O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Boural jste někdo septik?
Dobrý den, dokázal by nám někdo poradit, jak na bourání septiku? Případně doporučit firmu, která to…
alischka156
Před 4 lety
4
PT - elektrické nebo teplovodní
Zdravím všechny, rád bych se zeptal, začínáme s novostavbou RD, 5kk, přízemní, 172m2. V základní…
vladimir_sacha
Před 4 lety
11
Povolení na fasádu
Je potřeba ohláška nebo jiné povolení na zateplení + fasádu, pokud se nebudou vyřizovat dotace?
puhelin
Před 4 lety
16
Francouzské okno, šířka min. 3 m
Zdravím :slight_smile: Jsme ve fázi projektu a máme se rozhodnout pro velikost oken. Ráda bych z ku…
zuzana_ka
Před 4 lety
12
Umístění bazénu
Zdravím, nemůžeme se s manželem shodnout. Budeme kopat bazén do země. Manžel chce blíž k terase res…
mahonia
Před 4 lety
3
Přibližná cena opěrné zdi
Dobrý večer , prosím mám dotaz. Máme pozemek ve svahu , místo garáže by jsme chtěli výkopnout do b…
lili_x
Před 4 lety
4
Zahradní cestičky
Ahoj, dostali jsme se do fáze, kdy zvažujeme realizaci nějakých zahradních cestiček. Aktuálně máme …
zihu
Před 4 lety
1
2
37
Vypínače
čaute pls viete mi poraditť? rekonstrujem garaz a cel by som dat smart vypínače napr niečo také htt…
danielacz
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Cena střechy
Hezký podvečer, Budeme dělat novou střechu 130m2, plech, základní barva červená (mezi nejlevnější)…
tomas_kofron
Před 4 lety
5
Gabiony
Gabiónový plot tl.12cm na zídce ze ztrac. bednění tl.30. Musí být ztrac.bednění zakončené stříškou,…
walckiers
Před 4 lety
1
Plot a živý plot
soused má na hranici pozemku živý plot... my chceme udělat ale svůj plot klasicky, bezpečnost, máme…
inter71
Před 4 lety
1
2
...
3
77
Hs portal rolety,žaluzie a další
Prosim má někdo hs portal s roletamy den a noc?nebo jine?dá se to prý zabudovat do stěny, ale nemam…
teresh07
Před 4 lety
11
Prodloužení stavebního povolení
Prosím, ví tady někdo s jakým časovým předstihem žádat o prodloužení stavebního povolení? Končí nám…
wacko
Před 4 lety
8
Laminát nebo vinyl na anhydrit a el.podlahovku?
dekuji vsem za radu a zkusenosti s vyberem podlahy. Budou nam delat anhydritovou podlahu a el.podla…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Stavba bungalowu ve svahu.
Ahoj. Prosila bych o radu ohledně projektu k stavbě bungalowu do L na pozemku s převýšením přes 2.5…
dominika185
Před 4 lety
15
Firma Abakon ano, ne?
Hledám informace o firmě Abakon. Našla jsem starsi diskuze, ale hledám spíše novější. Díky
martina995
Před 4 lety
1
Realitní kancelář Remax, máte zkušenost?
Máte zkušenosti s touto realitní kanceláří? Chtěli bychom přes Remax koupit byt v novostavbě. Děkuj…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
1
2
36
Přístřešek pro auto - v jaké může byt vzdálenosti od plotu?
Mala by som na Vás prosbu - dotaz ohladne odstupovej vzdialenosti pre parkovací stání. Može byt aj…
puhelin
Před 4 lety
1
2
39
Hypotéka bez vlastních příjmů
Dobrý den, Zajímalo by mě, jestli si někdo vzal hypotéku a ručil vlastním pozemkem?
verujel
Před 4 lety
20
Zahradni domek s terasou a kuchyni
Dobrý den, poslali byste mi fotky vašich zahradních domku s terasou a kuchyni. propadne kontakt na …
xrozarka
Před 4 lety
1
Schodiště - rozměry profilu
Zdravím, potřeboval bych poradit s rozměry nosné konstrukce schodiště podle obrázku. Jedná se mi o …
puhelin
Před 4 lety
5
Budoucí sousedé projekt CG - Výhledy Chodovec
Zdravím je tady někdo kdo také čeká na svůj byt a chce spolu diskutovat o postupu výstavby apod.?
t0x1c
Před 4 lety
1
Prodané auto a neuskutečněný přepis
Vím, že to sem nepatří ale už nevím, co s tím....v červnu jsme prodala paní auto za 15 000. Dohodli…
ckp
Před 4 lety
1
2
32
Pergola hliníková nebo dřevěná a jakou zvolit střechu?
Ahoj všem, hledáme vhodné zastřešení a stínění k modernějšímu rodinnému domku terasa v místě tmavé …
mitoma
Před 4 lety
30
Kdy řešit přípojky/cena
Dobrý den, dokázal by někdo poradit kdy začít řešit přípojky k novostavbě? A kolik by mohlo odhadem…
norikakaa
Před 4 lety
3
Dům na klíč - firma Frydek-Mistek
Dobrý den, nemate prosim referenci na stavebni firmu co by postavila zdeny dum na klic pobliz Frydk…
guteman
Před 4 lety
4
Plot z pletiva - prosím o radu ohledně ceny a práce
Ahoj, prosím o radu, jaký a jak udělat plot kolem zahrady, kde plánujeme časem stavět ( materiál, v…
rozumbrada
Před 4 lety
20
Internet - několik routerů vs MESH systém
Dobrý den, přijímáme internetový signál přes WIFI pomocí antény (jsme na kopci), ze které je kabe…
tomek001
Před 4 lety
13
Dešťová voda - vsakovací jímka
Ahojte střecháčci, chtěla bych se zeptat na vsakovací "jámu" na deštovku. Někde jsem četla, že se d…
lukoid
Před 4 lety
17
Okna FenStar - recenze
Máte někdo zkušenosti s touto firmou?
misaarny
Před 4 lety
16
1
2
…
275