O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Regulativy
Zdravím, ani nevím jestli si tímto příspěvkem chci postěžovat, zanadávat nebo získat více zkušenost…
norikakaa
Před 4 lety
14
Řešení nadpraží - nosné překlady
Je tu někdo, kdo by mohl poradit s eliminací tepelného mostu při stavbě patrového RD ? Dům bude sta…
franti_p
Před 4 lety
3
Sklo nad pergolu
Rada bych zde nasla recenze na sklenenou "strechu" na zeleznou konstrukci pergoly. Uvazujeme o lepe…
craki2
Před 4 lety
1
Spotřebiče Philco
Ahoj, jaké máte někdo zkušenosti se spotřebiči Philco?
karel15
Před 4 lety
1
Břidlicový obklad
Zdravím, neumíte někdo na fotku přikreslit břidlicový obklad na fasádu? :disappointed: neumíme si t…
vetor3x
Před 4 lety
1
Digestoř Electrolux výsuvné sklo
Ahoj, máte někdo zkušenost s digestoří Electrolux 536x? Je tam výsuvná skleněná část, aby pára nešl…
pavla000
Před 4 lety
1
Výměna ventilu u topení.
Dobrý den, koupili jsem straší rodinný dům. Kde jsou na radiátorech tyto přímé ventily (viz foto). …
wpavel
Před 4 lety
9
Brno okoli
zdravim Viete niekto doporucit firmy v okoli brna ? pozemek mame v breclavi Da sa zmestit do 3.…
onetwogo
Před 4 lety
6
sponzor fóra
Lamino egger U222 Crema
Ahoj, nezbylo někomu kousek lamina egger 18mm U222? Chybí nám na jedny kuchyňská dvířka 75x63 cm a …
vitkovi
Před 4 lety
1
HS portal výrobce
Dobrý den. Dost tápeme od jaké firmy vzít HS portal. Byla bych ráda za zkušenosti negativí/pozitivn…
josefx
Před 4 lety
8
Plastová nebo betonová jímka? Podělte se o zkušenosti
Máme dilema a rozhodujeme se zda kouit plastovou jímku,nebo betonovou..Podělte se se svýma zkušenos…
peju
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
112
Jak zakrýt kotel...?
Dobrý den, prosím o radu. Jak by jste zakryli kotel. Museli jsme ho dát do koupelny a chtěla bych n…
mamkaeva
Před 4 lety
4
Stavební dozor Liberec
Dobrý den, neporadil by někdo prosím stavební dozor na dřevostavbu z Liberce a okolí? Díky. Martin
martinvod
Před 4 lety
1
Firma na interiér Zlínsko
Dobrý den, doporučí někdo firmu na provedení interiéru- podlahy, dveře, zárubně... Nemusí být všech…
dave_91
Před 4 lety
3
Plyn přípojka
Zdravím, momentálně chceme začít řešit přípojku plynu. Víme, že plyn vedy v silnici na hranici poze…
dave_91
Před 4 lety
3
Průtokoměr
Zdravím, měl bych dotaz ohledně průtokoměru na rozdělovači pro podlahové topení. Je normální že ta…
wpavel
Před 4 lety
2
K antracitovým oknům bílé nebo antracitové parapety? Prosím foto.
Dobrý den, mohu poprosit o fotky antracitových oken s bílými a antracitovými vnitřními parapety? N…
endy85
Před 4 lety
1
Kanalizace
Je tady někdo kdo se napojil na kanalizaci přes sousedův pozemek? Na pozemku není kanalizace a jak …
franti_p
Před 4 lety
2
Umístění stavby na pozemek
Dobrý den, prosím o radu, jak vhodně umístit stavbu na pozemek. Bohužel máme pozemek, na kterém je …
fazik
Před 4 lety
12
Lakovaná dvířka - viditelné "kružnice" po broušení
Dobrý den, je vadou, pokud jsou na lakovaném povrchu dvířek viditelné kružnice - viditelné tedy je…
betelges
Před 4 lety
1
Jak řešit okrajové lišty u skříněk kuchyňské linky v případě nerovné stěny?
Dobrý den, jakým způsobem se řeší umístění lišty při stěně v případě nerovnosti stěny? Máme horní …
betelges
Před 4 lety
1
Krb- mate nekdo na zemi pred krbem neco jineho nez dlazbu? Sklo,sterku...?
Mate prosim na zemi u krbu nekdo podlahu prekrytou sklem? Zajima mne jak je to prakticke.
chocolate22
Před 4 lety
22
Typ světlovodu
Zdravím, rozhodujeme se, zda upřednostnit světlovod s kopulí (Solatube) nebo čtvercový osazovací r…
jitamir
Před 4 lety
1
Spotřeba elektrické energie podlahového topení elektrickým odporovým drátem
jakou máte denní nebo měsíční spotřebu na vytápění elektrickou podlahovkou pro porovnání uvádějte …
wpavel
Před 4 lety
11
Betonový bazen
Zdravim vas strechari,chystam se delat betonovy bazen vylity ve stenovem bedneni. Mate s tim nekdo …
closen
Před 4 lety
10
PENB, projekt vytápění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na kolik vás aktuálně vyšel PENB a projekt vytápění pro stavebko.…
charado
Před 4 lety
6
Dotazy k vinylu
Dobry den, uz jsem procetla snad vsechny diskuze, zda vybrat lepeny nebo click vinyl (celovinyl) a …
marushkap
Před 4 lety
18
Voda v šachtici z vrtu
Dobry večer, prosím o radu. Máme problém s vrtem a to, že se nám do šachtice dostává voda. Firma tv…
atilius
Před 4 lety
20
Výjimka - delka rizeni
Dobrý den, nejspíše nám o nějaký kousek nevyjde umístění domu na pozemek, tak abychom dodrželi 3,5m…
meggieg
Před 4 lety
5
Betonová podlaha a topení
Ahoj, hodne ctu ze nejlepsi kombinace je betonove podlahy a podlahoveho topeni. Chtel jsem se zepta…
zubr487
Před 4 lety
25
1
2
…
297
298
299
300
301
…