali udělat zastřešení pergoly jak je na obrázku...pergola nám vychá…
mbb2214
Před 4 lety
1
Dvoubarevný HS portál - uvnitř bílá/zvenku dekor
Dobrý den, prosím máte někdo dvoubarevný HS portál - uvnitř bílé barvy z venku jakýkoliv dekor? Můž…
onetwogo
Před 4 lety
13
Jde vyměnit v plastových oknech klika?
Omlouvám se asi za hloupý dotaz, ale stěhujeme se do novostavby a nelíbí se mi klasické kliky na pl…
puhelin
Před 4 lety
4
Cena za 1m2 střechy
Zdravím, dokáže někdo odhadnout cenu klasické sedlové střechy s krokvemi a vaznicemi zahradního dom…
davecom
Před 4 lety
1
Výškové usazení základové desky
Dobrý den. V projektové dokumentaci mám dejme tomu následující řez základovou deskou od stavební nu…
noemi77
Před 4 lety
7
Plánování el. zásuvek, kde jste udělali chybu a na co nezapomenout?
Čeká nás plánování elektrických zásuvek, tak prosím o Vaše zkušenosti nad čím se zamyslet apod. :-p
lukasberan
Před 4 lety
29
Stavební čára pevná
Dobrý den, jsme ve fázi projektu a na pozemku jsou nějaké regulace. Jde nám o pevnou stavební čáru.…
slabici
Před 4 lety
2
Bílá koupelna - ukažte
pro inspiraci 8-)
alitero
Před 4 lety
15
Mrazuvzdorny vs. nezamrzny kohout - venkovní obvodová zeď
Zdravím všechny, chci se zeptat ohledně kohoutků, které máme dva, vyvedene přes zeď ven na obvodovo…
vrajmantak
Před 4 lety
8
Podlahové topení seřízení
Zdravím, mám v RD již 20 let podlahové vytápění (na podlaze kde je dlažba). Jinak mám plynový kotel…
tata22
Před 4 lety
1
Změny v půdorysu od developera
Hezký den, byl by někdo ochotný poradit s půdorysem obýváku vč. kuchyně? Rozměry nejsou nějak ohro…
eva_holubova
Před 4 lety
2
Hledáme pozemek Brno a okolí
Ahoj, myslím, že nás tady bude více, kteří hledáme vhodný pozemek kolem Brna, ale mám pocit, že je…
cbr
Před 4 lety
26
Jaké topení do bungalovu?
Zdravím stavím bungalov 7m x 14.5m zdivo ytong 25cm + 20cm polystyren v podlaze 27cm polystyrenu iz…
radim2015
Před 4 lety
1
2
37
1
2
…
305
306
307
308