O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak najít trubky od studny?
Koupili jsme starší dům, v hospodářské budově je kohoutek na vodu ze studny, která vůbec netušíme k…
uzivatelkapetra
Před 4 lety
7
Vinylová podlaha Gerlfor lepící nebo click?
Dobrý den, vybíráme podlahu do rodinného domu, chtěli bychom vinylovou, ale nejsme úplně rozhodn…
islandia
Před 4 lety
5
Architekt s projektantem se neshodnou - co s tím?
Máme hotovou architektonickou studii. Projektant nám ale řekl, že mu to příjde špatné, hlavně kvůli…
pastole
Před 4 lety
20
Barva podlahy + barva dveří
Ahooj strechacci, prosím Vás potřebuji poradit s dveřmi. Máme nějakou svoji predstavu, ale nějak to…
teresh07
Před 4 lety
1
Elektrické podlahové vytápění - kabely nebo rohožemi?
Dobrý den, Prosím o názor, zda jste volili pro elektrické podlahové vytápění rohože nebo kábely, a…
lukasberan
Před 4 lety
28
Souhlas souseda se stavebním ohlášením
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, stačí mít podpis souseda na PD na situaci s umístěním domu? Jde m…
puhelin
Před 4 lety
20
Projekt bungalovu 140m - dispozice
Dobrý den, máme rozestavěný domek. S podlahovou plochou 140m2 + 29m2 garáž + 42m2 terasa. Kromě nos…
barca3979
Před 4 lety
16
Umístění domu na pozemku zahrada na sever
Zdravím, ráda bych se s někým dalším poradila ohledně umístění domu na pozemku, který má vjezd z ul…
martinaxxx
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Zvířecí koutek v bytě - inspirace
Ahoj, jsem ve fázi zařizování bytu a zajímalo by mě, jak mají Vaši mazlíčci, především ti, co je c…
aneta_hanusova
Před 4 lety
11
Prodej pár metrů pozemku sousedovi..
Ahoj stavebníci, vedle našeho pozemku se prodala parcela a mají užší vjezd. Rádi by si od nás odko…
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
7
Přiznaný betonový strop v interieru, čím napenetrovat popřípadě nalakovat?
Chtěla bych se zeptat čím napenetrovat popř nalakovat přiznaný betonový strop v interiéru. Tak aby …
lukasberan
Před 4 lety
14
Extraflame - Comfort P70 air (krbova vložka na pelety)
Zdravím, máme uvedenou krbovou vložku na pelety. Chci se zeptat, zda ji někdo má taky a má problém …
lukasberan
Před 4 lety
2
Rekonstrukce dvougeneračního domku, jak jste to řešili?
Ahojky, prosím o radu či názor. Bydleli jsme s mými rodiči v dvougeneračním domku se zahradou. Rod…
alesr
Před 4 lety
7
Vysoký otevřený strop v obývacím pokoji
Ahoj, plánujeme výstavbu bungalovu, budeme mít kuchyň + obývací pokoj, nad obývákem bude vysoký ote…
bbedrich
Před 4 lety
25
Vystouplé zásuvky, omítky
Dobrý den, prosím o radu, dělali nám strojové sádrovovápencové omítky. Bohužel krabičky dal elektri…
dyrup
Před 4 lety
4
Krbova kamna bez obložení
Dobrý den, Chtěla bych se poradit, pořídili jsme černá krbová kamna, a ráda bych, abych nemusela …
candat
Před 4 lety
5
Uspořádání menší koupelny
Ahoj, prosím o nápady, jak uspořádat koupelnu. Přikládám svůj návrh. Okno je 1750x500 mm usazené ve…
peroli
Před 4 lety
7
Delka stavebniho povoleni
Dobry den Prosim vas mate nekdo zkusenost bud dobrou nebo spatnou s tim.jak dlouho jste cekali na …
monika_stolarikova
Před 4 lety
1
Rezervni svetlo? co to znamena?
Dobry den, zjistila jsem, ze v projektu mame znacku svetla s popiskem REZ, tedy rezerva.. vsimla js…
vrajmantak
Před 4 lety
2
Obývací pokoj + kuchyň 37,3 m2
Dobrý den, zajímá mě názor, budem si nechávat stavět menší baráček a obývák má 24,7m2 a kuchyň s jí…
kopca89
Před 4 lety
8
Architekt nebo projektant?
Nemůžeme se rozhodnout, zda nám stačí spolupracovat s projektantem nebo si máme sehnat i architekta…
puhelin
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
98
Projektant a stavební firma na Litoměřicku
Dobrý den, chystáme se stavět rodinný dům na Litoměřicku. Můžete někdo doporučit dobrého projektant…
ilona_vohankova
Před 4 lety
1
Přechod mezi vinylem a hs portálem
Zdravím, jak jste řešili případně neřešili přechod mezi podlahou a hs portálem? nám vznikl 1cm scho…
demolitionman
Před 4 lety
12
Gauč s vyšší sedem - 50cm a více
Hezký den, nevíte prosím někdo, kde by se dal koupit gauč/pohovka rozkládací, která by měla vyšší …
pisisvori
Před 4 lety
15
Dům 7x11m
Dobry den, chci se zeptat, zda nekdo stavel patrovy dum s pudorysem 7x11m, jestli je to dostacujici…
marushkap
Před 4 lety
2
Elektronická dokumentace
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jste v rámci elektronické projektové dokumentace dostali jen pdf …
apostol
Před 4 lety
4
Plot bez brány (otevřené parkoviště)
Hezký den, plánujeme před domem garážové stání a oddělit náš pozemek od obecního chodníku. Variant…
evculinda
Před 4 lety
1
Spolehlivá stavební firma Praha západ
Dobrý den, chystáme se koupit pozemek u Mníšku pod Brdy a ráda bych se zeptala na tipy na okolní st…
kutilgabi
Před 4 lety
3
Vodovodní řad
Dobrý den chtěl bych se zeptat potřebují prodloužení vodovodního řadu cca 45 m všechny povolení mám…
janany
Před 4 lety
2
Vytápění rodinného domu
Dobrý den, zajímal by mě váš názor ohledně možnosti vytápěni nově postaveného řadového patrového d…
demolitionman
Před 4 lety
1
2
38
1
2
…
301
302
303
304