O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Lapitec nebo Dekton?
Dobrý den, máte, prosím, někdo Lapitec nebo Dekton pracovní desku? Už jsem byla pro Lapitec, ale te…
radim2015
Před 4 lety
4
Názor na projekt bungalov 5kk s garáží
Dobrý den, máte nějaké postřehy k tomuto půldorysu? Děkuji
romik67
Před 4 lety
7
Cena polystyrenu 2021
Dobrý den, rozhodujeme se s čím stavět - Porotherm 50cm nebo Porotherm 30cm + 18cm polstyren....pro…
lukoid
Před 4 lety
5
Trámový strop
Dobrý den, na domečku budeme dělat trámový pohledový strop a řešíme skladbu podlahy. Jak máte řeše…
jajinka_007
Před 4 lety
2
Střecha-plechová falcovaná
Dobrý den, plánujeme zvednout patro a to znamená komplet výměnu střechy. Vybíráme nyní hodně oby…
jumpmans
Před 4 lety
3
Nadkrokevní izolace - skladba střechy
mám navrženo: krokev, na ní palubky 19mm, Topdek Al Barrier (samolepící pás -parotěsnící a vzduch…
kacka1983
Před 4 lety
1
2
48
Kuchyně a umístění spíže
Dobrý den, prosím o radu… Máme projekt domu a nejsem si jistá jednou věcí a to rozložením kuchyně a…
puhelin
Před 4 lety
4
Projekt-rozmiszeni kuchyne
Chtela bych poprosit o radu,jak nejlepe rozvrhnout kuchynsky kout rozmeru 3 (mozno 3,3m) na 3,3-viz…
alme
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Smart elektronika
Zdravím ve spolek. Jelikož mám ráda všechny chytré elektronické udělatka, chtěla bych tady rozjet d…
honzik75
Před 4 lety
3
Podlaha na škváru
Ahoj, je možné na škváru dát rovnou kari síť a zalít betonem (cca. 6 cm)? Může se beton lít rovnou…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Osvětlení
Prosím o radu nebo o doporučení, kde sehnat 3 stropní svítidla, ale aby byla všechna v jednom stylu…
kekita
Před 4 lety
2
LED pásek jako jediné osvětlení
Ahoj, zvažujeme, že bychom jako jediné osvětlení šatny zvolili LED pásek v rohovém profilu. Místnos…
petuso
Před 4 lety
5
Bílo-šedá fasáda - jakou barvu oken zvolit?
Brzy budeme řešit okna do nového domu. A protože bych chtěla bílo-šedou(světle) fasádu, nevím přesn…
l.c.
Před 4 lety
1
2
34
Bílo-šedá fasáda, máte takovou barevnou kombinaci?
Dobrý den, máte někdo takovou barevnou kombinaci na fasádě? Vybíráme fasádu a tato kombinace je me…
l.c.
Před 4 lety
23
Elektroinstalace - co promyslet před první konzultací
Dobrý den, za pár dní nás čeká první konzultace s odborníkem, který nám bude dělat návrh elektroin…
oskar83
Před 4 lety
3
Zástavba
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda li tady někdo ví, jak je to s obcemi a možností stavění. Jde…
esmeralda2
Před 4 lety
21
Hydroizolace Novostavba
Ahoj. Potřebuji poradit, dělal jsem si hydroizolace sám. Po roce bydlení nemáme problém. Sleduji r…
panlorenc
Před 4 lety
6
Dom bez zateplenia, fasáda
Mám otázočku, postavil tu niekto dom z pórobetónu bez dodatočného zateplenia? Ja som staval z Porf…
gev
Před 4 lety
4
Rosný bod
Ahoj, mohl by mi někdo poradit, jakým polystyrenem zateplit stavbu, spočítat rosný bod abych nezvol…
puhelin
Před 4 lety
3
Bourání starého a stavba nového Domu
Dobrý den, jelikož jsem už zmatená jak lesní včela, hledám radu zde. Od manzelovych rodičů jsme dos…
ptjj
Před 4 lety
5
Olejové radiátory
Dobrý den, má někdo zkušenost s olejovými radiátory? Dají se použít jako jediné topení v domě? Máme…
radim2015
Před 4 lety
2
Bungalov - vlastní návrh
Zdravím. Máme s manželkou v úmyslu pořídit si dům. Pozemek máme a jsme ve fázi hledání projektu. Pr…
radim2015
Před 4 lety
9
Názory na projekt RD
Zdravím, prosím o názory na projekt domu: V podstatě jsme si vše navrhli sami, projektant není pro…
majanax
Před 4 lety
13
Jakou barvu fasády
Dobrý den,střecha černá a okna anracit,jakou zvolit fasádu?Nemáte pro inspiraci foto?Šedou a bílou …
marushkap
Před 4 lety
6
Vánoční SOUTĚŽ: Ukaž svůj adventní věnec a vyhraj jednu z 5 cen!
Zbývá už jen pár dní do Vánoc, tak proč si je nezpříjemnit vánoční soutěží? 😍 Ukažte svůj adventní …
deto_oesya
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
115
Terasa na klíč - je cena v pořádku?
Chtěla bych se zeptat, kdo jste řešil neco podobného nebo mate přehled. V ramci domu na klíč mame i…
anul11
Před 4 lety
14
Fasáda šedivý polystyren
Ahoj, chci se zeptat. Když budu dávat šedivý polystyren 10cm tlustý, je možné ho lepit PUR pěnou, n…
vokyebi
Před 4 lety
1
Skříňky v kuchyni
Zdravím vás všechny.Řeším teď kuchyň,zda horní skříňky k oknu a nebo jen nechat z pravé strany.děku…
verolka
Před 4 lety
3
Podlaha a dlažba
Dobrý den,můžu poprosit o foto, kdo má plovoucí podlahu v obývacím pokoji a navazuje dlažba(kuchyň)…
verolka
Před 4 lety
1
Vlastník části pozemku pod domem pouze manžel
Dobrý den, plánujeme stavbu domu, který bude stát na dvou parcelách. Většina domu bude stát na poz…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
1
2
…
276
277
278
279
280
…