O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rozdělení pozemku a věcné břemeno na jeho část
Máme v plánu koupit pozemek pro stavbu domku, který vznikne rozdělením dvou stávajících pozemků, kt…
daisy14
Před 4 lety
9
Sprch. kout
Dobrý den, prosím jaký sprchový kout vybrat v Baumaxu.https://www.baumax.cz/sprchovy-kout-90x90/Co …
verolka
Před 4 lety
1
5 + 1 bungalov
Zdravím, tak také využiji zdejší forum a požádám o názory, zda něco nějak zásadně změnit. Jak člově…
jose10r
Před 4 lety
16
Cena zámkové dlažby
Chtěla bych se zeptat na kolik vás vyšla zámková dlažba za metr čtvereční máme obyčejný obdélník v …
midori91
Před 4 lety
12
Vytápění 100leteho domu
Dobrý den, na jaře budeme řešit nový způsob vytápění. Nyní máme stary kotel na pevná paliva s radiá…
midori91
Před 4 lety
26
Podlaha bez lišt
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo tip na podlahu, ke které nejsou třeba lišty? Mysl…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
8
Rekonstrukce komína
Dobrý den, budeme rekonstruovat dvojdomek - chceme propojit. Ve zdi, která rozděluje domy, je komín…
petrmm
Před 4 lety
2
Lišty
Mohu poprosit o názor/zkušenost, jaké lišty máte u zdi u kuchyňské linky a také třeba u styku vany …
bayt
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Plot
Je potřeba k oplocení pozemku nějaké povolení od stavebního úřadu ?
puhelin
Před 4 lety
6
Zbořeniště
Zdravím, neporadil by mne někdo zda mohu na mém pozemku stavět na zbořeništi, tedy pokud bych zach…
geodett
Před 4 lety
6
Jakou firmu vybrat? Benešov
Dobrý den, S přítelem plánujeme výstavbu bungalovu. Projekt jsme si našli u firmy dumjednimtahem.cz…
kofejn
Před 4 lety
4
Bude rušit tepelné čerpadlo?
Chtěl bych se zeptat, máme dva sousedy vzdálené od možného umístění tč cca 12 m. Bude je to rušit? …
puhelin
Před 4 lety
18
Firma Regulus - ano či ne?
Dobrý den, přemýšlíme o nabídce firmy Regulus. Jedná se Větrání s rekuperací a tepelné čerpadlo a r…
peju
Před 4 lety
3
Hypotéka podle nejmladšího a potvrzení o příjmu
Zdravím, nevíte někdo o bance, která aktuálně nabízí nastavení splácení úvěru podle nejmladšího úča…
noemi77
Před 4 lety
20
Venkovní žaluzie a rolety den a noc
Ahoj. Pročetla jsem hodně. Ale stejně bych ráda věděla. Zda rolety den a noc dobře zastíni a ještě …
jendurka
Před 4 lety
5
Praskliny v anhydritu
Ahoj, máme 3 měsíce vylity anhydrit a na některých místech se dělají male praskliny, jenom povrchov…
karel15
Před 4 lety
5
Podlahy v dekoru dřevěných prken - směr položení
Jak jste řešili pokládku podlahy v dekoru dřevěných prken v jednotlivých navazujících místnostech? …
marushkap
Před 4 lety
11
Bungalov s garáží
Ahoj všem :slight_smile: Ladíme projekt na bungalov, ale už jsme do toho ponoření moc dlouho a potř…
domacizizala
Před 4 lety
9
Jak na strop u zastřešené terasy
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Máme terasu, která je zastřešená spolu s domem jednou střechou…
1karel1
Před 4 lety
6
Hliníkový plot
Prosím, od jaké firmy máte hliníkové brány a branky ?? 🙏 Je nějaká alternativa ?
zmrz_lina
Před 4 lety
2
Soud kvůli sousedské šikaně - máte někdo za sebou?
Ahoj, čtyři roky snášíme šikanu ze strany sousedky. Důvody jsou různé. Přesto neznáme žádný podobn…
vlada24
Před 4 lety
4
Kuchyňa vysoký lesk
Stolár vyrobil lakovanú kuchyňu vo vysokom lesku. Pri osvetlení vidieť na celom povrchu mikroškraba…
sandra068
Před 4 lety
12
Miako vložky vs sádkokarton
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jste někdo řešil stropy v bungalovu, zda udělat sádrokartono…
ondtom36
Před 4 lety
4
Obklad koupelnové niky
Ahoj, podělíte se, prosím, o to, jak máte obložené niky v koupelně? Jde mi o rohy, jestli použít ne…
abasim
Před 4 lety
5
NÁVRH NA VKLAD
Krásné pondělní ráno, jdu s prosbou. Je tu někdo kdo poradí? Konečně jsme "zkolaudovali" hospodářs…
daisy14
Před 4 lety
2
Bidetová sprška
Zdravím, můžu poprosit o zkušenost a inspiraci umístění bidetová spršky na WC? Děkuji
radim2015
Před 4 lety
26
Nadkrokevn izolace - hluk
Dobrý den všem, chtěl bych se optat na zkušenosti s tímto zateplením a hlukem-příjde mi to jako jed…
iamondras
Před 4 lety
10
Půdorys 4KK
Prosím nějaké nápady popřípadě co je špatně na tomto půdorysu ? Toto mám jako návrh pro projektanta.
radim2015
Před 4 lety
5
Výlez a světlíky na střechu
Řešíme, zdali dát na střechu výlez na střechu kvůli anténě atd. Budeme mít bungalov, střechu tašky …
demolitionman
Před 4 lety
8
Prechod mezi hypo
Mam byt na hypo, cena bytu cca 8m, na hypo zbyva 2,5m. Chtel bych se poohlizet po pozemku + stavba …
destabilizator
Před 4 lety
4
1
2
…
295
296
297
298
299
…