O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Firma na stavbu RD z ytongu
Dobry den Hladam tip na firmu na vystavbu RD z ytongu, presiel som si stranky z googlu ale ziadna …
piotr07
Před 4 lety
1
Zkušenosti se stavební firmou Nobles?
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti se stavební firmou Nobles z Plzně? Zdají se nám podezřele levní …
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Pultová střecha - dvě roviny
Zdravím. Má někdo z Vás postavený domek anebo zkušenosti s touto nebo podobnou střechou viz vizuali…
iveta_89
Před 4 lety
7
Zhodnocení dispozice patrového RD 5kk
Chtěl bych vás požádat o názor na dispozici našeho nízkoenergetického domu - pozemek 21x38m s pří…
bayt
Před 4 lety
7
Auto na stavbu a jeho uzitelnost
Ahoj, budu pořizovat druhé auto na občasné dojetí do práce a hlavně na stavbu. Procházel jsem názo…
doog
Před 4 lety
10
Zhodnocení půdorysu bungalovu 5+1
Dobrý den, prosíme o zhodnocení návrhu projektu. Nejsme si jistí dispozičního rozložení nábytku v o…
renatka_k
Před 4 lety
5
Posuvné dveře v oddělené kuchyni
Dobrý den, mohla bych poprosit o fotku někoho, kdo má obývací prostor s jídelním stolem oddělený od…
dita_a_ivan
Před 4 lety
10
Krokve
Mám dotaz, spíše na již bydlící uživatele. Mám v plánu nadkrokevní izolaci s viditelnými krokvemi a…
doog
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Stav.projekt - rekonstrukce domu
Dobrý den, máte prosím dobrou zkušenost a doporučení na projektanta, který udělá stavební projekt n…
eliskana
Před 4 lety
1
Ostrava-kompletní rekonstrukce-firma
Dobrý den, chystáme se na komplet rekonstrukci našeho bytu 3+1 v Ostravě (elektřina, omítky, podla…
milan1965
Před 4 lety
4
Plastová + hliníková okna Zlínský, Uherskohradišťský kraj
Zdravím všechny střecháčky a prosím o radu.. Rozhodujeme se od jaké firmy okna zvolit. Máme ceno…
urbanovskyjiri
Před 4 lety
7
Nerezovy drez v kombinace se sklem. Sinks
Znate nekdo tento typ drezu? Mate s nim zkusenost? Prakticnost? Dekuji
chocolate22
Před 4 lety
1
Prumyslovy vysavac
Dobrý den všem stavitelům. Mám dotaz ohledně průmyslového vysavače na vyčištění stavby od prachu, z…
ivanek40
Před 4 lety
16
Modřínová podlaha v interiéru
Dobrý den, řešíme jakou zvolit podlahovou krytinu a uvažujeme o modřínu. Máte prosím zkušenost, jak…
terezastavi
Před 4 lety
1
Minimum pro obývání domu - cena
Zdravím. Chtěl bych se zeptat zkušenějších, jestli se dá nějak rámcově střelit, jaká část rozpočtu …
jose10r
Před 4 lety
27
Stavební dozor u domu na klíč
Dobrý den. Je vhodné dávat peníze za stavební dozor vždy? Naše situace: Menší firma, která staví …
slabici
Před 4 lety
7
Kamenna pracovni deska
Zajima mne prosim jakou mate a a tip na kamenictvi kde se da poridit za dobrou cenu? Dekuji
jitka_vavrinkova
Před 4 lety
1
2
54
Darování + výměna pozemku
Dobrý den, prosím o radu. Rodiče mají stavební pozemek, který by nám předali ke stavbě RD. Moje te…
daisy14
Před 4 lety
4
Změna rozměrů proti projektu...jak velký problém to je?
Dobrý den. Mám takový dotaz: pustili jsme se do základové desky, momentálně jsme ve fázi kdy máme z…
martin_s
Před 4 lety
3
Jakou máte velikost hlavního jističe?
Jakou máte prosím velikost hlavního jističe když máte vše na elektriku? Topení el. kabely, ohřev vo…
vladimir_sacha
Před 4 lety
9
Myčka Miele - zkušenosti
Ahoj, uvažuji o koupi myčky Miele, cena je sice vysoká, ale slyšela jsem zatím jen samou chválu. Ne…
bayt
Před 4 lety
29
Maringotka
Dobrý den, chci si umístit na pozemek maringotku (oplocený sad vedený jako orná půda, maringotka na…
mochi33
Před 4 lety
7
Malá koupelna
Zdravím, má někdo z vás koupelnu 2x2m, potřebovala bych poradit s rozmístěním umyvadla, sprchového…
dedede
Před 4 lety
13
Nežádoucí zbarvení dlažby
Dobrý den. prosím ,nesetkal jste se někdo s nechtěným zabarvením dlažby po položení? Původně bílý p…
vrajmantak
Před 4 lety
2
Lednice s teleskopickými pojezdy na šuplíky
Doporučte prosím lednici, která má zásuvky na zeleninu s teleskopickým systémem výsuvu (něco jako n…
renatka_k
Před 4 lety
3
Prosím o zhodnocení - půdorys PASIVNÍho BUNGALOVu S ROVNOU STŘECHOU, 120 m2
Dobrý den, prosím o zhodnocení půdorysu a doporučení zlepšení. Umístění kuchyně a obýváku respektuj…
esn
Před 4 lety
1
2
45
Doporučte: zahradní projekt - terénní úpravy Frýdek Místek
Zdravím, sháníme někoho na projekt zahrady, terénní úpravy a realizaci zahrady z okolí Frýdku Míst…
evizna
Před 4 lety
1
Projekt bungalovu do 150 m2 s garáží
Zdravím všechny, chtěli bychom jen poprosit, jestli nemá někdo podobný projekt malého domku, pokud…
lenka_hanisova
Před 4 lety
18
Praskliny v sádrokartonu
Ahoj, máme asi 3 týdny namontovane sádrokartony a po obvodu kde je tmel a začíná stukovana zeď se o…
lukasberan
Před 4 lety
3
Tip na plastová okna Český Těšín - recenze na dodavatele
Momentálně jsme ve fázi výběru dodavatele oken - Český Těšín a okolí. Můžete někoho doporučit? Jak …
samotcze
Před 4 lety
9
1
2
…
300
301
302
303
304
…