O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Eon přípojka
Hezký večer všem, chci se zeptat dělal tady někdo s Eon přípojku na elektriku? Jak dlouho ho trvá? …
mirca_l
Před 4 lety
4
Dan z nemovitosti mimostojící garáž
Zdravím, minulý rok jsme zkolaudovali RD dům + mimostojící garáž. Nyní řeším dan z nemovitosti …
vladimirsvorba
Před 4 lety
8
ČEZ - tepelné čerp. - nižší tarif/noční proud
Zdravim, koupili jsme dum, kde jsme kotel vymenili za TČ. Dneska jsem vyrizovala prepis energii a c…
karel15
Před 4 lety
4
Vytápění schodiště do podkroví
Máte někdo vyhřívané schodiště do podkroví? Jak to máte provedeno? Budu mít všude podlahovku, ale s…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Dispozice interiérových dveří
Ahoj, přemýšlím nad posunutím dveří do spíže a v návaznosti na to nad změnou z normálních dveří do…
qeszi
Před 4 lety
14
Screenové rolety
máte někdo doma?
lzenkova
Před 4 lety
9
Stavební povolení snadno a rychle. Až o rok rychleji
Zdravím, pro ty co mě ještě nemají plné zuby jsem zase připravil video. Viděl jsem tu časté dotazy …
peking53
Před 4 lety
1
2
35
Prodlení s dokončením stavby - vyšší moc COVID
Chtěla bych se vás zeptat, zda někdo neřešíte podobný problém, kdy má firma zpoždění s předáním dom…
doog
Před 4 lety
25
sponzor fóra
Zelezo betonova zakladova deska na extrudovanem polystyrenu
ahoj potrebovala bych se zeptat, zda tohle nekdo ma.(=zatepleni jeste i pod zakladovou deskou) kol…
kofejn
Před 4 lety
21
Stavební povolení na plot
Zdravím, dočetl jsem se, že musí být stavební povolení pro stavbu plotu pokud pozemek hraničí s ve…
peju
Před 4 lety
5
Recenze firem, které stavěli v plzeňském kraji
Dobrý den, prosím ozvěte si mi vy, kteří jste stavěli v posledních letech v plzeňském kraji. Vaše z…
aalicek
Před 4 lety
1
Recenze staveních firem - Plzeňský kraj
Dobrý den, chtěla bych poprosit o recenze a vaše zkušenosti se stavbou rodinného domu. Chceme v ná…
aalicek
Před 4 lety
2
Opět ty kávovary
Otvírám aktuální téma, řeším koupi kávovaru. Prošla jsem přes kapslový Dolce Gusto (nevyhovoval nám…
laskovalenicka001
Před 4 lety
26
Vaše zkušeností s kuchyněmi z Ikei a sika?
Krásný den...prosím máte někdo zkušenosti s kuchyněmi od ikei a sika?Chtěli by jsme si nechat od je…
laskovalenicka001
Před 4 lety
13
Teplota krbové vložky a způsob skládání dřeva do topeniště
Jelikož jsou takové zimy a krbová vložka s výměníkem jede v plném proudu, bereme s otcem takovou di…
vladimir_sacha
Před 4 lety
12
Na co si dát pozor při výběru stmívatelného osvětlení? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Dobrý den, řeším osvětlení v bytě v paneláku. Potřebuji dvě přisazená stropní svítidla do předsíně,…
laskovalenicka001
Před 4 lety
16
Kožená sedačka. Máte zkušenost?
Ahojky,chceme si s přítelem koupit koženou sedačku.Jaké jsou vaše zkušenosti s ní?Pokud máte odkaz …
laskovalenicka001
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
99
Screenové rolety. Máte s nimi zkušenost?
Mohu se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s venkovními screenovými roletami? Plánujeme je při stavb…
mil789
Před 4 lety
4
Jakou značku izolace jste prosím použili?
Jakou značku izolace jste prosím použili? Naměřili nám střední radon. V projektu máme doporučený Gl…
mil789
Před 4 lety
12
Lity polystyren
Dobry vecer, ma nekdo prosim zkusenost s litym polystyrenem na podlahy, konkretne znackou Thermowhi…
marushkap
Před 4 lety
3
Navýšení základové desky garáže
Dobrý den, Při stavbě domu jsme neodhadli výšku samostatně stojící základové desky garáže oproti te…
peju
Před 4 lety
2
Vlhké obvodové zdi
Ahoj chci se zeptat, máme hotové omítky a vylite podlahy ( v říjnu). Dům, novostavbu, jsme začali v…
peju
Před 4 lety
9
Prkenné bednění na půdě novostavby
Ahoj stavebníci, v zimně se toho moc na stavbě nedá dělat, a proto bych se chtěl vrhnout na podlahu…
paja_a_daja
Před 4 lety
1
Betonové domy
Ahoj.Máte někdo zkušenost s betonovým domem? Docela nás tato technologie zaujala.
kofejn
Před 4 lety
10
Vymena typoveho projektu
Dobry den, Mate nekdo zkusenosti s vymenou celeho typoveho projektu? Vybrali jsme si pred pul roke…
norikakaa
Před 4 lety
11
Plynový kondenzační kotel vs elektrické podlahové vytápění
Ahoj, mám tady jeden takový evergreen ve vytápění :slight_smile: Otázka zní: plynový kondenzační k…
vladimir_sacha
Před 4 lety
23
Tepelné čerpadlo vs. topení plynem
Zdravím všechny, mám brouka v hlavě a rád bych se poradil..stavím novostavbu, nízkoenergetický dům…
s0t0
Před 4 lety
1
2
...
3
70
Tip na zedníky - jižní čechy
Dobrý den, nemáte někdo tip na zedníky z Tábora a blízkého okolí ? Děkuji Jakub
luczisha
Před 4 lety
2
Projekt na dřevostavbu
Nazdárek, rozhodli jsme se definitivně pro dřevostavbu a zajímalo by mne, zda je lepší si nechat …
david_pergler
Před 4 lety
18
Odborník - rekonstrukce MSK
Dobrý den, ráda bych touto cestou sehnala doporučení na odborníka (projektanta, statika) na posou…
shigella
Před 4 lety
1
1
2
…
298
299
300
301
302
…