O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vazníky - firma HR WOOD
Dobrý den, máme někdo zkušenost s firmou HR WOOD Žatčany? Máme od nich cenovou nabídku na vazníky z…
evik107
Před 4 lety
1
Klientské změny - rozdíly v ceně standardů
Zdravím, kupujeme byt ve výstavbě od developera a v této chvíli řešíme klientské změny. V koupelně…
zdenek_valek
Před 4 lety
9
Projekt bungalov-
Zdravím, rád bych vás požádal o radu s projektem bungalovu. Prvotně jsme měli vymyšlený patrový dom…
bayt
Před 4 lety
16
Firma Martinice group
Máte někdo zkušenost s firmou Martinice group? Nemá někdo z vás od nich postaveno a jak jste spokoj…
zuzana_hejdukova
Před 4 lety
1
Vypíná se sprcha vlivem tlaku vody - co s tím?
Ahoj, máme problém se sprchou. Tlačítko, kterým se sprcha přepíná na hlavovou část, zůstává zapnuté…
martin_kaspar59
Před 4 lety
8
Trvalý travní porost na SP
Dobrý den, momentálně máme rozjednanou koupi pozemku, který je veden jako trvalý travní porost. Čas…
puhelin
Před 4 lety
8
Volně stojící vany od Beliani (nebo jiné)
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s volně stojícími vanami z eshopu Beliani? Vypadá to, že to tahají odně…
davex
Před 4 lety
12
Státní hypotéka
Má tady někdo hypotéku od státu? Jak udělali teď buď ta půjčka nebo hypotéka
martin_s
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Fatra Dub letní
Máte někdo podlahu od Fatry konkrétně Dub letní ? Ukážete mi, jak vypadá v místnosti, prosím. Jaké…
petraaa888
Před 4 lety
4
Postel bez čela, co na zeď?
Dobrý večer, budeme předělávat ložnici. Postel bych ráda bez čela. Původně jsem za postel na zeď ch…
kauculacek
Před 4 lety
30
Nátěr betonu
Dobrý den Odbočím od domu, ale zabrousím do druhého domova nás všech :slight_smile: Hřbitov. Beton…
doog
Před 4 lety
4
Cena individuálního realizačního projektu domu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se nyní pohybují ceny individuálního realizačních projektů RD?…
puhelin
Před 4 lety
1
2
44
Schválení studie/projektu hlavním architektem
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s tím, že hlavní architekt zamítl studii, ale nesdělil, co konkré…
jarluk
Před 4 lety
3
Príprava rozvodov pro kuchyň
Ahoj všem :slight_smile:, novostavba bude hotová za cca 2 roky a teraz stojím pred dielmou - dať s…
milan1965
Před 4 lety
6
Názor - půdorys
Zdravím. Máme pozemek se vstupem (bohužel) z jihu a na sever zahrada, kam bychom chtěli samozřejmě…
peju
Před 4 lety
5
Zakládáme nový trávník - křemičitý písek
Dobrý den, rád bych se poradil ohledně trávníku. Dočetl jsem se, že nový trávník je nejlepší založi…
davex
Před 4 lety
4
Kuchyňská baterie se sprškou
Ahoj, tápu ohledně kuchyňské baterie a mám jednoduchou prosbu. Nemohli byste mi sem dát fotky a náz…
wiki85
Před 4 lety
2
Vodovodní přípojka a neochotní sousedé
Pozemek je u komunikace. Podél komunikace, z druhé strany, než je (náš stavební) pozemek, ve vzdále…
esmeralda2
Před 4 lety
1
2
50
Jak pokračovat
Dobrý den, právě jsem dokončil hrubou stavbu (deska, obvodové a vnitřní zdivo, střecha), a tak něja…
luk92
Před 4 lety
3
Americká lednice - pomůžete mi vybrat?
Moje podmínka je černá, side by side, a nepotřebuji lednici za 40,- a výš. Tedy mi z toho vypadlo n…
annysek11
Před 4 lety
29
Koupelna v podkroví - uspořádání zařízení
Dobrý den, nemáte tady někdo nápad, jak rozvrhnout zařízení koupelny v podkroví? Jedná se o místno…
elimatu
Před 4 lety
1
Pomoc s návrhem nové kuchyně
Zdravím všechny na Modré střeše. Přicházím si k vám pro radu ohledně kuchyně, jelikož já jsem úpln…
verunky
Před 4 lety
8
Okna zlatý dub - jakou zvolit barvu dveří?
Ahoj všem, ráda bych se zeptala těch, kteří uz něco podobného řešili, nebo mají lepší estetické cí…
filipik_martin
Před 4 lety
15
Zastínění výklopného okna
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak řešíte zastínění výklopného okna, pokud je klika nahoře? Mám…
soptinda
Před 4 lety
1
Hledáme projektanta
Dobrý den, můžete někdo doporučit projektanta Lipník nad Bečvou a okolí... Přerov nebo Hranice...? …
denzell
Před 4 lety
1
Dům ve tvaru L
Ahoj, řešíme projekt RD a architekti nám vymysleli dům ve tvaru L, což se nám moc líbí, ale vymysle…
zubr487
Před 4 lety
9
Rezidence Pohořelice - zkušenosti
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo si pořídil byt v novostavbě v Rezidenci Pohořelice na ul. U Kasá…
eva_jilkova
Před 4 lety
1
Nova 101 RD Rýmařov vestavěná skříň v chodbě
Máte někdo zkušenosti s dodatečným budováním vestavěné skříně do chodby u Nova 101? Jestli je to vů…
norikakaa
Před 4 lety
4
Bungalov obdélník
Ahoj poradíte mi co upravit?
tynuska1990
Před 4 lety
1
Realizace zahrady Praha a okolí
Máte, prosím, tip na někoho, kdo by byl schopný udělat návrh zahrady do L (cca 400 m2) za rozumné p…
ellendos
Před 4 lety
7
1
2
…
292
293
294
295
296
…