O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Smlouva se státem ČR
Jakým způsobem formulovat a kde vyřídit smlouvu se státem. Potřebujeme údajně kvůli zateplení, prot…
spaghetka
Před 4 lety
9
Slovaktual nebo PKS Okna?
Dobrý den, mohu požádat, kdó má zkušenost s těmito firmami nebo se obecně více vyzná v tématu oken …
makako90
Před 4 lety
12
Máte někdo zkušenost s dotací od ČEZ na tepelné čerpadlo?
Vybíráme tepelné čerpadlo, ještě sice neznáme tepelné ztráty, dům bude zděný, přízemní, plocha 120 …
kossakowski1980
Před 4 lety
8
Vyfakturovaná rada od zedníka
Ahoj, prosím o radu jak se dál chovat v téhle situaci. Právě jsme ve fázi, kdy se přechází na zedni…
daruna
Před 4 lety
28
Vytápění RD + garáže
Dobrý den. Chtěl bych všechny poprosit o rady ohledně vytápění RD+garáže. Chystam se stavět RD (bu…
raziel628
Před 4 lety
3
Kuchyň z Ikei svépomocí, jaké "nástroje" potřebujeme?
Dobrý den, o víkendu nám dovezou kuchyň, kterou si chceme s mužem svépomocí postavit, desku bude dě…
ozzy77
Před 4 lety
5
Podlahové lišty VOX, led světla
Zdravím, mám podlahové lišty VOX IZZI, chtěl jsem udělat orintační led světla aby se večer nemuselo…
honza_hecko
Před 4 lety
2
ŽB sloup ve zdivu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat statik nám v projektu pro vyztužení zdiva navrhl ŽB sloup provázán…
luige
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Hypotéka na rozestavěný dům
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda má někdo osobní zkušenost - máme vlastní finanční prostředky dle…
wacko
Před 4 lety
3
Dřez a indukce naproti sobě
Dobrý den, máte někdo zkušenost s dřezem na jedné lince a idukcí na protilehlém ostrůvku (či obráce…
sviva
Před 4 lety
6
Koupelna Rako Garda. Jste spokojeni?
Zdravím, máte někdo koupelnu v Rako Garda? Jak jste spokojení? Díky
matysce
Před 4 lety
5
Bazén Marimex Orlando, jaké koupit doplňky a co je zbytečné?
Dobrý den, chceme rodičům koupit na zahradu bazén Orlando, byla mi doporučena spousta „vymožeností“…
pj_bydlime
Před 4 lety
9
Dům Proteus od DJT
Dobrý den, má tu někdo Proteus od DJT? Budeme tento dům v létě stavět a chtěla bych se předem na ně…
charliethepaw
Před 4 lety
1
Nejlepší stavební firmy ve Středočeském kraji
Dobrý den, můžete doporučit jakou stavební firmu zvolit na stavbu rodinného domu na klíč ve středoč…
fauda
Před 4 lety
8
Nádrž na vodu od vápna na stavbu
Dobrý den, koupili jsme použitý IBC kontejner na vodu. Je od vápna. Ještě ho propláchneme. Nebude …
m_vasickova
Před 4 lety
1
ČOV Biocleaner BC4
Ahoj. Nemáte náhodou někdo ČOV Biocleaner BC4. My už s ní bojujeme delší dobu cca rok a pořád to ne…
da68ni
Před 4 lety
1
Aktivni zona zaplavoveho uzemi
Dobry den. Po koupi pozemku jsme zjistili ze pres pozemek vede aktivni zona zaplavoveho uzemi. Podl…
franti_p
Před 4 lety
16
Podlahové topení - regulace
Dobrý den, prosím o radu, regulační ventily neukazuji jak mají. Spis jsou pořad na hodnotě 0, i kdy…
roman_hasek
Před 4 lety
15
Zelená střecha - zkušenosti, využití vody, skladby, tipy...
Dobrý den, máte někdo praktické zkušenosti se zelenou střechou? Zajímalo by mě jak střecha vypadá p…
edcbubu
Před 4 lety
21
Odstranění starého betonu
Dobrý den, Chystám se na rekonstrukci bytu v domě (3 patra) dům je z roku 1931. Tento byt se nachá…
obludak
Před 4 lety
6
Rušení septiku, přechod na veřejnou kanalizaci
Dobrý den, naše obec vybudovala kanalizaci, na kterou jsme se připojili. Původně jsme využívali př…
alischka156
Před 4 lety
1
Osvětlení v kuchyni
Zdravím,původně jsem chtěla i horní rohové skříňky u okna ale bylo mi to rozmluveno.Teď řeším osvět…
radim2015
Před 4 lety
11
Praskání Cihel
Dobrý den, chci se zeptat, zda je normální praskání cihel porotherm (broušená cihla 36,5 p10, stavě…
vladimir_sacha
Před 4 lety
3
Okna dekor irský dub - jaká podlaha?
Dobrý den, poradí prosím někdo vhodný dekor podlahy pro plastová okna v dekoru irský dub (slovaktua…
makako90
Před 4 lety
1
Jídelní stůl od truhláře
Dobrý den, Prosím chtěla bych se zeptat ohledně jídelního stolu. Kuchyň budeme mít od truhláře a př…
fyii
Před 4 lety
3
Montáž kuchyně Ikea
Řeším kuchyň z Ikei v ceně cca 30 000 s tím, že kalkulace na montáž je dalších 14 000. A mám brouka…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
19
Program Sweet Home 3D. Jak se s ním pracuje?
Ahoj stahla jsem si tento program, ale nevím si s ním rady, můžete někdo poradit? Díky
ondrej_klems
Před 4 lety
1
2
...
3
72
Zásuvky designově ladící k Loxone
Je tu někdo, kdo má doma Loxone a zároveň řešil dvourámeček s instalací Loxone vypínače a vedle kla…
marekmaja
Před 4 lety
13
Patky pod terasu, rada
Ahoj, rád bych se zeptal zkušenějších, jakým způsobem a jak správně udělat betonové patky pod ter…
obludak
Před 4 lety
2
Jak usporadat kuchyn?
Zdravim moc vsechny mistni stavebniky a mam velikou prosbu! Zanedlouho zacneme stavet dum a musim …
andybrys
Před 4 lety
5
1
2
…
277
278
279
280
281
…