O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podlaha - nechat škváru?
Zdravím, Po vyházení plovoučky a parket mi v bytě (1. patro) zbyly cca. 5cm vysoké bloky (asi hobr…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Předokenní rolety před zateplenim
Ahoj. Bohužel jsme si vzpomněli pozdě na předokenní rolety a není možné už kastliky skrýt do překla…
kofejn
Před 4 lety
9
Řemeslníci v okolí Příbrami
Zdravím, chystám se stavět RD v blízkém okolí Příbrami, projekt i stavební povolení vyřízeno. Zhoto…
silverdex
Před 4 lety
1
Inženýrské sítě na pozemku
Zdravím, chtěla bych se zeptat, když chce někdo stavět dům na pozemku, kde už stojí jeden další RD,…
radka_starkova
Před 4 lety
6
Americká lednice (chladnička). Máte ji?
ahoj holky, máte jí? jaká je? která značka je nej, je hlučná,jak je to tam s prostorem...atd..pros…
danielacz
Před 4 lety
1
2
...
...
5
6
160
Betonový plot, odhluční?
Dobrý den, prosím ty, kteří mají zkušenosti s betonovým plotem, tedy skládanými dílci. Naše zahrada…
lukoid
Před 4 lety
12
Návrh kuchyne - lednice
Dobrý den, potřebovala bych poradit s návrhem kuchyně a zejména s pozici lednice. Určitě bude samos…
norikakaa
Před 4 lety
4
Ověřený kamerový set
Prosim mate nekdo zkusenost kdo daval na rd dodatecne kamery? Chtel bych cely set at to mam vse v j…
adula000
Před 4 lety
1
2
...
3
63
sponzor fóra
Hranatý bazén, je to problém?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo zkušenost s hranatým plastovým bazénem, který má …
martinhcz
Před 4 lety
9
Vytrhání dřevěné podlahy
Ahoj v létě se chystám na vytrhání staré dřevěné podlahy a zajímalo by mě jestli je lepší po vytrhá…
martinhcz
Před 4 lety
5
Dotazy ke kondenzačnímu kotli
Dobrý den, plánuji stavbu rodiného domu z keramických tvárnic Heluz. Dům bude mít suterén s garáž…
stavebnik1974
Před 4 lety
12
Zásuvka ke digestoři
Dobrý den, mám, asi blbou otázku, ale nevíme kam umístit zásuvku k digestoři. Digestoř bude komínov…
martinhcz
Před 4 lety
7
Vinyl od Quick Stepu
Ahoj, máme vybraný klikací vinyl od Quick Stepu. Chci se optat, kde objednáváte? Mají všichni prode…
martinhcz
Před 4 lety
8
Klimatizační jednotka v domě SVJ
Dobrý den, řešil někdo klimatizaci do bytu v SVJ? Máme byt, rádi bychom instalovali klimatizaci j…
martinhcz
Před 4 lety
1
Bagrista okres Kromeriz
Dobrý den,prosím o doporučení na dobreho bagristu v okolí Kroměříže,stavba bude v Chropyni.Dekuji,P…
pajinelka
Před 4 lety
1
Kronospan - Oxide Vintage Oak nebo Truffle Artisan Beech
Zdravim, mate prosim nekdo nejaky nabytek v techto dekorech?? Mohla bych pripadne poprosit foto jak…
bavo
Před 4 lety
1
Hypotéka na bydlení
Dobrý den, chtěli bychom si s přítelkyní pořídit byt nebo dům, a zajímalo by mě několik věcí ohledn…
norikakaa
Před 4 lety
29
Jakou omyvatelnou barvu za kuchyňskou linku?
Zdravím, jakou barvu za kuchyňskou linku místo obkladů či stěrky doporučíte? Preferuji matnou. Moc…
norikakaa
Před 4 lety
14
SDK strop, jaký je další postup?
Ahoj mám dotaz. Děláme SDK strop pod panely a dohadujeme se jestli se u krajní desky, která navazuj…
kofejn
Před 4 lety
28
Drží vrut v sádrovláknité desce?
Potřebuji montážní nehořlavou desku ve které budou držet vruty. Nejdostupnější by byla asi sádrovlá…
sargic
Před 4 lety
2
Fasáda olomoucký/moravskoslezský kraj
Doporučíte někoho na zateplení + fasádu? Nejlépe olomoucký, případně moravskoslezský kraj. Ráda byc…
spaghetka
Před 4 lety
1
Zemědělská stavba - sklad
Má někdo zkušenosti, jak je to se zemědělskou stavbou - skladem? Chtěl bych jako zemědělskou stavbu…
puhelin
Před 4 lety
10
Tepelné čerpadlo, jaké vybrat?
Poradil by tady někdo úplnému laikovi, proč už nestačí jako zdroj vytápění, elektrokotel a kamna či…
radusko01
Před 4 lety
23
Cementotřísková deska Cetris
Dobrý den, máte někdo na balkoně RD výplň z cementotřískové desky Cetris? Jaké s nimi máte zkušeno…
domdomca
Před 4 lety
1
Refinancování hypo před uplynutím fixace
Ahoj, v roce 2019 jsme uzavřeli hypotéku u Hypotečky na 7let za sazbu 2,89%. Momentálně jsme vyčerp…
vladimirsvorba
Před 4 lety
7
FM dveře - máte zkušenost?
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost s firmou FM dveře? Má v ČR jednu pobočku, jinak německo, r…
freeart
Před 4 lety
23
Jaky kabel k PIR senzorum od Jablotronu
Zdravim, prosim Vas, jaky kabel jsi mam dat k PIR senzorum od Jablotronu. Jedna firma mi rekla CAT…
martin_s
Před 4 lety
4
Ravak - výplň Rain
Ahoj všem :slight_smile: , u sprchového koutu Ravak jsme měli na zástěně výplň Pearl, tedy výplň ne…
prosteja144
Před 4 lety
3
Jak zapojit externí pohybové čidlo?
Ahoj, mohl by mi někdo poradit jak zapojit externí pohybové čidlo? Stručně na začátek, nejsem…
wpavel
Před 4 lety
6
Předsíň - změna podlahy dlažba ->?
Zdravím, rekonstruujeme v benešováku a v předsíni je původní dlažba, co se nám nelíbí ( žluto hnědé…
l_sekanina
Před 4 lety
2
1
2
…
285
286
287
288
289
…