O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Digestoř a její hlučnost
Dobrý den, Mám vybrané tyto digestoře https://m.heureka.cz/digestore/beko-ctb-6407-x/#specifikace/…
ondtom36
Před 4 lety
12
Zkušenosti s developerem ED Group
Ahoj, má někdo zkušenost s touto pražskou firmou? Zvažuji koupi nemovitosti v jejich projektu, ale …
yan_slsn
Před 4 lety
6
Výběr grilu
Dobrý den, jakou mate zkušenost se zahradnimi grily? Dívám se po grilu ve střední cenově hladině k …
alitero
Před 4 lety
23
Teplovzdušné rozvody z krbu do dalších místností
Plánujeme krbová kamna a řešíme, jestli rozvedeme teplo i do ostatních pokojů. Jaké s tím máte zkuš…
dyrup
Před 4 lety
25
Cestování na stavbu v jiném okresu
Chci se zeptat, jestli nemáte někdo čerstvou zkušenost, chceme se o víkendu jet podívat na stavbu, …
lukoid
Před 4 lety
1
2
37
Vinylová podlaha s nosnou deskou
Zdravím, prohledala jsem to tu trochu a nenašla jsem odpověď. Plánujeme rekonstrukci podlah v patře…
lucias11
Před 4 lety
1
Betonové polské jímky a žumpy Septic. Máte zkušenost?
Zdravim, chci se zeptat zda tu ma nekdo zkusenost s polskymi jimkami SEPTIC. Pripadne jakou jinou…
silenoz
Před 4 lety
1
2
...
3
81
Firma jižní morava
Jakou firmu pro dřevostavbu by jste doporučili. Projekt máme svůj . Jednáme prozatím s Wood System…
jajuskaa
Před 4 lety
15
sponzor fóra
Plechový zahradní domek 🏠
Dobry den :slight_smile: pomalu vybíráme zahradní domek na naradi, sekacku, kola a zaujala nas na i…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Názor na projekt domu
Dobrý den, mohu poprosit o názor na náš projekt? Zejména si nevíme rady s umístěním toalety, rádi b…
bayt
Před 4 lety
13
Cena hrubé stavby
Zdravím, chci se zeptat zda je normální cena, pokud mi zedník předložil nabídku hrubé stavby, patro…
martin_s
Před 4 lety
12
Světlovody - zkušenosti
Vybírám světlovod na osvětlení chodby, která nemá okno. Poptal jsem pár firem a tady je výsledek. …
robertmatulka
Před 4 lety
8
Okna dekor světle šedá
Dobrý den, je tu někdo, kdo má plastova okna v dekoru světle šedé? Ideálně kdyby bylo foto, děkuji.
kordules12
Před 4 lety
2
Decentralizovaná rekuperace - zkušenosti a speciální montáž
Dobrý den! 1. Prosím jaké máte zkušenosti s decentralizovanou rekuperací? Například jak moc propou…
alexandr_darius_maximilian_rad
Před 4 lety
2
Stavba domu s firmou RD Styl Ostrava - zkušenosti
Dobrý den, Zvažuju stavbu domu s firmou RD Styl Ostrava. Prosím Vás o Vaše reference. Děkuji.
roman_schneider
Před 4 lety
1
2
38
Ako ostrihať ovocné stromčeky
Dobrý deň. Prosím o radu. 1. Ostrihala som čerešňu (sadená podzim 2019) a nie som si istá, čo s hal…
s0t0
Před 4 lety
6
Tepelné čerpadlo + 2 bojlery
Budeme mít v domě 2 bojlery (Jeden hlavni velky - připojený k vane, sprse a 2 umyvadlum, a jeden me…
vladimir_sacha
Před 4 lety
10
Laminátová voděodolná plovoucí podlaha a teplovodní podlahové topení
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s použitím laminátové plovoucí podlahy (např. https://www.pa…
travas
Před 4 lety
2
Umístnění domu a garáže na pozemku
Jak by jste rozuměli tomuto: RD bude umístěn ve vzdálenosti 6 m od navržené komunikace (stanovená …
deto_oesya
Před 4 lety
2
Kuchyňská linka- uspořádání
Ahoj, prosím máte nápad, jak nejlépe uspořádat kuchyň? Ráda bych co nejvíce šuplíků, špajzová skřín…
xcizv
Před 4 lety
8
Nová zelená úsporám b0
Dobrý den, v rámci novostavby RD bychom měli dosáhnout v rámci nové zelené úsporám na podporu b0. P…
davex
Před 4 lety
9
Zkušenosti s údržbou dlažby od Marazzi - Dlažba Blend Cream mat?
Máte někdo zkušenost s údržbou této dlažby? Je dost hrubá , tak by mě zajímalo, jestli ji někdo mát…
brundibara7
Před 4 lety
8
Francouzské okno od ulice
Dobrý den, zajímá mě Váš názor na okno z ložnice směřované do uliční strany. Uvažujeme nad klasic…
moncia
Před 4 lety
5
Betonové schodiště Ostrava
Dobrý den, prosím nemáte doporučení na někoho, kdo by byl schopný vyrobit betonové točité schodiště…
stepans
Před 4 lety
5
Vypínaše Opus premium grafit
Dobrý den, prosím kdo máte doma vypínače opus premium v grafit barvě viz foto, jak jste s nimi spo…
barbulinda
Před 4 lety
1
V trávníku fleky
Dobrý den 😊 prosím o radu. Minulý rok na jaře sem zakládal nový trávník, přes léto krásný, přišla z…
atilius
Před 4 lety
4
Světelný řetěz na terasu
Zdravím :slight_smile: Prosím, nemáte někdo na terase jako jediné světlo světelný řetěz se žárovkam…
madejuli
Před 4 lety
3
Hodně široké šuplíky (100 cm +) v kuchyňské lince
Prosím o vaše zkušenosti s hodně širokými šuplíky (100 cm a více) v kuchyňské lince. Zajímalo by mn…
davex
Před 4 lety
15
Akusticky sadrokarton na strop v loznici, LED podsviceni
Dobry vecer, rada bych se zeptala, zda nekdo pouzil akusticky sadrokarton s dirami, podsviceny LED,…
kauculacek
Před 4 lety
1
Zkušenosti s firmou https://zahradnidomek24.cz/
Máte někdo zkušenosti s touto firmou prodávající zahradní domky - kvalita zahradních domků, dodání …
atilius
Před 4 lety
17
1
2
…
280
281
282
283
284
…