O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podklady ke schválení hypotéky
Zdravím, neřešil teď někdo hypotéku na stavbu domu částečně svépomocí u České spořitelny? Zajímalo …
vladimirsvorba
Před 4 lety
9
Využtí zahrady mezi domy
Zdravím, budeme mí uzký dlouhý dům ( s garaží 20 m) Z jedné strany od souseda 2m kde bude chodniče…
xhex
Před 4 lety
2
Garážová vrata a posuvná brána
Zdravím, po letech hledání jsme konečně našli pozemek za normální peníze a na hezkém místě. Příští …
frant
Před 4 lety
4
Jaký vysavač na mokré vytírání?
Sháníme tyčový vysavač na mokré vytíraní.Podobný něco jako je phillips aqua trio?Nemáte někdo?Spoko…
petta33
Před 4 lety
11
Rustikální styl. Máte tip na internetové obchody?
Ahojte, chceme si příští byt zařídit tak trošku v rustikálním stylu, neámte nějaké tipy na internet…
alitero
Před 4 lety
26
Architektonické studio BRNO / ZLÍN
Ráda bych Vám touto cestou nabídla naše služby týkající se především návrhů architektonických studi…
adela_smeidlerova
Před 4 lety
1
Vh finrea realitní kancelář- recenze
Máte prosím někdo zkušenosti s touto realitní kanceláří?
kacikcom
Před 4 lety
2
Myčka s panelem nebo bez?
Dobrý den,poradíte jakou myčku vybrat zda s panelem nebo bez?Jakou máte a zda by jste vybrali znovu…
verolka
Před 4 lety
10
sponzor fóra
Velikost vyvážecí jímky
Zdravím, jak velkou by jste dali vyvážecí jímku pro 2 osoby ? Kanalizace bude v přístím nebo v tom…
milda1234
Před 4 lety
5
V normě, nebo prasárna?
Dobrý den, můžete mi prosím někdo znalý věci říci, zda vady na fotkách jsou v rámci normy, nebo to …
josef1
Před 4 lety
1
2
36
Ventilátor koupelna + wc
Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o radu ohledně odvětrání wc a koupelny?Jedná se o bungalov s vazn…
litterpool
Před 4 lety
3
Darování pozemku - odhad ceny a daň z příjmu
Dobrý den, mám dotaz na postup při darování nemovitosti jak mně, tak manželovi od dědy mého manže…
aneri53
Před 4 lety
8
Anhydrit - jak mu ještě více pomoci schnout
Zdravim strechacci, mám dotaz. V listopadu jsme vyliti podlahy 5cm někde 3cm nad trubkou. Od prosin…
mitoma
Před 4 lety
28
Vchodové dveře od jiné značky než okna?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo vchodové dveře od jiného výrobce než okna? Když zvo…
karel15
Před 4 lety
7
LOXONE
Dobrý den, řešíme elektroinstalace a přikláníme se k pořízení chytré domácnosti LOXONE... chtěla b…
leonaka11
Před 4 lety
1
Platíte za pult centrální ochrany (rodinný dům)?
Ráda bych se zeptala těch z Vás, kteří jste kdy byli napojeni na pult centrální ochrany (třeba Jabl…
raziel628
Před 4 lety
28
Trapézový polykarbonát
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo přímou zkušenost se zastřešením terasy tímto konkré…
sobii
Před 4 lety
3
Máte někdo tyto okna?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo tento typ oken, zda jste spokojeni a na kolik vás okna …
frant
Před 4 lety
4
Terénní úpravy souseda
Prosím, jak se bránit terénním úpravám souseda? Mezi našimi pozemky je plot s betonovými podhrabovy…
martin_s
Před 4 lety
5
Obráceně dřez v nové kuchyni
Minulý týden nám konečně nainstalovali novou kuchyň s několika týdenním zpožděním. Udělali to oprav…
petrincak
Před 4 lety
5
Bezúchopový profil dvířek v černé a bílé barvě.
Chtěla bych se zeptat těch co mají bezúchopovou lištu na kuchyňských dvířkách v černé nebo bílé bar…
katka_michalczykova
Před 4 lety
1
Oplocení pozemku v nezastavitelném území
Zdravím, potřebuji radu a nevím, kde se zeptat. Koupili jsme pozemek na chatu. V ÚP je v nezastavi…
bmull
Před 4 lety
1
Parkoviště - stavba na obecním pozemku.
Dobrý den. Dostal jsem se do zvláštní, pro mne dost neuvřitelné situace. Před více než 20ti lety …
luboscharvat
Před 4 lety
1
Máte někdo okna v odstínu Anteak?
Pokud někdo máte odstín Anteak (dafe plastu) můžete se prosím podělit o fotky? Nevím jakou barvu fa…
pavlina_rosecka
Před 4 lety
11
Ergonomická kancelář - existují firmy, které pomohou zařídit?
Dobrý den, neví někdo o firmě (jednotlivci) který by pomohl zařídit domácí kancelář, tak aby byla e…
puhelin
Před 4 lety
4
Vinylová podlaha - matné šmouhy, které nelze umýt
Ahoj, začínám být zoufalá, od listopadu bydlíme ve zrekonstruovaném bytě a máme nové vinylové podl…
jituletvoje
Před 4 lety
1
Kovové zárubně do novostavby?
Dobrý den, líbí se mi kovové zárubně v interiéru. Obložky, dle mého vkusu, působí příliš masivně. M…
lokomotiva13
Před 4 lety
1
Správné odvětrávání střechy
Ahoj Přikládám obrázek kde je znázorněno odvětrávání střechy. Ta bude sedlová z vazníků kde budou …
jarin1
Před 4 lety
1
Kdo by udělala vizualizaci chodby dle návrhu a obrázků?
Dobrý den, je tady prosím někdo, kdo by mi udělala vizualizaci chodby? Není třeba vymýšlet...jen dá…
pisisvori
Před 4 lety
1
Plot Rivago
Uvažujeme o betonovou podezdívku z plotového systému Semmelrock Rivago šedé barvy,ale nikde jsme ho…
petr13
Před 4 lety
2
1
2
…
274
275
276
277
278
…