O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
KM Dřevostavby - žádost o info
Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o zkušenosti s firmou KM Dřevostavby (https://www.kmdrevostavb…
sateza1
Před 4 lety
3
Hledám stavební firmu Moravskoslezský kraj
Dobrý den, chtěl bych touto cestou požádat o doporučení stavební firmy v okolí Nového Jičína pro vý…
patead
Před 4 lety
1
Barva Hetline forte a tapety
Dobrý den, Máme SDK zdi vymalovane barvou štukoveho vzhledu Hetline forte. Chtěli jsme nalepit tap…
vitkovi
Před 4 lety
1
Nezámrzný ventil Kemper - zadní otvor
Dobrý den, prosím o radu. Máme na domě nezámrzný ventil Kemper. Dřív fungoval úplně normálně a dobř…
finas
Před 4 lety
4
Plot z hlinikovych dílů -tvarnice best roko
Dobře ráno, budeme realizovat plot a chtěla bych znát váš názor, kdo máte ploty z hliníkových dílů …
jana0009
Před 4 lety
1
Kým si nechat dodat set spotřebičů Siemens + Miele + Liebherr
Dobrý den, rekontruujeme kuchyň a vybrali jsme si do ní nové spotřebiče. Začal jsem vybírat vše od …
geodett
Před 4 lety
9
Vestavná digestoř, jaká je praktičnost?
Nemá někdo vestavnou digestoř?viz obrázek. Zajímá mě její praktičnost, co pára z hrnců, která jde n…
ptjj
Před 4 lety
21
Jaké jsou podmínky hypotéky?
Jaké jsou podmínky s bankami ohledně stavby domu? Pozemek si koupíme za hotové. Dům by měl b…
vladimirsvorba
Před 4 lety
13
sponzor fóra
Sjezd na obecní komunikaci, která nikam nevede
Prosím o radu stran přístupu/příjezdu na stavební parcelu (viz obrázek). V roce 2010 proběhla digi…
jandour
Před 4 lety
7
Tloušťka příčky a zavěšení skříňky
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda někdo netuší, jak silná musí být příčka, aby unesla skříňku s u…
atekram42
Před 4 lety
5
Vana, prostor a baterie přímo na vaně
Ahoj, vymýšlíme koupelnu a trápíme se s nedostatkem místa vedle umyvadla. Závěsná skříňka nad vanou…
vafle
Před 4 lety
9
Hospodářská/zemědělská budova
Zdravím, je tu někdo, kdo stavěl budovu pro slepice, králíky, chlívek... atd?
puhelin
Před 4 lety
21
Spotřebiče Gorenje by Starck vs. Siemens?
Dneska ještě jednou ke spotřebičům. Hodně mě zaujaly spotřebiče v řadě Gorenje by Starck. Nicméně..…
petank
Před 4 lety
6
Přístavba patra - prosím o postřehy k návrhu
Ahoj všem,... čas nám poskočil a po částečné reko přízemí se chystáme na přístavbu patra. Budu moc …
lucaz
Před 4 lety
4
Okna a 30 cm zateplení
Ahoj, má tu někdo okna klasicky namontovaná při tloušťce izolace 30 cm? Mohli byste sem dát foto? N…
lukoid
Před 4 lety
1
2
39
Tip na firmu co instaluje Hormann vrata - Stredni Cechy/Praha
Ahoj všem, nemá někdo prosím tip na spolehlivou firmu co instaluje gar. vrata zn. Hormann kolem St…
windu
Před 4 lety
1
Nábytek - jakou firmu?
Dobrý den, chtěla bych znát Vaši zkušenost s jednotlivými firmami s nábytkem. Tento rok budeme vyba…
spaghetka
Před 4 lety
9
Předokenní rolety od firmy ROMA - zkušenosti
Ahoj, mám dotaz, zda někdo vlastní předokenní rolety od firmy ROMA. Mám nabídku do novostavby, nabí…
robertmatulka
Před 4 lety
1
Střecha, obytná půda
Zdravím, mám otázku, přemýšlím, že nechám na domě udělat novou střechu. Nad stropy je neobývaná půd…
radka_starkova
Před 4 lety
1
Rekonstrukce hodně starého domu
Střecháčci pomoc, mám zavařenou hlavu. Chceme zůstat ve městě, nejsou tu žádné stavební pozemky, do…
1petule1
Před 4 lety
1
Půdorys se šikminami
Dobrý den, finišujeme pomalu náš projekt a rádi bychom si nechali poradit, co by bylo dobré třeba j…
puhelin
Před 4 lety
12
Kolik Vás vyšla střecha na bungalov?
Máme nabídku na náš dům bungalov na střechu. Dům má zastavěnou plochu 180 m2,je to valbová střecha,…
pedrof
Před 4 lety
1
2
47
Odschodkovane zakladove pasy
Dobrý den. Mám dotaz ohledně odschodkování zakladovych pasu. Jsme ve fázi kdy máme vyskladane ZB, z…
geodett
Před 4 lety
2
Bungalov - jiny pohled
Dobrý den, potřebovali bychom jiný pohled na náš projekt :slight_smile: Přijímáme jakékoli poznatk…
maxxxxam
Před 4 lety
14
Projekt kanalizace a vodovodní přípojky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li někdo neznáte šikovného projektanta na kanalizace a vodovo…
lenkafre
Před 4 lety
1
Cena projektu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je, na základě Vašich zkušeností, průměrná cena kompletního …
lenkafre
Před 4 lety
16
Bazén ceny 2021
Ahoj, nemá prosím někdo aktuálně přehled o cenách bazénů od různých firem? Koho byste doporučili? J…
si_m1
Před 4 lety
1
Projekt rekonstrukce, rozpočet
Zdravím, mám podobný problém jako zakladatelka níže. Chci rekonstruovat kamenný dům. Potřebuji prim…
milva2
Před 4 lety
8
Interierové dveře - Prüm, Sapeli a Hörmann
Mozna uz tady takova diskuze je, tak se predem omlouvam. Resime dvere do interieru a nechali jsme s…
petraaa888
Před 4 lety
1
2
37
Zakládání na násypu
Zdravím.. Máme pozemek ve svahu (od příjezdové silnice pozemek klesá) a v jednom rohu domu je převý…
zdeka85
Před 4 lety
10
1
2
…
288
289
290
291
292
…