O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Světla do spacích pokojů
Zdravím, jaké máte světla v ložnici a dětských pokojích? Už strašně dlouho vybírám a pořád nevím co…
mady40
Před 4 lety
19
Hypotéka - Hrubá stavba
Dobrý den, potřeboval bych poradit, či tzv. nakopnout jak na to. Máme pozemek a potřebovali bychom …
jajinka121
Před 4 lety
12
Sousedství s truhlárnou
Zdravím, chci se zeptat, jestli máte zkušenost s bydlením nebo založením zahrady vedle funkční truh…
fyii
Před 4 lety
2
Dvířka na špinavé prádlo - koupelna
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Neřešila jste prosím některá dvířka nebo shoz na špinavé prád…
t_makovice
Před 4 lety
10
Prosba o radu
Ahoj, rád bych zde požádal zkušenější o radu. Jsme mladý pár a tohle bude náš první společný dům. N…
jenye
Před 4 lety
17
Přípojka elektro od ČEZ
Dobrý den, Mám dva dotazy ohledně elektro přípojky: Ve smlouvě o smlouvě budoucí k elektro přípojc…
franti_p
Před 4 lety
3
Dvougenerační dům
Dobrý den, planujeme stavět dvougenerační bungalov. Na internetu jsem nenašla žádný návrh, který by…
franti_p
Před 4 lety
9
Šatna - otevřená nebo zavřená?
ahojte :) V novém domě plánuji šatnu a rozhoduji se, jestli zvolit tzv. otevřený šatník nebo zavře…
powelope3
Před 4 lety
24
sponzor fóra
Od jaké firmy ČOV?
Zdravím, chtěla bych poprosit o radu. Budeme s přítelem stavět RD ve vesnici, kde není kanalizace, …
zmrz_lina
Před 4 lety
14
Zastínění zešikmených štítových oken
Dobrý den, prosím o radu. Zařizuju své první bydlení, konkrétně v podkroví. Momentálně řeším, jak z…
andulaabydleni
Před 4 lety
4
Zdroj vytápění a TUV
Dobrý den, měl bych dotaz, zda někdo z vás teď neřeší podobný domek jako my? Případně jak kdo vyř…
wampec
Před 4 lety
10
Od koho vybrat ČOV
Vybíráme ČOV pro dvě rodiny do dvojdomku, asi pro 8 osob. Vy co už máte zkušenosti, můžete vaši čo…
romik67
Před 4 lety
1
Základová deska bez hutnění
Dobrý den potřeboval bych poradit. Chystáme se postavit zděný bungalov. Klasika základové pásy, pro…
milan1965
Před 4 lety
10
Okna v odstínu světlého dřeva
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte někdo plastová okna v odstínu světlého dřeva jako na obrá…
mika66
Před 4 lety
1
Máte zkušenost s koupelnou na klíč od Sika?
Máte někdo zkušenost s koupelnou na klíč od SIKA?
xhex
Před 4 lety
20
Tepelné čerpadlo - recenze
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte zkušenost s firmami Schlieger, Viessman a topite.…
domdomca
Před 4 lety
1
Příjezdová cesta ze zatravňovacích rohoží
Dobrý den, máte někdo příjezdovou cestu k domu ze zatravňovacích rohoží? Přítel navrhnul toto řešen…
pedrop
Před 4 lety
22
Firma Art Okna - dělali jste s nimi?
Zdravím, po zdlouhavém výběrovém řízení, jsme se rozhodli vzít okna od firmy ART OKNA. Máte s nim…
erik_pecek
Před 4 lety
8
Systém 21 od Jablotronu
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda tu má někdo zkušenosti se Systémem 21 od Jablotronu? Jaké jsou…
dotch
Před 4 lety
24
Betonová stěrka kuchyň
Ted momentálně řešíme stěrku do kuchyně,kterou si chceme dělat sami.Jakou by jste doporučili? Děkuji
alzzzbeta
Před 4 lety
2
Dekorativní stěrka
Hezký den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s realizací dekorativní betonové stěrky svépomo…
alzzzbeta
Před 4 lety
13
Zateplení a spotřeba
Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně koupě RD. Zvažujeme koupit novostavbu (TZ bohužel nev…
majkeeip
Před 4 lety
12
Vyvýšený záhon
Ahoj, dělali jste někdo vyvýšený záhon, z čeho jste dělali, co vyšlo nejlevněji. Dřevo je sice hezk…
ozzy77
Před 4 lety
15
Kompostér min. 900l - doporučte prosím?
Prosím o doporučení kvalitního velkého kompostéru min. 900l (ideální 1000-1400l) za rozumnou cenu. …
atilius
Před 4 lety
4
Jak zamezit stavbě
Dobrý den, před 5 roky jsme si pořídili dům pod lesem na vysněném místě. Okolo fajn sousedé a za zá…
zdenek_valek
Před 4 lety
17
Stavební pozemky v lokalitě Beroun - Cibulka
Ahoj, chci se zeptat, jestli tady není někdo, kdo plánuje, má rezervovaný pozemek v lokalitě Beroun…
martin_rezabek
Před 4 lety
5
Vybudování příjezdové cesty a rozpočet nákladů
Dobrý den, rád bych si nechal poradit ve věci vybudování příjezdové cesty k pozemku, na kterém chce…
norikakaa
Před 4 lety
2
Mokré rohy
Potřeboval bych poradit, náš byt jsme koupili před 10 lety. Jedná se o krajní byt u střechy, panelo…
vladimirsvorba
Před 4 lety
17
Orientační rozpočet. Jak zjistit kolik bude dům stát?
Zdravím, existuje nějaka orientační pomůcka na výpočet "kolik bude stát dům"? ... plánujeme stavět …
mitoma
Před 4 lety
1
2
39
Co je to za strom/keř?
Nevíte někdo co to je?
andy.ja
Před 4 lety
8
1
2