O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Prosím pomoc - regulace průtoku u podlahového topení
Ahoj, bohužel jsme naprostí laici a co si nenapíšeme, tak nevíme. Už sice nějakou dobu topíme, ale…
michalka_rusovic
Před 4 lety
6
Kolik platíte řemeslníkům
Hezký den všem, teď tady máme s kamarádkou téma, že si chce stavět baráček svépomocí s přítelem ale…
josef1
Před 4 lety
19
Je možné, aby měl malý zahradní domek necelých 6m2 TZ až přes 1 kW?
Přicházím z dotazem pro nějakého matematika, výpočtáře TZ apod.. Ohledně mého propočtu TZ malého z…
vladimir_sacha
Před 4 lety
7
Podsvícený vypínač - noční osvětlení
Dobrý den. Použili jste někdo místo klasických nočních orientačních světel u podlahy pouze podsvíce…
kofejn
Před 4 lety
7
Z čeho je nejlepší stavět?
Prosím o Vaši zkušenost, z čeho jste stavěli dům. Půjde o přízemní bungalov s rovnou střechou, hodn…
kofejn
Před 4 lety
1
2
45
Jaký materiál rozvodů VZT zvolit ?
Ahoj všem, stojím před volbou jaký materiál zvolit pro rozvody VZT - v projektu máme flexi hadice k…
zubr487
Před 4 lety
14
Diton - zdící blok HISTORY
Dobrý den, ráda bych se inspirovala realizovaným plotem u domečku. Favorit je zatím zdící blok hist…
lindaaa10
Před 4 lety
1
Posouzení skladby podlahy a střechy pro NED + vedení rozvodů rekuperace
Chtěl bych vás požádat o zhodnocení skladby podlahy a střechy. Zatím mám k dispozici projekt pro ba…
zubr487
Před 4 lety
9
sponzor fóra
Hledám projektanta z Ostravy a okolí
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda někdo nezná a má kontakt na projektanta za přijatelné ceny z Ostr…
matyyt
Před 4 lety
1
Pod dveřmi je vidět izolace
Dobrý den, trochu mě překvapilo zjištění, že po položení finální vrstvy podlahy v interiéru je pod …
davex
Před 4 lety
16
Sedací soupravy Jech, Phase, Polstrin
Dobrý den, má prosím někdo osobní zkusenost s nějakou sedackou z výše uvedených značek? A jak jste …
beataju
Před 4 lety
24
Co všechno je potřeba zaridit
Zdravím potřebuji poradit. Přítelem hodláme koupit pozemek. Je nezasíťovaný. Příjezdová cesta je po…
peking53
Před 4 lety
9
Bungalov rovná či šikmá střecha
Dobrý den všem, prosím vás momentálně se děla projekt pro bungalov 4+KK cca podlahová plocha 130m².…
vladimir_sacha
Před 4 lety
3
Strojní omítka Mladoboleslavsko
Dobrý den, prosím mohl by někdo doporučit firmu na zhotovení strojních omítek do novostavby? Jedná …
alena2109
Před 4 lety
1
Monolitický strop/pohledový beton
Monolitický strop/pohledový beton - máte někdo? Minulý týden nám odbednili, výsledek nevypadá špatn…
dave_91
Před 4 lety
9
Bungalov
Ahoj všem. Jeden z prvních a amatérských návrhů představy o domečku. Terasa do zahrady-zapad. Okna …
denzell
Před 4 lety
1
2
35
Dům na klíč - výběr formy
Dobrý den, máte prosím nějaké tipy na stavební firmy, které staví v okolí Prahy nebo Ústí nad Labem…
michaela_rittichova
Před 4 lety
1
Roční spotřeba el.energie RD
Dobrý den, mám novostavbu o velikosti 180m2. Uvažuji o tepelném čerpadlu. Můžete mi říci, kolik mát…
zvikovsky_med
Před 4 lety
1
2
36
Nakladna rekonstrukce
Ahoj je tady nekdo kdo mi muze poradit jestli me zednik "nenatahl" s materialem? Trosku me sokovalo…
dehors
Před 4 lety
10
Od koho plot ?
Chtěli bychom kovový tyčkový plot. Jaké máte zkušenosti třeba s Lamarkem, Luxlinem a nebo jinými fi…
wicaceyawin
Před 4 lety
1
Změna komerčního užití pozemku na bydlení
Ahoj, má někdo zkušenost? Narazili jsme na hezký pozemek, v malé obci, v obytné zóně, kolem jsou do…
puhelin
Před 4 lety
5
Projektant na bungalov
Zdravím, s manželkou přemyšlíme nad rodinným baráčkem. Potřebujeme ale projekt. Neznáte někdo někoh…
rajcatko1988
Před 4 lety
1
Cena základové desky 200m2
Dobrý den prvotně se chci trošku omluvit, že zakládám vlákno, kterých je tady moc, ale všechny jsou…
jarin1
Před 4 lety
31
Věcné břemeno na vodovodní přípojku k sousedovi
Nemáte někdo zkušenost? Máme povolení od vodáren připojit se na vodovodní přípojku souseda, vzhlede…
katerina_krcmarova
Před 4 lety
21
Keramický bazén - máte někdo?
Dobrý den, jak už název napovídá, ráda bych se zeptala zda máte někdo keramický bazén?Případně jaký…
termat5
Před 4 lety
3
Firma Lucern - recenze
Zdravím všechny, najde se prosím někdo, kdo staví, stavěl nebo má informace o firmě Lucern domy? D…
petrzahorovsky
Před 4 lety
13
Poruchovost tepelného čerpadla vs. plynového kotle
Budeme mít jediný zdroj vytápění. Zajímalo by mě, jak je to s poruchovostí tepelného čerpadla vs pl…
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Větší výška kladecí vrstvy
Dobrý den, Na příjezdovou cestu k domu jsem jako podklad na zhutněnou zeminu použil geotextilii + b…
deto_oesya
Před 4 lety
2
Filtr Hydra Duo RSH
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli jste se někdo setkal s touto situací. Chceme kupovat pozem…
nolka04
Před 4 lety
1
Grilování zdravě? Jde to? Jak to děláte?
Zbožňuju grilování, ale moc toho nesnesu. Z grilovaného masa mi bývá dost těžko, zelenina zase nemu…
barushkak
Před 4 lety
19
1
2
…
294
295
296
297
298
…