O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dřezy Tectonite
Ahoj, budeme pořizovat novou kuchyň a vybírám i dřez. Váhám mezi firmamy Franke a Schock a hlavně m…
aludanewra
Před 4 lety
9
Překatrovaní a srovnaní pozemku pomocí bagru
Dobry vecer, Prosim o radu. Mame na pozemku navozene 10 tater bohuzel kamenite zeminy na zarovnani…
delta_stavby
Před 4 lety
11
Prasklá zeď
Ahoj měl bych dotaz čim můžou být způsobeny tyto praskliny. Dům byl postaven letos na podzim dodělá…
dyrup
Před 4 lety
26
Sedací okno
Máte prosím sedací okno u velkého okna, naše bude mít 3 m na délku a od země si můžeme říct, kolik …
eva_holubova
Před 4 lety
1
Sedací okno nebo dveře na terasu?
Ahoj všichni, konečně jsme začali se stavbou a tak ladíme co se dá. V projektu máme terasu přes roh…
eva_holubova
Před 4 lety
28
Máte někdo sedací okno v obýváku?
Zdravím, máte někdo sedací okno v obývákokuchyni? Nepodělili byste se o fotky? Hledám inspiraci, se…
eva_holubova
Před 4 lety
18
Sprchové dveře
Dobrý den, prosím o radu, jak správně zamontovat sprchové dveře do niky. Máme dveře v úpravě grape.…
s.arinka
Před 4 lety
3
Odvoz dřeva z lesíku, je to někdo ze SŽDC, nejlépe Olomoucký kraj?
Jelikož vím, že každý má právo vstupovat do lesa, tak aby zachoval nějaký přírodní chod, znám. Taky…
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Zabezpečení
Hezký den všem, chci se zeptat jaké máte zabezpečení pro dům?ať víme po čem se máme podívat.diky
raziel628
Před 4 lety
8
Lešení při stavbě bungalovu
Ahoj, chtěla bych se zeptat zkušenějších, v jakých fázích stavby bungalovu jste používali lešení. T…
milan1965
Před 4 lety
26
Doba cekani stavebni povoleni
Dobry den ,prosim vas neni zde nekde kdo vyrizoval stavebni povoleni .zajima me jak dlouho cekal na…
duck09
Před 4 lety
12
Stavební firma Benešovsko
Dobrý den, chystáme se od května stavět na Benešovsku zděný dům na klíč. Neměl byste někdo tip na…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Dřez zarovnany s deskou
Mate prosim drez zarovnany s deskou tedy zapusteny a nemate kompakt. Pry se to da udelat i s klasic…
chocolate22
Před 4 lety
1
Sleva u úzkého pozemku
Zdravím, jsme před významným životním rozhodnutím - koupě pozemku. Chtěl bych poprosit o názory, c…
vladimirsvorba
Před 4 lety
29
Obkladač Berounsko
Dobrý den, sháním šikovného obkladače blízko Berouna, případně v rozumné dojezdové vzdálenosti, por…
tulda27
Před 4 lety
7
Skleneny drez
Zajima mne zda ho nekdo mate....videla jsem uz i sklenenou kuchyni a velmi odolnou no tak proc ne d…
spaly
Před 4 lety
4
Jak velké dřezy máte? 1m s odkapem není to už moc?
Máte dřez, který by měl metr přemýšlím, zda to už není moc, včetně odkapu tedy.
chocolate22
Před 4 lety
18
Lze změnit barvu spárovačky v již hotové koupelně?
Ahoj, zajímá mě, jestli jde změnit barva spárovačky v hotové koupelně. Máme starší koupelnu, kt…
ondra_ondra
Před 4 lety
26
Podsazený dřez
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli má někdo nějaké řešení?Právě plánuji naší kuchyň a velice by se m…
sviva
Před 4 lety
14
Dům z lepených hranolů - výběr architekta a rozpočet. Poraďte prosím.
Ahojte, měl bych dva dotazy, z nichž jeden se týká postupu při výběru architekta/projektanta a druh…
da68ni
Před 4 lety
17
Dřez z materiálu Tectonite - jste spokojeni?
Dobrý den, máte někdo dřez z Tectonite materiálu? Jste spokojeni?
aludanewra
Před 4 lety
2
Zabudovaný dávkovač saponátu
Pokud chci zabudovaný dávkovač saponátu musím si koupit dřez, který má pro dávkovač otvor? No třeba…
chocolate22
Před 4 lety
5
Vyjmutí z půdního zemědělského fondu
Hezký večer všem, chci se zeptat v pondělí snad na mě bude přepsany pozemek, tak jak mám řešit vyjm…
jitkapetka
Před 4 lety
15
Marby Stavby - Marek Szostok
Dobry den, stavel jste nekdo s firmou Marby stavby (panem Markem Szostokem)? Dekuji.
pepenkam
Před 4 lety
20
Jak širokou barovou část linky?
Do prostoru širokého 2,5 m chceme umístit kuchyň do U, jejíž pravá část bude otevřena do prostoru. …
jajuskaa
Před 4 lety
2
Trouba
Ahoj, právě vybírám pečící vestavnou troubu a vůbec se v tom nevyznám. :disappointed: Koukala jsem …
honzik75
Před 4 lety
4
Architekt Severní Morava - přístavba starého rodinného domu
Zdravím, chceme přistavět ke starému rodinnému domu, tak aby nebyl narušený vzhled a přístavba by n…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Jakou kuchyň?
Dobrý den, prosím o rady. Od koho je lepší kuchyň, stolař nebo nějaké studio, případně Ikea? Nám mí…
puhelin
Před 4 lety
6
Lavello granitové dřezy
Hezký den, chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s granitovými dřezy Lavello. Nějak nemůžu dohled…
mate2683
Před 4 lety
6
Regulativy
Zdravím, ani nevím jestli si tímto příspěvkem chci postěžovat, zanadávat nebo získat více zkušenost…
norikakaa
Před 4 lety
14
1
2
…
296
297
298
299
300
…