O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Interierové dveře - Prüm, Sapeli a Hörmann
Mozna uz tady takova diskuze je, tak se predem omlouvam. Resime dvere do interieru a nechali jsme s…
petraaa888
Před 4 lety
1
2
37
Zakládání na násypu
Zdravím.. Máme pozemek ve svahu (od příjezdové silnice pozemek klesá) a v jednom rohu domu je převý…
zdeka85
Před 4 lety
10
Rolety den a noc - jaká je jejich údržba?
Ahoj, chtěla bych se optat, jaké máte zkušenosti s rolety den a noc a jaké jsou na údržbu? Japak se…
kaculliv
Před 4 lety
18
Venkovní rolety - kastlík
Zdravím, začal jsem řešit venkovní před okenní rolety. Před 4 roky nám nikdo neřekl " hele dejte s…
honzik75
Před 4 lety
9
Doporučte architekta, projekt, SF...
Dobrý den, chystám kompletní rekonstrukci části domu, kde bydlím s rodiči. V plánu je vyzdění podkr…
bayt
Před 4 lety
7
DP MONT SK
Společnost DP MONT SK můžu vřele doporučit, vše od samotného návrhu až po realizaci zimní zahrady p…
bozenajarosova88
Před 4 lety
1
Střešní krytina na pergole
Dobrý den, příští rok chceme dělat pergolu a řešíme i co dát na střechu. Poradíte? Ideálně něco pod…
lucie_swierczyna_jelinkova
Před 4 lety
7
EL. zásuvky ve stoupačce
Zdravím, potřeboval bych řadu a nikde jsem zatím nenašel odpověď, snad budu mít štěstí tady. Reko…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Banky co počítají paušální výdaje OSVČ s koeficientem
Dobrý den všem. Slyšel jsem, že existují banky, které se k OSVČ s paušálními výdaji staví trochu po…
noemi77
Před 4 lety
3
Nástřešák - průběžný, izolace
Zdravím, plánuji kompletní rekonstrukci řadového RD. Na domě je umístěn průběžný nástřešák. Vedení …
tomas_petr
Před 4 lety
1
Těsnění HS portálu 2
Dobrý den, máme druhý rok HSportál, v plastu, rozměr jen 2,40, tak nás ujišťovali, že plast v tomto…
majak78
Před 4 lety
8
Vata nebo polystyren?
Zdravím ve spolek, budu zatelovat podlahu pochozí půdy. Doteď jsem byl přesvědčen, že to udělám sys…
gondekp
Před 4 lety
12
Okna v dekoru světlé teplé dřevo
Chtěla bych se zeptat, zda někdo máte v novostavbě rámy oken, dveří, vrat a podbití v dekoru světle…
katkamor
Před 4 lety
3
Rako Base
Ahoj, nemate nekdo koupelnu zarizenou ze serie Rako Base (https://www.rako.cz/cs/inspirace/koupelny…
xhex
Před 4 lety
6
Mezery mezi prickama a osb deskama/stropem
Hezky den, zustaly nam mezi prickama a zaklopem z osb desek male mezery-cca 2 cm. Kvuli zvukove izo…
t_makovice
Před 4 lety
7
INSPIRACE KOUPELNA
Ahoj všichni, nemáte prosím někdo podobně řešenou koupelnu? Vana nebude rohová a to okno je úzké - …
hanicka1991
Před 4 lety
1
Venkovní roleta/žaluzie na HS portál 3m
Dobrý den, prosím o názor, radu, zkušenost. Máme projekt na přízemní dům, pravidelný obdélník. Z ob…
da68ni
Před 4 lety
7
Ohýbání led pásku
Máte prosím někdo zkušenost s Lightstrip Outdoor Philips hue a jeho možností ohýbání do pravého úhl…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Máte někdo zkušenost s meziskelními žaluziemi?
Zdravím vás, máte někdo zkušenost s meziskelními žaluziemi? Případně která firma dělá tato okna(nej…
puhelin
Před 4 lety
10
Jak dostat do obýváku ložnici?
Zdravím, máme obývák obdelníkového půdorysu o rozloze 20,17 m2. Poradíte prosím jak do obýváku dost…
rajcatko1988
Před 4 lety
13
Mini vana 120 x 70 cm
Ahoj, máte někdo zkušenosti s mini vanou se standardní hloubkou 40 cm a sprchovou zástěnou kolem? J…
prosteja144
Před 4 lety
9
Fasáda nezatepleného domu?
Dobrý den, prosím o radu. Kdo máte dům stavěný z nezateplených cihel, jak jste realizovali fasádu? …
ptjj
Před 4 lety
1
2
34
Zahradní domek - povolení
Dobrý den všem z MS, koupili jsme stavební pozemek cca 2000m2, zastavitelná je polovina, zbytek mus…
jandour
Před 4 lety
1
2
54
Stavěl tu někdo rodinný dům vedený jako rekreační objekt?
Prosím stavěl tu někdo rodinný dům vedený jako rekreační objekt? Jde o to že pozemek se nachází v r…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
13
Rozdělení fází elektrokotel
Jesli bych mohl poprosit o upřesnění, jakým stylem se ovládají jednotlivé spirály u elektrokotlů? M…
vladimir_sacha
Před 4 lety
28
Skládací prosklené exteriérové dveře
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo náhodou nemáte podobné dveře (viz obrázek) případně nemát…
bayt
Před 4 lety
6
Příjezdová cesta na pozemku kraje
Zdravím, jeden pozemek mám teď nevyšel, ale mám možnost získat jiný pozemek - problém je, že k němu…
harietka
Před 4 lety
4
Stropní teplovodní vytápění. Jaké jsou výhody a nevýhody?
Dobrý den všem, má prosím někdo z vás zkušenosti s teplovodním vytápěním ve stropě? Jaké zpětně…
tomas_psenica
Před 4 lety
1
2
...
3
64
Vyvýšená myčka nádobí
Dobrý den, má někdo prosím jakoukoliv dlouhodobější zkušenost a vyvýšenou myčkou? Ideálně zabudovan…
petuso
Před 4 lety
3
Dotace B0
Je běžná cena za vyřízení dotace B0 40tis?
dusli
Před 4 lety
12
1
2
…
289
290
291
292
293
…