O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Tmelení sádrokartonu
Zdravím všechny, má prosím někdo zkušenost mezi tmely Uniflot a Rokoplast? Jaký je rozdíl a s jakým…
jirkajn
Před 4 lety
4
Nika v koupelně, zdi budou ze sádrokartonu
Dobrý den, Moc prosím. Za chvíli se nám bude dělat koupelna. Koupelnu máme v podkroví a všechny zdi…
nobondgirl
Před 4 lety
5
Rozdíl Suchého krovu Kasper vs Pila Mělník katrové impregnované řezivo.
Ahoj Máme dvě nabídky na vazníkovou konstrukci a to takovou že vazníky jsou zároveň s vnější zdí a…
jarin1
Před 4 lety
1
Pergola
Mám dotaz ohledně pergoly, potřebovali bychom ji postavit před obývákový HS portal, abychom měli vý…
mpavka
Před 4 lety
7
Montáž ukotvení a zavětrování vazníků svépomocí
Ahoj stavebníci Dělal jste si někdo svépomocí usazení a zavětrování příhradových vazníků, tak že …
jarin1
Před 4 lety
1
Přiznané íčko
Dobrý den, budeme mít přiznané icko, chtěla bych se zeptat zda někdo ma? A jak jste ošetřili, aby b…
dehors
Před 4 lety
4
Předělání/pomoc s výkresem
Zdravím Vás! Potřeboval bych menší pomoc s výkresem. Výkresy moc číst neumím a v tomhle který jse…
atilius
Před 4 lety
7
Otvor na schody
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně otvoru na schody v podlaze podkroví. Prostor mezi trámy…
fyii
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Základová spara
Dobrý den, Pořídili jsme si starý dům (cca 120 let) na jedné straně domu jsou stěny asi metr pod t…
jakub_imber
Před 4 lety
1
Z valbové znovu sedlovka
Zdravím vás, je tu někdo, kdo předělával u starého domu s valbovou střechou...zpět na sedlovou? A …
vladimira_l
Před 4 lety
1
Omítkové stropy X sádrokartonový podhled
Dobrý den, máme hotovou hrubou stavbu s keramickými miako stropy a momentálně řešíme zda zvolit kl…
zuzinahol
Před 4 lety
1
Propadlý strop ze sádrokartonu
Zdravím všechny odborníky i kutily.Mám menší problém a to ten,že se mi v některých místnostech zača…
donald77
Před 4 lety
10
Marmolit
Zdravim. Nema prosim nekdo podobny odstin marmolitu na soklu zakladove desky? Ze vzorniku vubec nic…
davex
Před 4 lety
6
Dopis majiteli pozemku se zájmem o koupi - jak napsat?
Dobrý den, chtěla bych oslovit majitele pozemku se zájmem o koupi. Adresy jsem si našla podle kata…
netopyr23
Před 4 lety
25
Příčka porobetón
Dobrý den, chtěl bych stavět příčky z porobetónu (Porfix) v novostavbě RD. Chtěl bych poradit s tlo…
jarin1
Před 4 lety
8
Názor na projekt
Dobrý den, prosím o názor na projekt. Informace k návrhu: - na jížní straně pozemku je "hlavní" ob…
iveta_89
Před 4 lety
9
Heluz Family 44 2v1
Dobry den. Mozem poprosit vlastnikov, ktorí maju dom postaveny z tejto konkretnej tehly o realnu sk…
radimir
Před 4 lety
11
Kamenný koberec - problém
Chcem sa opýtať, nemali ste podobný problém s kamenným kobercom po mraze/zime, že sa oddelil od pod…
ales_hracek
Před 4 lety
2
Jaký typ dřezové baterie? Se sprchou nebo ohebnou hadicí?
Dobrý den, prosím poraďte, rozhoduji se nad těmito dvěma typy baterií, buď klasická se sprchou foto…
jitulka89
Před 4 lety
10
Daň z nabytí nemovitostí - kupní cena nebo odhad?
Zdravím, chtěla bych se zeptat ohledně daně z nabytí nemovitosti. Před nedávnem jsme koupili hrubou…
laskovalenicka001
Před 4 lety
1
2
33
Tepelné čerpadlo rady + reálná spotřeba
Dobrý večer, diskusi jsem prošla, ale to co potřebuji nenašla, tedy pokládám konkrétní dotaz. Byd…
charado
Před 4 lety
5
Kuchyně 4 m
Ahoj, má někdo rovnou kuchyňskou linku 4 m i se spotřebiči (sporák, lednice...). Můžu poprosit o fo…
dedede
Před 4 lety
1
Projekt G Servis - Bohemia 2
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se tu najde někdo, kdo měl zakoupen projekt od G Servisu, Boh…
jolana_kamenickova
Před 4 lety
1
Byt v posledním patře - jak se bydlí pod střechou?
Zvažujeme koupi bytu v posledním, 12 patře a přemýšlím, jaké takové bydlení má výhody a nevýhody (n…
emafrost
Před 4 lety
23
Na kolik vás vyšel stavební dozor?
Zdravím všechny stavebníky, mohu se Vás zeptat na kolik peněz Vás vyšel stavební dozor? : :-) Ch…
dajvr
Před 4 lety
23
VÝBĚR PODLAHY A DVEŘÍ
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jaká podlaha v dřevěném dekoru by se nejlépe hodila ke kuchyni…
zuzanamanakova
Před 4 lety
2
Jak zamaskovat tepelné čerpadlo
Dobrý den všem, bohužel musíme mít umístěné čerpadlo primo pred domem, na straně kde jsou vchodové …
puhelin
Před 4 lety
1
2
36
Stavební dozor - nastavení vztahu
Ahoj všem, čeká nás stavba a hledáme stavební dozor. Přemýšlím, jak je nejlepší vztah nastavit - ja…
konan
Před 4 lety
19
CEZ - pilířek
Dobrý den, poradí prosím někdo, co vyplnit do žádosti pro CEZ o napojení. Jedná se o stavbu patrové…
jarin1
Před 4 lety
8
Jak na dům v západním svahu
Dobrý den, jdu si pro radu. Máme možnost pozemku za velmi dobrou cenu, na konci obce, klidné místo,…
stradalovam
Před 4 lety
6
1
2
…
279
280
281
282
283
…