O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
S.O.S farba RAL 7039
Poprosim ma niekto skusenost a hlavne vie poslat foto okien, dveri v tejto farbe? RAL 7039 dakujem …
cuky_ducky
Před 4 lety
2
Děláte si smoothies a jaký mixer používáte?
Takže manžel je už na větvi z toho, že pořád přemýšlím o tom, jaký mixér koupit a pořád váhám. Chce…
alitero
Před 4 lety
1
2
33
Lavička k ohni Modern půlkulatá
Dobrý den, prosím nemáte někdo tuto lavičku -https://tvoje-zahrada.cz/index.php?id_product=626&cont…
luandro
Před 4 lety
1
Umístění ovládání žaluzií
Je vhodné mít ovládání žaluzií vždy u okna? Např. v kuchyni uvažujeme o vypínači u dveří. Dveře do …
martin_s
Před 4 lety
19
Digestoř zavěšená ze stropu, nebo zabudovaná ve varné desce?
Zdravím, pořád se nemůžu rozhodnout, co je praktičtější a lepší obecně. Varná deska bude v části …
s0t0
Před 4 lety
6
Foukaná skelná vata
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s foukanou skelnou vatou? Mám zajímavou cenovou nabídku na Isover G…
robincz
Před 4 lety
1
Jak upevnit zahradní pergolu k domu?
Má nějaké výhody či nevýhody kotvení pergoly k domu? Nebo je lepší dělat stojky pro pergolu před zd…
ellendos
Před 4 lety
18
Přestavba zahradního altánku
Dobrý den. Čeká nás rekonstrukce bytu, který nám daruje babička na oplátku, že ji zařídíme vejminek…
petr_vojtech_bohm
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Vchodové ocelové dveře celové vchodové dveře - STALPRODUKT 55 různá provedení
Zakládám diskuzní vlákno a také chci upozornit na ocelové vchodové dveře - STALPRODUKT 55, proveden…
dolejslubos
Před 4 lety
2
Stavební dozor z okolí Brna
Zdravím, chci se zeptat, zda mi můžete někdo z vás doporučit kvalitní stavební dozor z okolí Brna.
tomus
Před 4 lety
1
Venkovní žaluzie - dveře na terasu
Ahoj. V novostavbě uvažuji o venkovních žaluziích. Hlavní důvod je lepší tepelná izolace v létě (ob…
franti_p
Před 4 lety
9
Nazor - Je mozne tento dom upravit/prestavat na moderny?
Dobry den, moc prosim o radu/nazor. s manzelom sme zacali hladat byt alebo RD, ktory by sme si mohl…
brufinka2
Před 4 lety
21
Jak jste řešili osvětlení v obývacím pokoji?
Mohu se zeptat, jak jste řešili osvětlení v obýváku? Uvažuji, že bych nedala jen 1 stropní svítidlo…
filip147
Před 4 lety
9
Kuchyňská deska Technistone - na kolik vás vyšla?
Zdravím, kdo máte v kuchyni desku z Technistone. U koho jste objednávali a na kolik vás to vyšlo…
daviid
Před 4 lety
1
2
...
3
79
Omítky jednovrstvé zdivo
Zdravím, porovnávám si, jak cenově vychází izolační cihla + omítky oproti 30 cm cihla + 20 cm zatep…
martin_s
Před 4 lety
5
Světlovod
Zdravím stavitelé, má tady prosím někdo zkušenosti se světlovody od firmy VELUX? Vychází mi nejlépe…
zkamka
Před 4 lety
2
Vaše zkušenosti - dotace po UKONČENÍ prací
Zdravím všechny, měla bych dotaz. Řešil tady někdo dotaci zelená úsporám po skončení prací. Jde o…
puhelin
Před 4 lety
2
Podlahové vytápění- trubky IDMAR (PL)
Dobrý den, v rámci rekonstrukce dáváme do domu podlahové vytápění a máme k dispozici trubky z Polsk…
tomek001
Před 4 lety
8
Projekt na ČOV, prosím poraďte
Ahoj, na úřadě jsem se dozvěděa, že před samotným projektem na dům mu má předcházet projekt na ČOV.…
svata_knebel
Před 4 lety
31
Plot z PL
řešil někdo plot z PL? hodně vyhlašený je Wisniowsky, mate zkusenost? nebo pak europlot, gobet a da…
inter71
Před 4 lety
3
Stavební firma v jihočeském kraji
Hezký den všem, doporučíte mi stavební firmu v jihočeském kraji nejlépe okres Písek. Díky
tynuska1990
Před 4 lety
1
Dokážou podlaháři provést pod dřevěnou masivní podlahou 1 m kabelu takhle?
Ahoj, řešíme, zda by podlaháři dokázali vymyslet nějaké elegantní a jednoduché řešení bez nutnosti …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
21
Hrubá Stavba
Zdravím , chtěl bych se zeptat ... pokuď bude lepší nechat hrubou stavbu přes zimu a potom na léto …
geodett
Před 4 lety
10
Model tašky podle obrázku?
Dobrý den, našel by se někdo, kdo by poznal model tašky podle přiloženého obrázku? Hádal bych to …
deto_oesya
Před 4 lety
7
Roubenka - okna
Zdravím všechny, chci požádat o radu/názor ohledně oken do roubenky. Jsme ve fázi přípravy stavby (…
puhelin
Před 4 lety
5
Podlahové topení HeatFlow
Dobrý den, ráda bych znala váš názor na vytápění HeatFlow do novostavby RD 80m2, zda-li se vyplatí …
kofejn
Před 4 lety
2
Pod krbova kamna
Dobry den, Mam mala kaminka na nozkach a potrebovala bych neco pod ne. Napadlo me vyrobit schudek z…
candat
Před 4 lety
7
Okno v kuchyni - sever nebo západ?
Ahojte, prosim o radu s umistenim okna v kuchyni. V mistnostnosti (obyvak, jidelna, kk) bude fr. o…
bayt
Před 4 lety
23
Dilema
Zdravím mám dilema. Naskytla se možnost koupit ve městě byt o velikosti 3+1, s garáží a zahrádkou z…
maxxxxam
Před 4 lety
28
Krok po kroku
Zdravím, všude na internetu je plno článku jak na stavbu krok po kroku, ale nikde jsme nenašel něja…
iamondras
Před 4 lety
1
1
2
…
291
292
293
294
295
…