O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rozvody pro audio v rodinném domě - postup na přípravu
Zdravím, řeším právě způsob, jak nechat udělat přípravu pro audio do více pokojů v domě. Jelikož na…
zaplik1
Před 4 lety
20
Barva žaluzií ral 7048?
Máte někdo venkovní žaluzie v barvě perleťová myší šeď ral. 7048? Máme okna v barvě irský dub, bílá…
czyz
Před 4 lety
1
Máte zkušenosti s výstavbou dřevostavby od firmy Budiskol? ?
Pěkný den všem, dostali jsme doporučení od jiné firmy na jejich spřáteleného partnera Budiskol. Sta…
stavitel2
Před 4 lety
1
Rolety Den a Noc, Zebra - máte zkušenost?
Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli někdo má tyto rolety Den/noc, zebra, duo apod - chci se ze…
rudolf_svatek
Před 4 lety
1
2
...
3
65
Padající venkovní podbití u střechy
Dobrý den, moc prosím o pomoc a o radu. Budu se snažit to popsat srozumitelně a detailně. Třetím r…
zverky
Před 4 lety
13
Máte sedačku na míru?
Hezky den, mate nekdo sedacku na miru? Od koho a jak se cca pohybuji ceny? Poprosim pripadne i o fo…
t_makovice
Před 4 lety
1
Baterie k dvojumyvadku laufen pro s
Hezky den, vybirame baterie so koupelen. Mate nekdo umyvadlo/dvojumyvadlo laufen pro s nebo podobne…
t_makovice
Před 4 lety
1
Přívod externího vzduchu ke krbovým kamnům - pár otázek
Dobrý den, prosím o pár rad. V novostavbě si chci do podlahy položit přívod externího vzuchu ke k…
wries
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Zkušenosti s firmou Variovila?
Dobrý den, po půl roce vybírání stavební společnosti jsme zúžili výběr na dvě firmy, a to Woodsyste…
emafrost
Před 4 lety
5
Podkrovní dům na jih
Dobrý den, chtěli bychom poradit s půdorysem rodinného domu (se spodním patrem). Dům by měl být vel…
bery3
Před 4 lety
3
Dlažba Rako Piazzetta
Dobrý den, máte někdo dlažbu Rako Piazzetta světle šedou? Případně nějakou jinou imitaci teraco. Zv…
lucfel
Před 4 lety
1
Vyjádření institucí - doklady
Dobrý den, projekt se nám zpracovává, je možné před dokončením dokumentace oběhat nějaké úřady/inst…
jowana
Před 4 lety
1
Malování
Ahoj, zajímalo by mě, kolik si tak průměrně berou malíři za práci bez materiálu. Máme nabídku za 2…
karel15
Před 4 lety
1
Čím zateplit: vata nebo polystyren?
Chtěl bych poprosit o názory a zkušenosti se zateplením novostavby. Budeme stavět z porotherm 30 cm…
wpavel
Před 4 lety
15
Zabudovaná hasičská nádrž
Zdravím vás, chci se zeptat na názor. Máme po prarodičích dům, budeme jej rekonstruovat. Jde ale o…
vladimira_l
Před 4 lety
6
Návrh kuchyně truhlář
Dobrý večer, Prosím potřebuji poradit jak to chodí s návrhem kuchyně. Potřebuji navrhnout kuchyň do…
verunky
Před 4 lety
5
Společnost HK dřestav - recenze
Dobrý den. Prosím o Vaše zkušenosti s firmou HK dřestav. Dřevostavby. Děkuji předem za odpovedi...…
uhrin
Před 4 lety
6
Máte někdo zkušenosti s HK dřestav?
Dobrý den, měl bych otázku, Má někdo aktuální zkušenosti s firmou HK DŘESTAV?
uhrin
Před 4 lety
10
Bílá podlaha
Ahoj, máte někdo podlahu v dekoru hodně světlého až bílého dřeva? Je to praktické? Případně prosím …
jajinka_007
Před 4 lety
1
Podlaha - Gerflor Sucre Nature
Prosím nemáte někdo vinylovou podlahu Gerflor Sucre Nature? Nebo aspoň reálné fotky? Na internetu j…
rudyb
Před 4 lety
1
Jílovitá půda
Chtěl bych se zeptat, nyní jsem si četl regulativy z našeho stavebního úřadu, kde upozorňují u naše…
ditava
Před 4 lety
8
Čistička šedých vod
Dobrý večer, prosím, máte někdo čističku šedých vod? Pokud ano, prosím, podělte se o své zkušenosti…
pajinelka
Před 4 lety
1
Krbová kamna do zděné novostavby
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o pomoc s výběrem správného typu krbových kamen. Bude se jednat o …
fantomik
Před 4 lety
9
Sklopné sedátko do předsíně, kde sehnat?
Prosila bych o radu zda existuje nějaké sklopné sedátko do předsíně které by zjednodušovalo obouván…
onetwogo
Před 4 lety
9
Energy-domy- cena
Ahoj. Líbí se mi domy od energy-domy.cz. Stavěl jste s nimi někdo? Pokud ano, byla odhadovaná cena …
svemar
Před 4 lety
1
Zateplení zahradního domku
Zdravím, chtěl bych se zeptat na zkušenosti se zateplením dřevěného zahradního domku na nářadí. Pův…
denis_ramirez
Před 4 lety
1
Zíďka lemující vyšší úroveň zahrady
Dobrý den, mohl by mi někdo jen poradit, z jaké velikosti ztracenek (T20, 30?) udělat zíďku viz. f…
atilius
Před 4 lety
6
Měl jste někdo zahradního architekta?
Nejsem si jistá, jestli se tomu říká zahradní architekt, designer nebo prostě zahradník. Ale zajímá…
puhelin
Před 4 lety
1
2
43
Datové kabely k internetu v domě
Dobrý den. Dělali jste si ještě po domě rozvod i datových kabelů k internetu, nebo lze v dnešní dob…
daviid
Před 4 lety
1
2
...
...
4
5
124
Jaká okna Vekra hliník nebo plast
Jedna z posledních otázek pro nás je, zda zvolit plastová nebo hliníková okna. Naše firma na klíč s…
lukasberan
Před 4 lety
14
1
2
…
303
304
305
306
307
…