O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kde a kým jste si nechali navrhnout kuchyně? Studio, designér, truhlář?
Muzu prosim vedet kdo vam delal navrhy kuchyni. Porad nevim zda to nechat na truhlari ci v kuchynsk…
candat
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
99
Kde najdu PVC se vzorem dlažby (černobílá) do koupelny?
Do koupelny a na WC chceme PVC se vzorem dlažby - bílá s černými čtverečky. Vůbec nic takového nemů…
jajinka121
Před 4 lety
4
Balkonové dveře + fix
Dobrý den, zvažuji, že ustoupím od Hs portálu (otevřená čast pouze 1,5m) a dám balkonové dveře 1m s…
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
4
Obklad na fasadu
Zdravim, poradi nekdo kam umistit decentne kamenny obklad na fasadu? Bridlice. Nad okny byt nemuze…
vetor3x
Před 4 lety
1
Kohoutek na horkou vodu v kuchyni - ano/ne?
Ahoj, všimli jste si novinky - kohoutku na horkou vodu? Je to zbytečnost a nebo se vám to osvědčil…
puhelin
Před 4 lety
11
Kreativec a koupelna
Zdravíčko, je tu nějaký kreativec, který by byl ochoten mi navrhnout koupelnu a přetvořit do grafic…
nickjean
Před 4 lety
1
Gerflor boutic naturel a castle blond
Gerflor boutic naturel a castle blond. Nemáte někdo fotku, jak vypadají ve větším kusu. díky
aludanewra
Před 4 lety
1
Jdou do desky udělat šuplíčky pod umyvadlo takto?
Ahoj, potřebovali bychom do umyvadla na desku do té desky dva šuplíčky z každé strany do umyvadla..…
myfairlady
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Stavební povolení na studnu a drevostavbu
Ahoj, jsem v situaci kdy za finance které budu mít z prodeje své nemovitosti se dostávám do úzkých …
pajaj1
Před 4 lety
2
Bobkovišeň - velkoobchod
Dobrý den, rozhodli jsme se s manželem pro živý plot z bobkovišní. Neporadíte nám, kde můžeme sehn…
ales_hracek
Před 4 lety
2
Názor na projekt bung.
Ahoj, chystáme se stavět bungalov. Můžete nám poradit co předělat a upravit? Orientace ke světový…
bayt
Před 4 lety
6
Zkušenosti s MT Projekt (Neratovice)
Ahoj, chystám se na projekt rodinného domu a po několika obdržených nabídkách jsem se rozhodl, že s…
vencab
Před 4 lety
1
Terasa. Přikláníte se k dřevu nebo WPC?
Řešíme nyní terasu u našeho domečku. Máte někdo zkušenosti z materiálem WPC (směs dřeva a polymerů)…
neyaa_cr
Před 4 lety
1
2
...
3
71
Osobní zkušenost s TČ Nordline?
Ahoj všem, mám dotaz na ty, kteří mají osobní zkušenost s levnějším TČ od nordline. Cena vypadá hod…
petr_harmady
Před 4 lety
8
Zničené SDK stropy
Zdravím. Prosím o názor, co se mohlo stát. Omítky byly hotové na začátku prosince. Montáž sadrokart…
jiri_trpik
Před 4 lety
14
Designové dětské povlečení, kde kupujete?
Ahoj bydlenky.Mužu se zeptat,kde kupujete dětské povlečení v neotřelém stylu,prostě něco pěkného,al…
alitero
Před 4 lety
24
Nástavba patra na dům s rovnou střechou
Nikde se mi nepodařilo najít nějakou reálnou představu o tom na kolik může vyjít nástavba RD. Máme …
martin_s
Před 4 lety
5
Pultové střechy a sklon
Zdravím, rozhodli jsme se, že dáme dvě pultové střechy naproti sobě, nicméně teď se dívám do projek…
meggieg
Před 4 lety
1
Prosíme o foto podlahy Gerlor HQR
Ahoj, moc prosíme o fotky podlah Gerflor HQR. Vybíráme vzor a pouze podle malého vzorníku na prodej…
aludanewra
Před 4 lety
6
Sousední pozemek
Dobrý den, budu dělat zateplení domu. Dům je postavený přesně na hranici sousedního pozemku, kde v …
puhelin
Před 4 lety
14
Vrty po injektáži
Minulý týden u nás byla dokončena injektáž zdiva akrylátovým gelem, vrty byly zakryty lehčeným beto…
paulus33
Před 4 lety
2
Jak udržet teplou vodu ve vaně?
Jak co nejdéle udržet teplou vodu v plechové vaně? Napadá mě důkladná izolace EPS nebo elektrická t…
daniel72
Před 4 lety
29
Bazén 4x8x1,5 - na kolik vyjdou zemní práce?
Dobrý den, máme objednaný samonosný bazén o velikosti 4x8x1,5 m a začali jsme poptávat kolik nás v…
puhelin
Před 4 lety
15
Kulatá sedačka
Máte, prosím, někdo zkušenost s kulatou pohovkou Elena z Möbelixu? Mají ji jen v eshopu - takze ne…
ivanakopkova
Před 4 lety
5
Zvolit podlahové topení nebo radiátory?
Ahoj holky, stavíme domeček a přemýšlíme, jaké dát topení. Jestli v celém domě dát podlahové topení…
mp77
Před 4 lety
1
2
...
...
21
22
658
Obložení schodiště kobercem
Máme betonové schody a chtěli bychom ho nechat obložit kobercem. Nevadí mi, že to teď není in, já c…
anntroj
Před 4 lety
3
Zkrácený postup pořizování změny územního plánu - zkušenosti
Ahojte, chcem Vás poprosiť o zkušenosti ak ich máte a to se zkráceným postupem zmeny územného plánu…
miso84
Před 4 lety
17
Názor
Dobrý den přeji mám otázku, jsme mladá rodina která zatoužila po domečku a odkazu pro děti a tak n…
marekpaja
Před 4 lety
12
Firma na pokládku koberce na schodiště levně - Vyškov
Sháním firmu, která by položila koberec na kamenné točité schodiště, za rozumnou cenu. Poradí někdo…
lenni777
Před 4 lety
3
Obkladačské práce
Dobrý den, sháním obkladače na koupelnu a záchod v bytě. Děkuji
jajinka_007
Před 4 lety
2
1
2
…
282