O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Soused dělá problémy
Bydlím v domě se zahradou několik desítek let, jsem třetí generace co tu bydlí a druhá co narodila.…
ptichy
Před 4 lety
24
Dřevodomky Jaroslav Chytrý - recenze
Nemáte někdo zkušenosti s touto stavební firmou z Rakovníka? Rozhodli jsme se stavět s Rýmařovem, a…
karelnovak65
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
109
Práčka nad sušičku (NIE NAOPAK !)
Dobrý večer, mám otázku... chystám sa uložiť na sušičku práčku. Opačne to možné nie je! Mám 600mm s…
terezia10
Před 4 lety
7
Zděný dům k dokončení/na klíč - Přerov, Olomouc, Prostějov
Dobrý den, Může někdo doporučit spolehlivou firmu pro výstavbu zděného domu - na dokončení/ možná n…
lukas_kotulek
Před 4 lety
1
Televize na stěnu
Ahoj, chystám se přidělat TV na zde. Mám televizi Samsung s rozteci VESA 200x200. Mám i správný d…
petuso
Před 4 lety
3
Dotace pro novostavbu RD
Zajímá mě, jeké dotace využíváte při stavbě rodinného domu případně rady, tipy, postřehy a postupy …
jowana
Před 4 lety
28
Jaký druh kotle při topení plynem?
Zdravím všechny, řešíme výběr kotle a nevíme si rady. Novostavba, bez podsklepení (pouze technická…
zubr487
Před 4 lety
12
Trouba s připařování vs. parní
Můžu vědět zda trouba s připařováním tedy nalitím vody do trouby je stejně dobrá jako parní trouba?…
chocolate22
Před 4 lety
8
sponzor fóra
Zrcadlová skříň u boku postele?
Ahoj, přemýšlím hlavně kvůli optickému rozšíření prostoru (skříň bude krásně naproti jižnímu oknu) …
katev123
Před 4 lety
5
Čištění černého granitového dřezu
Ahoj všem, čím čistíte aby byl pěkný a nezůstávaly mapy od tvrdé vody? Díky!
terezia10
Před 4 lety
28
Americká lednice - mezery pro cirkulaci vzduchu?
Chceme pořídit americkou lednici a umístit ji do stěny s vysokými skříněmi, kde budou vestavěné tro…
lacatej
Před 4 lety
2
Barva stropu v tmavém interiéru
Zdravím Vás, chci znát různé názory na barvu stropů. Máme celý byt laděný do tmavých barev zařizo…
bayt
Před 4 lety
3
Černé baterie
Zdravím, jakou máte zkušenost s černými bateriemi v koupelně ? A máte někdo tip na bidetovou spršku…
milda1234
Před 4 lety
1
Sterka ve sprchovem koutu (walk in)
Zdravim, mate nekdo zkusenost se sterkou ve sprchovem koutu (walk in), myslim opravdu realnou zkuse…
evaoo
Před 4 lety
1
Věcné břemeno není, ale vedení ano. Co s tím?
Dobrý den, na pozemku nám stojí 2 betonové sloupy viz foto a na něm nějaké vedení (asi NN z roku 19…
l_sekanina
Před 4 lety
10
Ovelos pozemní stavby a.s., vlastní zkušenost
Pro všechny kteří by přemýšleli, že s výše uvedenou firmou chtějí stavět. Ráda poradím tedy asi odr…
vladimirsvorba
Před 4 lety
10
HELUZ AKCE
Ahoj, co si myslíte o akci Heluz na omítky ? Vyplatí se to ? Nebo je to marketing
kattynka5
Před 4 lety
1
HS portal 🤦♀️ - co s tím?
Zdravím, a prosim o radu profíků nebo nekoho kdo mel podobny problem. 🙏 Firma si u nas vse zaměřila…
petzold
Před 4 lety
2
Vlastnictví rozvaděče
Dobrý den. Máme na pozemku rozvaděč, jeden od ČEZu a druhý co jsme si zařizovali sami pro připojení…
wacko
Před 4 lety
2
Houpací sítě v kombinaci se stojanem, jakou vybrat?
Ahoj, potřebuji poradit ve výběru houpací sítě se stojanem. Buď http://www.houpanicko.cz/houpanicko…
neyaa_cr
Před 4 lety
7
Co zvolit do dřevostavby proti vytopení?
Ahoj všem, zajímají mně vaše zkušenosti a názory na ochranu před vytopením. Dá se tomu vůbec zabrán…
bayt
Před 4 lety
19
Tepelné čerpadlo je potřeba řešit nějakou zálohu?
U RD domu řeším jako hlavní zdroj topení tepelné čerpadlo. Je potřeba řešit případnou zálohu, kdyby…
karelskrabal
Před 4 lety
18
Nika
Dobrý večer, Jde udělat v koupelně Nika ze sádrokartonu? Budeme mít zdi právě ze sádrokartonu. Děk…
peju
Před 4 lety
2
Omítka
Dobry den .. s jednou firmou jsem požádala o navrh cenove nabídky na stukovani stěn .. firma chtela…
lucy40
Před 4 lety
4
Hliníkový okenicový plot od firmy Rollo
Dobrý den, máme v plánu objednat hliníkový okenicový plot od firmy Rollo, máte s nimi prosím někdo …
cechylucy
Před 4 lety
1
Jsou parapety dostatečné?
Dobrý den, máme nově namontovaná okna včetně venkovních parapetů...kamarád nás nahlodal,že jsou mal…
barbulinda
Před 4 lety
11
Podlahové topeni
Dobrý den , chtěl bych se zeptat na Váš názor na podlahové topení , co podle vás je nejlepším řešen…
vladimir_sacha
Před 4 lety
25
S.O.S farba RAL 7039
Poprosim ma niekto skusenost a hlavne vie poslat foto okien, dveri v tejto farbe? RAL 7039 dakujem …
cuky_ducky
Před 4 lety
2
Děláte si smoothies a jaký mixer používáte?
Takže manžel je už na větvi z toho, že pořád přemýšlím o tom, jaký mixér koupit a pořád váhám. Chce…
alitero
Před 4 lety
1
2
33
Lavička k ohni Modern půlkulatá
Dobrý den, prosím nemáte někdo tuto lavičku -https://tvoje-zahrada.cz/index.php?id_product=626&cont…
luandro
Před 4 lety
1
1
2
…
290
291
292
293
294
…