O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rezidence Pohořelice - zkušenosti
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo si pořídil byt v novostavbě v Rezidenci Pohořelice na ul. U Kasá…
eva_jilkova
Před 4 lety
1
Nova 101 RD Rýmařov vestavěná skříň v chodbě
Máte někdo zkušenosti s dodatečným budováním vestavěné skříně do chodby u Nova 101? Jestli je to vů…
norikakaa
Před 4 lety
4
Bungalov obdélník
Ahoj poradíte mi co upravit?
tynuska1990
Před 4 lety
1
Realizace zahrady Praha a okolí
Máte, prosím, tip na někoho, kdo by byl schopný udělat návrh zahrady do L (cca 400 m2) za rozumné p…
ellendos
Před 4 lety
7
Koupelna u ložnice přes šatnu
Dobrý den, je tu někdo kdo má zkušenost s koupelnou přes šatnu? Koupelna bude mít balkonové dveře, …
radim2015
Před 4 lety
6
Nerovná vinylová podlaha
Ahojte, chtel bych vas zkusenejsi poprosit o radu, pripadne nazor. V barakub(novostavba) je nove po…
honzik75
Před 4 lety
11
Kvalitní a šikovný stolař/truhlář Ostrava a okolí
Zdravím, moc bych Vás chtěla poprosit o doporučení na šikovného stolaře, který zvládne moderní ku…
lucies94
Před 4 lety
1
Návrh Kuchyně
Zdravím, měla bych na Vás prosbu ohledně návrhu kuchyně. Bohužel v téhle době si nemohu zajít do k…
pepitocz
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Chlazení tepelným čerpadlem vzduch voda
Chtěl bych se zeptat majitelů tč vzduch voda, jestli využívají svojí jednotku i v létě na chlazení.…
jenye
Před 4 lety
5
Helcel nábytek
Ahoj, chci se zeptat má tady někdo zkušenosti stou to firmou? Přemýšlíme u nich koupit sedací soup…
dyrup
Před 4 lety
3
Umístění vany pod zkoseným stropem
Řešíme aktuálně koupelnu a jednou z variant je dát vanu na stěnu pod zkosený strop. Plánujeme lehké…
barter
Před 4 lety
16
Vedeni internetoveho kabelu v podlaze
Dobrý den, Je možno takto vést internetový kabel v husím lrku v podlaze kolem zdi? Na nej jeste pri…
tomek001
Před 4 lety
2
Doporučte tepelné čerpadlo země-voda
Do novostavby plánujeme tepelné čerpadlo země-voda, výkon TČ do 4kw + zemní kolektor. Prosím ty, kt…
noemi77
Před 4 lety
1
2
45
SDK stropy - dělají se po nebo před podlahou?
Dělali jste SDK stropy před pokládkou podlahového topení a vyléváním podlah, nebo až poté, co to vš…
jarin1
Před 4 lety
20
Bungalov
Zdravím všechny, nemáte někdo prosím nějaký projekt na bungalov 4+1, obdélníkový půdorys, obývák s …
rajcatko1988
Před 4 lety
4
Skandinávské dřevostavby v okolí Prahy?
Ahoj, nevíte prosím někdo o dřevostavbách ve skandinávském stylu, v okolí Prahy (resp. v dojezdové …
tomas_honzatko
Před 4 lety
14
Rekonstrukce topeni, vody, odpadu
Dobry den, prosim o lehky nastrel kolik muze stat topeni, voda, odpad dle pridanem pudorys Topeni c…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Masivní střecha Ytong
Zdravím, rozhodli jsme se jít do masivní střechy Ytong. Máme obvodovky a nosné zdi po venec, teď už…
doog
Před 4 lety
9
Názor na projekt?
Dobrý den, budu ráda za komentáře a typy co udělat jinak a jak. Děkuji
jenye
Před 4 lety
14
Úzký pozemek
Dá se postavit bungalov 5+k na pozemku 12x50 pokud by byl na jedné straně 2m (bez oken) a na druhé …
jirkajn
Před 4 lety
9
Vchod do ložnice přes šatnu.
Dobrý den všem, myslíte, že je nevhodné chodit do ložnice přes šatnu a mít v ní i vstup do koupelny…
danprda
Před 4 lety
7
Jak rozvrhnout dětský pokojík?
Dobrý den, jdu si pro radu, inspiraci, příp. zkušenost, jak rozvrhnout dětský pokoj pro malou holči…
kafr
Před 4 lety
3
Bungalov ...stále ladíme projekt
Ahojte nemuzu přijít na to, jak se zde obnovuje diskuze (jestli to lze)...tak zakládám novou.. Stál…
jose10r
Před 4 lety
12
Jak seřídit pohon Hormann SupraMatic
Mám sekční vrata od Hormannu poháněná jejich pohonem SupraMatic. Protože mi do garáže místy protéká…
konvickovi2015
Před 4 lety
1
Podlaha kpp Platón
Hezky den, nemáte prosím někdo tuto podlahu v dome? Nemůžu nikde najít real foto. Případně lamino Q…
kordules12
Před 4 lety
1
Traplast na cestu ve svahu?
Mate někdo zkušenost s Traplastem? Nebo podobným recyklovaným plastem zatravňovacím? Cesta od garáž…
pedrop
Před 4 lety
1
Hledám firmy že Šumperska na hrubou stavbu
Zdravím, Chtěl bych se zeptat na doporučení , zkušenosti se zedníky nebo firmami na zhotovení hrubé…
david_novak
Před 4 lety
1
Podkroví vrchní skříňky v kuchyni
Dobrý den, Máte někdo vrchní skříňky v kuchyni v šikmině? 🤣 Já nevím jestli to vůbec jde. Jen jest…
verunka989
Před 4 lety
1
Protihlukové interierove dveře + obložky
Zdravím, Řešil tady někdo interierove dvere s oblozkama ktere jsou protihlukove z kartacem ve spod …
jajinka_007
Před 4 lety
4
Sprchový kout walk in
Jaká je dle vašich zkušeností ideální délka zástěny u sprchového koutu walk in? Rozhodli jsme se pr…
alena2109
Před 4 lety
5
1
2
…
293
294
295
296
297
…