O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Cena na klíč verzus realita
Zdravím, rád bych se zeptal vás co jste stavěli na klíč jak se nakonec lišila cena uváděná u domů n…
iveta_89
Před 4 lety
27
Keramický dřez
Máte prosím tmavý(černý, šedý) keramický dřez? Zajímá mne od uživatelek jak moc je či není praktick…
bayt
Před 4 lety
7
Plot kdy stavet
Zdravím, Budeme stavět dům který nyní nemá z žádné strany plot. Chci se zeptat v jaké fázi je nejl…
sargic
Před 4 lety
3
Dvoužílový přímotop
Dobrý den, naskytly se mě 2 přímotopy (1250W a 2200W), ovšem mají 2 vodiče, já teda zapojil L a N, …
vrajmantak
Před 4 lety
21
Pojištění domácnosti. Můžete mi něco doporučit?
Ahojky nikde jsem to nenašla tak jsem založila nové. Chceme pojistit byt(panelákový po rekonstrukci…
romik67
Před 4 lety
28
Spotřeba vody na osobu za měsíc
Prosím o Vaše odpovědi ke spotřebě vody za osobu na měsíc. Přišlo nám dnes vyúčtování za vodu (3 mě…
martin_tulka
Před 4 lety
1
2
37
Vrtané studny
Zdravím, Vím, že zde spousta z Vás buď staví, nebo rekonstrují. Mají spoustu otázek. Mnohdy niko…
peking53
Před 4 lety
1
Elektroinstalace
Prosím poraďte, uvažujeme o koupi panelakoveho bytu 3+1, 66m2, je částečně rekonstruovaný, jádro j…
josef1
Před 4 lety
17
sponzor fóra
Voda v samonosné šachtě na vrt vody
Prosím někoho kdo má zkušenosti s vodou v samonosné šachtě na vrt vody o radu. V říjnu nám firma vy…
elisskaa
Před 4 lety
14
Bioklimatická pergola
Zdravím všechny , bohužel mám objednanou již hliníkovou, ale pro kutily ..našel jsem, pro mě pozdě …
tommi4
Před 4 lety
9
Vlhkost v cihlach
Ahoj, mám dotaz. Máme rok a půl postavený barak z porothermu, zatím bez fasády a ještě nebydlím, dě…
karel15
Před 4 lety
1
Satjam rapid nebo Ruukki (ocel, hliník?)
Ahoj všichni. Pomalu začínáme přemýšlet nad střechou. Zatím nám nejvíc do oka padly tyhle dvě volby…
bayt
Před 4 lety
19
Rozvržení kuchyně - myčka
Co s tím? Nebude špatný přístup k horním skříním, když se otevře myčka a bude se schovávat nádobí? …
lenkito10
Před 4 lety
2
Jaké sklo do vstupních dveří?
Prosím pěkně, máte někdo mléčné sklo v hlavních dveřích?? V interierových máme mléčné a teď mám …
lukasberan
Před 4 lety
17
Neklasické dveře - závěsné, reverzní
Ahoj, chtěla jsem se zeptat majitelů závěsných dveří na pár věcí: 1) Jak vypadají dveře z druhé str…
lukasberan
Před 4 lety
2
Volně stojící krbovky + výměník
Zdravím, řešíme jestli dát krbová kamna s výměníkem + akumulačku (dle PENB musíme :no_mouth: ) nebo…
kopca89
Před 4 lety
2
Sádrokartonové stropy. Prosím o odhadní cenu
Dobrý den, dělá si někdo stropy sám?Komu to dělala firma u bungalowu?Prosím o odhadní cennu.Děkuji.…
titov_anatolij
Před 4 lety
29
Podkrovní dům 6-kk
Zdravím, zkusím nechat posoudit půdorys našeho podkrovního domu. Jsme omezení šířkou pozemku. Vstup…
apmm
Před 4 lety
7
Změna oken při stavbě
Dobrý večer, ráda bych se zeptala na to, když budeme dávat příští týden všechny dokumenty na staveb…
davex
Před 4 lety
6
Krb v domě s podlahovým topením
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak lze nebo jestli vůbec jde vyřešit umístění krbových kamen, po…
pajkak
Před 4 lety
6
Dobrý projektant z Opavy, máte zkušenost?
Máte někdo dobré zkušenosti s nějakým projektantem, ideálně z Opavska?
cmiel
Před 4 lety
2
Liapor pod podlahový polystyren?
Dobrý den, pořídili jsme dům, ve kterém bývalý majitel začal rekonstrukci, kterou nedokončil. V něk…
wpavel
Před 4 lety
15
Projekt 6+kk
zdravim vsechny, prosim o pripominky, rady, navrhy na vylepseni naseho projektu. Predem dekuji :sli…
jajinka121
Před 4 lety
28
Doporučení na stavební firmu z MSK
Dobrý den. Můžete se prosím podělit s informací, s kým jste stavěli. Máme v plánu stavět menší bun…
dusan_kahanek
Před 4 lety
5
Dům do 3,5 mil.
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se dá v dnešní době postavit dům na klič do 3,5 mil (pozemek m…
josefx
Před 4 lety
21
Černá toaleta
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli tu je někdo kdo má doma černý záchod. Zajímá mě jak jst…
brtisek
Před 4 lety
3
Infrapanely / salavé vytápění - Rekonstrukce RD 2021
Dobrý den, chystáme se na rekonstrukci RD, dům není zateplený, starý asi 28let, šířka venkovních zd…
lukasberan
Před 4 lety
5
Stavební povolení - přístupová cesta
Dobrý den, k pozemku vede veřejně přístupná účelová komunikace, která není ve vlastnictví obce. Ce…
xixtech
Před 4 lety
5
Schody z masivu nebo z vinylu?
Ahojte, chtěla jsem vás poprosit o názory....řešíme jestli v našem novém domečku udělat schody z ma…
yvettka83
Před 4 lety
27
Podlahové topení, vinyl a chemický smrad
Ahoj, stává se někomu, kdo má podlahové topení a na tom vinyl, že když přijedete v zimě po delší…
lukasberan
Před 4 lety
6
1
2
…
302
303
304
305
306
…