O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rozpočet stavba 2021
Ahoj, v blízké době budeme řešit vyřizování hypotéky. Dělal vám položkový rozpočet nějaký poradce …
lipsak
Před 4 lety
6
Zateplení stropu v podhledu a nebo v podkroví
Dobrý den, máme jednopodlažní dům s podkrovím, které teď nebudeme obývat (možná za 10-20let😀). Stro…
pastole
Před 4 lety
3
Opěrná zed
Dobrý den Mezi sousedem a mnou je 40 cm výškový rozdíl pozemku a nechce se mi tam dělat opěrná zed…
obludak
Před 4 lety
9
Kuchyně do U, kolik místa na průchod?
Prosim o radu kolik nechat mista na pruchod, jestli staci metr, nebo vic.. chceme hloubku linky 70 …
radim2015
Před 4 lety
11
2..jakost dlažby
Dobrý den, prosím,nevíte,zda může být zamítnuta reklamace dlažby ohledně změny její barvy /bílá dla…
doog
Před 4 lety
2
Přívod elektřiny a vody v jednom
Máme zažádáno o připojení elektřiny u Eonu na náš pozemek. Tento týden jsme obdrželi projekt. Ráda …
josef1
Před 4 lety
2
Nejasný projekt základů stavby
Pěkný večer, můžete mi prosím někdo ujasnit, jak mám rozumět založení zákládů dle přiložených proje…
panlorenc
Před 4 lety
31
Euroline 1374
Prosím vás nestaval niekto tento dom? Veľmi by ma potešilo pár foto, hlavne ma zaujíma obývačka a t…
aklatanmal
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Vrtana studna Drillig Wells Jihlava
Dobry den mate niekto skusenost s firmou na vrtanie studni Drilling Wells z Jihlavy? Od podzimu cak…
zuzana_novakova_landorova
Před 4 lety
1
Samolepicí hydroizolační pásy
Ahoj, zvažuji samolepicí hydroizolaci na základovou desku pod zdivo, místo nahřívání a lepení klasi…
davecom
Před 4 lety
7
Bila omitka na krb
Dobry den, muzu se zeptat, jestli je tady nekdo, kdo ma zkusenost nebo primo pracuje s omitkami na …
deneb
Před 4 lety
3
Pracovní deska Egger hrubá omítka F385ST10
Máte prosím někdo tuto pracovní desku? Děkuji :slight_smile:
jitka_vavrinkova
Před 4 lety
1
Ohláška vs stavební povolení
Zdravím, s manželkou přemýšlíme, že bychom si na zahradě postavili chatku na občasné víkendové span…
puhelin
Před 4 lety
4
Financování rekonstrukce družstevního bytu
Ahoj, jak už název napovídá, potřeboval bych rekonstruovat družstevní byt, a to co nejdříve. Jaká j…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Založení trávníku
Ahoj, snažila jsem se u novostavby svépomocí s dětmi založit trávník . Původně kamenita a jílovita …
fyii
Před 4 lety
18
Stavba na hranici pozemku a územní souhlas
Dobrý den, asi budu vypadat jako úplný blbec, ale teprve se stavbou začínáme a vypadá to, že paní …
puhelin
Před 4 lety
7
Typový projekt od slovenské firmy
Dobrý den, máte někdo zkušenost s koupí typového projektu od slovenské firmy katalogovedomy.sk? Ješ…
kristyna_jindrova
Před 4 lety
1
Židle do jídelny, jsou praktičtější bílé nebo černé?
Ahoj holky,chci si pořídit nové židle do jídelny,líbily by se mi kožené,ale nevím zda zvolit bílou …
tachomitrka
Před 4 lety
28
Tepelné čerpadlo ?
Zdravím, chystáme se na stavbu RD konkrétně typ bungalov a rozhodujeme se, jestli si pořídit tepeln…
panlorenc
Před 4 lety
10
Dřevěná podlaha do kuchyně - ano či ne?
Máte někdo dřevěnou podlahu v kuchyni, popřípadě dali byste? Máme kuchyň s obývákem a asi bych chtě…
2olives
Před 4 lety
30
Vybourání zárubní v panelákovém bytě - nosná zeď
S manželem se chystáme rekonstruovat byt. Já osobně bych ráda vyměnila také dveře a i s tím zárubně…
knsap
Před 4 lety
13
Pousvné dveře 2x40cm
Dobrý den, nemáte někdo dvoukřídlé posuvné dveře na stěnu 2x40cm ? Kvuli nosným trámům, se nám ne…
helenahelena9
Před 4 lety
1
Kompletní rekonstrukce střechy
Dobrý den, prosím dělal někdo z vás kompletní rekonstrukci střechy včetně krovů na starším domečku.…
pavelkr
Před 4 lety
6
Částečně podsklepený dům
Dobrý den, řešíme nyní částečné podsklepení domu na mírně svažitém pozemku. Pokud uvažuji, že levý …
dominika185
Před 4 lety
5
Sfpi - máme nárok?
Ahoj, nejsem si jistá zda máme nárok na půjčku pro mladé. Budeme předělávat část statku, momentál…
yaaya
Před 4 lety
1
Provizorní podlaha na terase
Prosím o vaše zkušenosti a nápady... Máme bungalov do L a v úžlabí plánovanou terasu s pergolou... …
jakuda
Před 4 lety
5
Kolaudace rodinneho domku , je nutná hned ?
Dobry den, chtela bych se prosim zeptat, zdali hrozi nejaky postih do nezkolaudovaneho domu. a jest…
molanmolab
Před 4 lety
12
Výběr pračky
Ahoj všem, v současné době se koukáme po nové pračce, narazila jsem na automatickou pračku AEG Lava…
pernicek1
Před 4 lety
3
Smrad z večeře od sousedů v digestoři
Ahoj, asi se pod námi nastěhoval někdo nový, protže jme tohle nikdy nezažili, a teď už asi půl roku…
jkjkj
Před 4 lety
2
Pultová střecha a sklon - kdo má?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo tu má pultovou střechu, můžete mi sem vložit fotku včetně skl…
meggieg
Před 4 lety
3
1
2
…
281
282
283
284
285
…