O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zábor ZPF územní plán vs katastr
Dobrý den, je možné, že v katastru není uveden žádný zábor ZPF, ale v katastru ano? Katastr: "Nejso…
modrstrch
Před 4 lety
5
Prosím o zkušenosti, od které firmy postavit montovaný dům Brno a okolí
Dobrý den, planuji postavit montovaný dům v okolí Brna, dobrá cena a kvalita. Předem děkuji za info…
lucie_glierova
Před 4 lety
1
Jaké máte zkušenosti s čerpáním hypotéky od Mbank?
ahoj, jaké máte zkušenosti s čerpáním hypo od mbank, ltv 60%, díky
vlamicky
Před 4 lety
1
2
40
Šedá zámková dlažba
Dobrý den, řešíme zámkovou dlažbu před dům. Nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, že bych volil zámkovou …
radek84
Před 4 lety
1
Jak se vám bydlí v okolí Brna?
Ráda bych znala váš názor a zkušenosti s bydlením v okrajových městských částech Brna nebo okolních…
ajagachova
Před 4 lety
29
Architekt a projektant ze Zlína a okolí
Hledáme se ženou architekta a projektanta pro výstavbu našeho domečku (bungalov 5+kk) ve Zlíně a ok…
alena_richtrova
Před 4 lety
27
Úroková sazba - konec fixace
Jak se, prosím v současné době pohybují úrokové sazby? Končí nám fixace a máme nabídku 1,89% bez da…
daviid
Před 4 lety
5
Sklon vnějších parapetů
Při rekonstukci domu byla vyměněna plastová okna a jsou dána asi o 1-2cm výše než byla původní. Tím…
doog
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Cena projektu na garaz
Prosím jestli jste si někdo nechával dělat projekt na garáž. Na dvě auta :slight_smile: Kolik vás s…
martin_s
Před 4 lety
4
Fasádní barva Weber šedá SE4A, SE4B - máte někdo?
Nemáte prosím někdo fasádní barvu od weberu SE4A nebo SE4B? Plánujeme ji kombinovat s SE4D. Pokud a…
petra_chodurova
Před 4 lety
13
Prefabrikovana garaz
Hledam levnejsi variantu garaze. Má někdo zkušenost s prefabrikovanou betonovou garáží?Nebo s garáž…
zmrz_lina
Před 4 lety
6
Tepelné čerpadlo podlahové topení
Dobrý den, doporučíte mi prosím někoho, kdo udělá podlahové topení a zamontuje tepelné čerpadlo zem…
s.arinka
Před 4 lety
3
Energetický štítek domu - na koho se obrátit?
Zdravím, máte prosím zkušenost s průkazem energetické náročnosti pro stavební povolení? Jaká dok…
laskovalenicka001
Před 4 lety
4
Vinyl - lepený nebo click u podlahového vytápění?
Zdravím, vybíráme podlahu a máme pořád dilema - zda jít do lepeného vinylu nebo do clicku. V cel…
adam_hron
Před 4 lety
20
Jakou podlahu k dubu hamilton a nebrasce?
Dobry den, jakou podlahu zvolit do kuchyne k pracovni desce v dekoru dub hamilton? Skrinky v bile…
sviva
Před 4 lety
8
Masivní a trvanlivý držák ručníků
Dobrý milí rádcové, tak jsem se včera hodně nakrknul, protože po dvou letech bydlení se odporoučel …
honzik75
Před 4 lety
1
Cena za ornou půdu
Prosím Vás kdybych jsem chtěla koupit ornou půdu. Kolik se tak asi +- pochybuje cena. A co vše je p…
smajlik345
Před 4 lety
4
Příjezdová cesta - 2 domy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když se budou stavět dva domy na dvou různých parcelách do 50 m o…
norikakaa
Před 4 lety
2
Střešní okna a světlovody
Ahoj stavitelé, s manželem řešíme výběr střešních oken a rozhodujeme se mezi firmou Velux a Roto. …
doog
Před 4 lety
10
Www.stavbyzapad.cz , technologie pasifbrick, mate zkusenosti?
Ahoj vsem, resim z ceho postavit dum a nasel jsem firmu www.stavbyzapad.cz Mate prosim nekdo …
pet3art
Před 4 lety
2
Prosklená zeď na Jihozápad
Má někdo prosklenou zeď( případně hs portál nebo něco podobného) v obývacím pokoji orientovaném na …
sarkatr
Před 4 lety
26
Kuchyně pomoc s výběrem spotřebičů
Zdravím. Můžu poprosit o zhodnocení výběru spotřebíčů? Děkujeme. Trouba: https://www.electroworld…
wiki85
Před 4 lety
8
Země-voda TČ s kolektory
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo má čerpadlo země-voda s plošnými kolektory. …
poirot
Před 4 lety
10
Egger sherman cognac
Ma nekdo prosim takovouto kuchyni. Potrebovala by jsem videt v realu prosim. Dekuji
lenkakot
Před 4 lety
7
Venkovní sauna Karibu
Ahoj, Máte někdo zkušenost s venkovní saunou Karibu?
paja321
Před 4 lety
1
Kulatý ubrus, kde koupit?
Zdravím, prosím Vás, můžete mi doporučit nejlépe eshop, kde koupit ubrus na kulatý stůl? Prosím je…
alitero
Před 4 lety
2
Příjezdová cesta - účelová komunikace
Dobrý den, budeme kupovat pozemek, který je dále než 50 m od cesty, takže se tam musí vybudovat př…
madejuli
Před 4 lety
10
Boxspring New Design
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo máte postel od českého výrobce New Design. Děkuji.
vlada24
Před 4 lety
2
Cena koupelny
Na kolik vás vyšla koupelna?Jedná se mi o dlažbu,kdo si jí sám obkládal,né od firmy.Budeme mít koup…
zdenek_valek
Před 4 lety
5
Pasivní dřevostavba ano nebo ne?
Potřebujeme poradit ohledně dřevostavby. Má cenu jít do pasivu nebo jsou to vyhozené peníze bez náv…
lenule34
Před 4 lety
10
1
2
…
283
284
285
286
287
…