O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Šenovská stavební
Zdravim holky má prosím někdo zkušenost ze stavební firmou Šenovská stavební?Dekuji budu moc ráda z…
isousek
Před 4 lety
1
Rozměr bazenu
Prosim, kdo máte bazén vyzdeny ze ztraceného bednění jaký máte rozměr bazénu? Děkuji případně fotku
dita_a_ivan
Před 4 lety
19
Sklon střechy - zamítavé stanovisko obce
Krásný den, s manželem chystáme stavbu RD v Minkovicích (obec Šimonovice) a v současné době řešíme …
cechovas
Před 4 lety
16
Firmy na plastová okna a vchodové dveře - recenze
Vím, že diskuzí na tohle téma je zde hodně, ale časem se recenze na dané firmy mění. Chystám se na …
lukasberan
Před 4 lety
1
2
55
Truhlář Vysočina
Doporučite šikovného truhláře na kuchyni v okolí Jihlava/ Havl.Brod/ Žďár n.S.? Díky
aludanewra
Před 4 lety
6
Přírodní originální lustr
Čeká nás rekonstrukce patra, kde je propojena kuchyň, obývák a jídelna. Jedná se o 100 let starý dů…
kafr
Před 4 lety
1
Návrh skladby stropu
Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o radu se skladbou stropu? Jedná se o bungalov, na betonovém vě…
zubr487
Před 4 lety
12
Kuchyňský robot Catler KM 8012, mate ho někdo?
Plánují koupi kuchyňského robotu, zaujal mne tento model, bohužel má na internetu velmi málo recen…
veef
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Kurz interierový design
Dobry den, delali jste si nekdo kurz interieroveho designera? Muzete nejaky doporucit? Nejlepe onli…
zaneta_smidova
Před 4 lety
1
Střešní taška
Dobrý den, najde se tu někdo, kdo si nechal vysokotlakým čističem čistit střešní tašku ? Pokud an…
tinabla
Před 4 lety
4
Stary a novy zaklad vedle sebe
Dobry den, potřebuji poradit jak vyřešit hydroizolaci. Při budování základů a základové desky použi…
pastole
Před 4 lety
1
Jakou barvu kuchyně k podlaze dub a oknům antracit?
Jakou barvu čílek a pracovní desky v kuchyni byste ladili k podlaze v dekoru dub přírodní a oknům a…
luckavra
Před 4 lety
5
Sedaci rohova souprava skladem?
Ahoj, nevi někdo kde by se dala sehnat taková sedací souprava? V teto barvě s úložným prostorem a m…
martin18896
Před 4 lety
1
Hranice pozemku
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme pozemek v budoucí nové zástavbě, celkem je zde asi 20 pozemk…
puhelin
Před 4 lety
11
Americká nebo obyčejná lednice? Výhody a nevýhody.
Ahoj, rozhodujeme se s přítelem mezi americkou (nejlépe s výrobníkem ledu) a obyčejnou lednicí. Pro…
nemeasis
Před 4 lety
25
Porcelán
Prosím, nevíte někdo, jakou hodnotu mají tyto sady?
sarda09
Před 4 lety
1
Opadaná omítka
Dobrý den, začínám rekonstruovat 30 let starý dům. A jedna věc mi dělá celkem starosti. Jde o to, ž…
marek_pavlica
Před 4 lety
1
Návrhář interiérů - obývací pokoj a studentský pokoj
Hezký den, ráda bych obnovila předchozí dotaz:-) se zeptala, zda by se tady našel někdo, kdo navrhu…
pisisvori
Před 4 lety
1
Hrubá stavba bez zateplení soklu přes zimu,zajištění proti mrazu
Dobrý den, máme hrubou stavbu se střechou s odhaleným ztraceným bedněním a horní částí základového …
zinzin
Před 4 lety
19
Porcelánové bílé talíře, ale krásné, NE Thun, zajímavější
Zdravím, říkala jsem si, že tu jistě máte zkušenosti s různými eshopy a obchody... sháním jídelní s…
sokil
Před 4 lety
15
Betonový bazén
Zdravim vas stavitele,mam v planu vybudovat na zahrade podzemni bazen. Jaky mate nazor na toto: pod…
closen
Před 4 lety
1
Program-návrh
Dobrý den, doporučíte mě nějaký program na návrh interierů domu, popřípadě na zakresleni rozvodů?
lenny92
Před 4 lety
4
Názor na projekt - úzký dům
Dobrý den, mohla bych poprosit o připomínky k projektu... Děkuji
bayt
Před 4 lety
10
Ideální velikost kotelny
Ahoj, prosím o radu. Jak velkou kotelnu pro kotel na peletky + dvě akumulační nádrže. Manžel chc…
wpavel
Před 4 lety
6
Řešení svodu vody ze stříšky nad vchodem
Dobrý den, jak máte vyřešený svod vody ze stříšky nad vchodem? Máme tam ze předu okap, ale nechci t…
l_sekanina
Před 4 lety
7
Povlečení. Kde koupím přes net pěkné?
Můžete mi prosím někdo poradit kde přes net koupit pěkné povlečení. Nějaké se mi líbí, ale 1000,-za…
alitero
Před 4 lety
1
2
...
...
5
6
168
Truhlář pro stěnu z překližky v Praze
Dobrý den, nemáte zkušenost s nějakým konkrétním truhlářem z Prahy, který by dělal pěkné překližko…
janzah
Před 4 lety
1
Topení
Zdravím mám otázku zda toto čerpadlo utáhne bungalov 85m2 tz do 4kw topení podlahovka + ohřev TUV h…
jirkajn
Před 4 lety
3
Propojení NAS a projektoru
Máte někdo NAS i projektor a jak jste řešili prosím vzájemné propojení?
jarin1
Před 4 lety
17
Jak naplánovat sravbu
Prosím o radu, jak naplánovat stavbu rodinného domu? Chceme stavět s firmou na klíč, nyní budeme do…
jandour
Před 4 lety
12
1
2
…
304
305
306
307
308
…