O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak opravit poškrábaný parapet?
Řešíme, jak opravit značně poškrábaný a poněkud zažloutlý plastový vnitřní parapet v bytě. Nechceme…
deto_oesya
Před 4 lety
2
Jaké krbová kamna do dřevostavby?
Potřeboval bych prosím trošku poradit s krbovými kamny do nízkoenergetické dřevostavby budu vytápět…
martinam76
Před 4 lety
18
Obetonování
Zdravim Vas,po kolika m3 jste si objednavali beton na obetonovani plastoveho bazenu? Dekuji :slight…
davex
Před 4 lety
2
Betonová deska
Dobrý večer, prosím o radu nebo názor, jak správně udělat desku pod betonový bazén. Podloží je čist…
zubr487
Před 4 lety
2
Teplovodní krbová vložka + plynový kotel
Máme v plánu realizovat vytápění a ohřev TUV primárně pomocí teplovodní krbové vložky + plynový kot…
zubr487
Před 4 lety
10
Přímotop chalupa
Dobrý den, řešíme vytápění ve starém domě, který bude k pronájmu..zatím se uvažuje spíše na rekreač…
jowana
Před 4 lety
8
Ohlaska/uzka prijezdova cesta x hasici?
Hezky den vsem. Prosim o nazor, mame nasledujici situaci: - dum bude do 200m2 (ohlaska) - pozemek …
nicmenenapada
Před 4 lety
1
Hrubá stavba 160m2 za 1,5mil.,je to moc?
Poradite? Hruba stavba 160m2 za 1,5mil.. je to moc? Sedlova strecha, ytong asi. Bungalov 4KK. A pro…
sambor
Před 4 lety
1
2
49
sponzor fóra
Z čeho děláte obestavbu krbové vložky?
Zajímalo by mě, z čeho děláte obestavbu krbové vložky. Díky za odpovědi. :-)
milan273
Před 4 lety
1
2
53
Zkušenosti s bazény Desjoyaux?
Zdravím, má někdo na zahradě bazén od této firmy? Hledám recenze, ale nenacházím. Díky
michaela_konickova
Před 4 lety
5
Molice, bílé mušky na ibišku - pomoc!
Ahoj, jdu se poradit a poprosit o pomoc. Už jsem zoufalá, druhým rokem neúspěšně bojuji s molicem…
slunea11
Před 4 lety
3
Ochranné pásmo lesa - výjimka
Ahoj, dobrý den, rádi bychom koupili pozemek 123/49 a 123/48, ale celý leží v ochranném pásmu lesa …
vigopce
Před 4 lety
6
Stavba na vedlejsim pozemku, je mozne nesouhlasit?
Zdravim, potrebovala bych poradit od nekoho kdo +- zna stavebni predpisy. Zahrada mi sousedi s obec…
kata267
Před 4 lety
1
FM dveře Praha s.r.o.: špatná zkušenost!
Důrazně nedoporučuji firmu FM dveře Praha s.r.o.: dodavatele vchodových dveři od polského výrobce T…
freeart
Před 4 lety
2
Položen jiný odstín vinylové podlahy než je vzorek, soudní znalec?
Dobrý den, ráda bych se s vámi poradila, začali nám pokládat podlahu z Gerfloru, kdy jak můžete vi…
pj_bydlime
Před 4 lety
27
Klasicka dvirka nebo vyklopy
Hezky den, nechal si nekdo do nove kuchyne delat nahore klasicka dvirka nebo mate vsichni vyklopy? …
podzi01
Před 4 lety
12
Sypaný gabion svépomoci
Sypaný gabion svépomoci
jaroslav_chalupka
Před 4 lety
6
YDhome - recenze?
Zdravím všechny, mám dotaz zda někdo nemá zkušenosti s firmou YDhome. Chceme od nich koupit projekt…
teriij
Před 4 lety
1
Jak přepsat pozemek v katastru na SJM?
Dobrý den, potřebuju poradit a už nevím na koho se obrátit, tak to zkusím zde. Máme s manželem poze…
keliskova
Před 4 lety
1
2
33
Koupelna - návrh rozložení
Dobrý den, prosíme o názor na rozložení naší koupelny. Já jsem měla představu velkého otevřeného …
renatka_k
Před 4 lety
4
Kabel NN, příjezdová cesta
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je možné udělat příjezdovou cestu(např. štěrkovou přes kabel NN? J…
sn3k
Před 4 lety
7
Polštáře z Pepca
Moc prosím, dají se ještě někde sehnat tyto polštáře z Pepca ? Potřebuji 2 ks. Děkuji za odpovědi .…
lenmak
Před 4 lety
3
Dřevěná okna VEKRA - povrchová úprava
𝐏𝐫𝐨𝐬𝐢́𝐦 𝐨 𝐫𝐚𝐝𝐮 𝐚 𝐳𝐤𝐮𝐬̌𝐞𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢, 𝐨𝐡𝐥𝐞𝐝𝐧𝐞̌ 𝐝𝐫̌𝐞𝐯𝐞̌𝐧𝐲́𝐜𝐡 𝐨𝐤𝐞𝐧 𝐕𝐄𝐊𝐑𝐀 – 𝐫𝐞𝐬𝐩. 𝐨𝐡𝐥𝐞𝐝𝐧𝐞̌ 𝐳̌𝐢𝐯𝐨𝐭𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐣𝐞𝐣𝐢𝐜𝐡 𝐩𝐨𝐯𝐫𝐜𝐡𝐨𝐯…
lenmak
Před 4 lety
3
Anketa - jak dlouho jste sháněli pozemek snů?
Tak schválně. Jak dlouho vám trvalo, než jste se stali vlastníky pozemku snů a mohli začít projekto…
maty56
Před 4 lety
30
Komplikovaná příjezdová cesta
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na názor lidí se zkušenostmi na následující situaci. Chceme kupov…
norikakaa
Před 4 lety
2
Kusový koberec v zádveří
Hezký den, prosím o doporučení na kusový (čistící?) koberec do zádveří. Do domu jdeme přes zastřeše…
fyii
Před 4 lety
12
S jakou wapkou máte dobrou zkušenost?
S jakou wapkou máte dobrou zkušenost? Mám si při výběru dát na něco pozor? Tlak vody? Nějaké příslu…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
2
39
Stropy Miako, na kolik přijdou? Práce + materiál
nevíte nakolik přijdou ,stropy miako na m2 komplet prace + material?
martin_s
Před 4 lety
14
Ytong termalica
Zdravím budeme zvedat náš dům. Plánoval jsem stavět z porfixu 300mm. Ale jedny stavebniny mi nabídl…
edison101
Před 4 lety
1
Stavení firma - rekonstrukce domu
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti se stavební firmou Domecos.cz sídlící v Mělníku a s provo…
nautilia
Před 4 lety
1
1
2
…
278
279
280
281
282
…