O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zasazení domu ve svahu - řešení opěrné zdi
Máme pozemek do mírného svahu, projekt počítal s mírným "zakopáním" základové desky domu. Nakonec n…
vladimir_sacha
Před 4 lety
31
Formuláre prosim o pomoc
Ahoj neresil nekdo nyni nebo si nepamatuje...jdu na Financni urad oznamit prodej pozemku. Hádam ze …
baru9
Před 4 lety
8
Rolety den a noc fexi
Zvažujeme rolety den a noc od značky Fexi. Je lepší zvolit možnost bez vrtání - zavěšení přímo na …
anieluska
Před 4 lety
2
Nekalibrovaná dlažba
Ahojte, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s podlahou Cersanit Sandwood (ideálně Beige)…
raziel628
Před 4 lety
2
Venkovní sklípek teplota- spěchá
Jelikož mám ze staré, opět z části vykopané studny, ale ne na vodu, zbudovanou takovou jamku, malý …
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Nová zelená úsporám
Kolikrát lze využít čerpání dotací? Pokud jsme již využili dotaci na tepelné čerpadlo, je možné zno…
spaghetka
Před 4 lety
5
Jak se žije v malém domě
Zdravím, chci se zeptat jak se Vám žije v malé domě a na malém pozemku (400 m2). Co pro Vás zname…
bayt
Před 4 lety
17
Umístění Tepelného Čerpadla
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně umístění tepelného čerpadla? Současné umístění …
zdenekh1
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Obývák
Ahojky holky, mám dotaz. Najde se tady nějaká šikovná žena, která by mi udělala návrh obýváku?Takhl…
tyna1305
Před 4 lety
1
Fíkovník, jak pěstovat?
Ahoj, potřebovala bych poradit s pěstováním fíkovníku v bytě, nemáte někdo zkušenosti? Dostali js…
blanica1
Před 4 lety
4
Ohláška - vyjádření dopisem
Hezký večer stavebníci, chci se zeptat, když se vystaví povolení - stavba na ohlášku, zasílá se p…
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
3
Montovaná hala a kancelár
Zdravím, chci se zeptat kolik by cca stala zakladova deska pod montovanou halu o velikosti 12x8m a …
deto_oesya
Před 4 lety
2
...predsieň na mieru!!
všetkym prajem pekny deň! Chcely by sme vstavanu predsieň na mieru od stolara(...ten to vyrobi to n…
martasl
Před 4 lety
4
Dlazba nevite co to je?
Zdravim. Nema nekdo doma, nebo nevi co to je za dekor a vyrobce dlazby? Dekuji.
vetor3x
Před 4 lety
1
Zateplený Porotherm
Zdravím, máme možnost koupit zateplený Porotherm z jedné betonárky, kam přítel závaží písek. Jde …
lto007
Před 4 lety
3
Zahradní domek - vytápění elektrickými topnými fóliemi (příprava do budoucna?)
Zvažuji, že by byl zahradní domek 27m2 vč. WC-sprchovací kout (plus 3m2) v budoucnu celoročně obyva…
zubr487
Před 4 lety
8
Venkovní fasáda nezatepleného Ytong lambda 450, co je správně?
Prosím o radu pouze lidi, kteří mají opravdu zkušenosti, o tom, že to "musí dejchat" apod. už jsem …
jarin1
Před 4 lety
10
Z 2+kk na 3+kk?
Dobrý den, nenašel by se tu někdo, kdo by měl nápad jak efektivně zařídit byt pro mladou rodinu? …
renatka_k
Před 4 lety
7
Barva parapetů
Dobrý den, nemáte fotky vnitřních parapetů k antracitovým oknům?V domě máme s parapety jen pár menš…
kafr
Před 4 lety
13
Bílá / světlá fasáda a hnědá okna
Zdravím všechny, máte někdo prosím bílou (světlou) fasádu a hnědá okna? Ideálně světlejší hnědou, …
haberjli
Před 4 lety
1
Otvor pro půdní schody a výběr schodů
Zdravím všechny stavitele, chci se optat, jak nejlépe vyřešit (připravit) otvor mezi vazníky pro m…
alda33
Před 4 lety
1
2
37
Obyvaci pokoj s KK 32m2
Dobry den, mate nekdo podobne velky obyvak s kuchyni , jidelnim stolem a obyvakem? 4x8,9 . Jak jste…
jkjkj
Před 4 lety
12
Broušení barvy na SDk
Dobrý den, prosím ma někdo zkušenosti s vybroušením barvy na sádrokarton pomocí brusky na sdk, tzv.…
tomas_janos
Před 4 lety
1
Vinylová podlaha a zkušenosti s ní
http://www.brased.cz/vyhody-designovych-podlah.htm Slyšely/i jste? Máte zkušenosti?
uzivatelfm
Před 4 lety
1
2
...
...
58
59
1758
Projektant z Pardubic
Dobrý den, Zajímalo by mě jestli tu někdo měl projekt od pana Machače z Pardubic a zda jste s nim b…
petrincak
Před 4 lety
4
Skleněné zábradlí
Ahoj, opět si jdu pro pomoc a radu. Máte někdo skleněné zábradlí na schodišti? Jste spokojení? D…
islandia
Před 4 lety
4
Zkušenosti s firmou Thermo Home
Dobrý den, budu ráda za jakoukoliv zkušenost s touto firmou... Děkuji :-)
martinanaruby
Před 4 lety
1
2
...
3
90
Z Jakého materiálu stavět
Rád by som čo najviac názorov, domnienok či presvädčení, z akého materiálu stavať? Čo použiť ako hl…
kutilgabi
Před 4 lety
30
Prosvítání spár a překladu
Dobrý den. Máme takový problém. Před třemi lety jsme koupili dům po rekonstrukci. Některé vnitřní s…
wpavel
Před 4 lety
4
Zděný dům na klíč - Jihomoravský kraj
Zdravím, doporučili byste mi nějaké firmy, které staví zděné RD na klíč v Jihomoravském kraji? (n…
peju
Před 4 lety
7
1
2
…
299
300
301
302
303
…