O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zkušenost s Lily naily sro dřevostavby AKA jerry strong
Zdravím mate někdo zkušenosti s firmou Lily naily dřevostavby z berounska? Případně s člověkem, kte…
crazycarodej
Před 4 lety
4
Praskání spojů u sádrokartonu, čím opravit?
Potreboval bych poradit cim a jak mam tyhle praskliny opravit. Budu to muset vycistit celou sparu a…
lucka_dc
Před 4 lety
1
2
32
Díra v troubě
Hezky den, máte někdo zkušenost, udělala se nám dirka ve dne trouby, lze to nějak opravit, nebo bud…
lutik
Před 4 lety
1
Bazén kompletně bez chemie - jde to?
Dobrý den, na dovolené mě zaujal bazén pro děti čištěný UV lampou. Něco jsem načetla i o ionizátoru…
marushkap
Před 4 lety
13
Rekonstrukce podlahy - jak teď postupovat?
Zdravím, rekonstruuji podlahy ve starém cihlovém bytě. Původně se podlaha skládala z následujících …
zubr487
Před 4 lety
2
Podlaha z OSB jako finální krytina?
Hezký den, máte někdo zkušenost s podlahovou z OSB desek - např. Egger? Na podlahové topení s beto…
jajinka121
Před 4 lety
1
Podřezání zdiva
Zdravím vás, chtěla bych vás poprosit, zda mi můžete napsat zkušenosti i rady, jak postupovat při …
vladimira_l
Před 4 lety
5
Odpad pro myčku ke dřezu
Zdravim, Resil tu nekdo jak napojit odpad na mycku spolecne do drezoveho sifonu ale tak aby neslo p…
milan1965
Před 4 lety
13
sponzor fóra
Výška vestavné digestoře
Dobrý den, právě vybírám digestoř do kuchyně. Ráda bych měla horní skříňky všechny ve stejné výšce …
lucky2
Před 4 lety
5
Dům na klíč - Jihomoravský kraj
Dobrý den, Rád bych se Vás zeptal, zda by někdo dal referenci nebo tip na stavební firmu, která by…
maty56
Před 4 lety
3
Sníh souseda
Prosím jak řešíte odklízení sněhu. Soused mi to hrabe na můj pozemek.. no při tom kolik je sněhu to…
inter71
Před 4 lety
15
Vyrovnani podlahy v Technické
Zdravim, Chci se optat na postup jestli je to správně jak si myslím. V technické místnosti mame ši…
vrajmantak
Před 4 lety
14
Beton a mraz
Dobry den, Omlouvam se predem za hloupy dotaz, ale nemam s timto zadnou zkusenost. Pred tydnem js…
vrajmantak
Před 4 lety
5
Pozemek - břízy
Dobrý den, zvažujeme s přáteli koupi pozemku 2459 m2 (momentálně ze 3 parcel) s tím, že by se rozd…
romcah
Před 4 lety
3
Mechy na fasadě
Dobrý den, máte někdo špatnou zkušenost s mechy apod. na fasádě z jednovrstvého zdiva, nebo je to v…
libor11
Před 4 lety
1
Stani pro 2 auta
Nazdar stavebnici, Urcite jste tu nekdo resil stani pro auta k domu. Nasel jsem fotku stani ktera b…
paulus33
Před 4 lety
6
Markýza nad terasou
Ahoj všem, rád bych všechny poprosil o sdílení zkušeností s markýzou. Plánujeme zastínit terasu mar…
davex
Před 4 lety
12
Koupelna v podkrovi
Ahoj, chtela bych realizovat koupelnu v podkrovi. Bohuzel je to malinka mistnustka s kosenou steno…
geodett
Před 4 lety
3
Správné fungování bezp. smyčky
Dobrý den, již několikrát se mi povedlo, že pustila bezpečnostní ochlazovací smyčka akorát při 80C,…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
Podlahovku na systémovou desku (se špunty) nebo na PE fólii?
Sytémová deska by měla být dražší, ale prý při lití anhydridem nehrozí zvednutí podlahy, části syst…
jarin1
Před 4 lety
12
Krb se zadním přikládáním - výhody a nevýhody
Plánujeme do domu krb pro občasné použití. Rozhodně s ním nechceme vytápět, opravdu jen občas rozdě…
jandour
Před 4 lety
1
2
...
3
63
Něco jako chata
Chtěla bych si pořídit chatu. Moc mě zajímají projekty, kde se něčím zvláštní objekt předělá na cha…
baruliina
Před 4 lety
5
TČ LG Therma V záznam spotřeby
Zdravím ve spolek, už jsem se ptal v jiném vlákně, ale už bylo starší a nikdo neodpověděl, zkouším …
juha139
Před 4 lety
5
Čím odstranit lak z kuchyňské linky?
Ahoj, prosím o radu, čím spolehlivě odstranit škrábance od laku na nehty z kuchyňské linky - dvířek…
milan1965
Před 4 lety
5
Sádrokarton před holou zeď ?
Dobrý den. Rad bych jen radu. Viz foto. Sundal jsem stoletou omítku a rad bych SDK, musím zdi nahaz…
ondra_ondra
Před 4 lety
1
2
45
Zateplení - základy pro skkenik
Prosím o radu, jestli má význam zateplení polystyrenem základů ze ztraceného bednění pro sklenik, k…
josef_jirovsky
Před 4 lety
1
Kolaudace
Dobrý den, poradí někdo přesnou formulaci čestného prohlášení ke kolaudaci... jedná se o Expertní …
geodett
Před 4 lety
7
Gonap nebo Sineko na retenční nádrž ?
Dobrý den, Máte někdo retenční nádrž nebo jímku od Gonapu nebo Sineka ? Co byste poradili ? Děkuj…
romik67
Před 4 lety
6
Ekonomické stavby - stavěl jste s nimi někdo?
Ahoj, vím že ty diskuze tady už byly, ale jsou prázdné víceméně a dost staré, zajímá mě, jestli má …
destabilizator
Před 4 lety
1
2
...
...
5
6
180
Podlaha Parky od Parket Koncept
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s dýhovou podlahou Parky od Parket Koncept? Uvažujeme nad ní…
geodett
Před 4 lety
3
1
2
…
287
288
289
290
291
…