O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podlahová baterie
Ahojte, žena si přeje volně stojící vanu a mě k tomu štymuje jedině podlahová baterie. Chtěl bych s…
zdenek_valek
Před 5 lety
1
Umyvadlová baterie z Favi
Zdravím, sháním bílou baterií do koupelny, nejlépe bílý mat. Mám vyhlídkou baterií firmy tres, ale …
zdenek_valek
Před 5 lety
2
Komín
Dobrý den, prosím o radu......chci přistavovat malou koupelnu k zahradnímu domku v zahrádkářské kol…
skyler_malinova
Před 5 lety
1
Zateplení drevostavby
Zdravím Vás, ráda bych se zeptala na zateplení drevostavby. Budeme se pouštět do stavby drevostavb…
puhelin
Před 5 lety
2
Okna winchester dvoudekor nebo interiér bílá
Dobrý den všem, nemáte někdo okna v dekoru winchester? Rozhodujeme se, zda jej zvolit jako dvoud…
tonda_soldat
Před 5 lety
17
Rekuperace a zápach z komínů okolních domů
Zdravím, uvažujeme o rekuperaci. Stavět budeme ale na vesnici a cca 100 m od našeho budoucího domu …
lukoid
Před 5 lety
7
Velkoformátová dlažba do mírného svahu před garáž
Realizoval jste někdo pochozí / pojezdovou plochu před domem z velkoformátových dlaždic v situaci, …
renatka_k
Před 5 lety
1
Přetažení rámů oken zateplením EPS. Prosim poraďte!
Dobrý den, stavíme přístavbu k RD, větší garáž a víceúčelovou místnost. Nebude to typicky obytná z…
kikiwhite
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Co byste zpětně do domu nechtěli nebo udělali jinak?
Ahoj, podělte se se zkušenostmi z bydlení. Co byste si do domu už nedali nebo to udělali jinak? Kon…
bayt
Před 5 lety
1
2
...
...
9
10
273
Světlo nad 2 metrové zrcadlo
Dobrý den, nějak jsme nedomysleli kabel na světlo nad zrcadlo v koupelně, máme jen jeden vývod, zeď…
kossakowski1980
Před 5 lety
5
Příčky Heluz 11,5 cm
Zdravím, vyplatí se při tloušťce příčky Heluz 11,5 cm použít typ AKU s lepší vzduchovou neprůzvučno…
slamer
Před 5 lety
2
Kuchyně na míru
Zdravím, ráda bych doporučila truhláře Romana Kalvodu z Brna - kuchyně, ložnice, koupelnový nábytek…
dkalvodova
Před 5 lety
8
Vylití podlah s teplovodním topením
Prosím o Vaše doporučení na spolehlivou firmu, která vylívá podlahy. Anhydrit nechceme. Okr. Kolín.…
taras1
Před 5 lety
2
Existuje jiná možnost obkladu než klasika kachličky?
ahoj, existuje nějaká jiná možnost obkladu než klasika kachličky? chtěla bych zmodernizovat kuchyň.…
barevnastenacz
Před 5 lety
17
Vklad zástavního práva
Rád bych se optal, jak je to s vkladem zástavního práva na pozemek ve propěch banky. Budu stavět na…
iamondras
Před 5 lety
7
Obložení stěny
Prosím o rady a inspirace. Čím vším je možné obložit krb a stěnu za tv, když pro zatím vyloučíme ob…
jandour
Před 5 lety
1
Hypotéka od MONETY - jaké máte zkušenosti?
Zdravím, prosím vás, chtěla jsem ze zeptat, zda si někdo nedávno bral hypotéku od MONETY. My si ji…
vetor3x
Před 5 lety
18
Záloha na základovou desku + elektřina na stavbu
Ahoj, včera se mi do rukou dostal návrh smlouvy SOD, kde nás zaskočilo, že firma chce stihnout zák…
ozzy77
Před 5 lety
7
Dlažba nebo zateplení fasády
dobrý den je lepší okolo rodinného domu položit zámkovou dlažbu a pak provést zateplení fasády nebo…
petr13
Před 5 lety
3
Interiérové dveře - jaké doporučujete?
Dobrý den, stavíme rodinný domek a nyní řešíme interiérové dveře. S jakou značkou a s jakým materiá…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
2
41
Stavebni urad kolaudace
Dobrý den, mate radu jak se vyhnout kolaudace? Je to blbý dotaz :disappointed:. Mame dum na novost…
annysek11
Před 5 lety
9
Stůl navazující na ostrůvek
Ahoj, zvažujeme pořídit do kuchyně stůl, který bude nalepený na poloostrůvek. Máme ale trochu obavy…
abasim
Před 5 lety
5
Projekt na pozemek / umístění domu
Zdravím, řešíme možnost koupě stavebního pozemku ( okres Uherské Hradiště - všeobecně problém sehna…
petan2101
Před 5 lety
4
Domovní číslo na fasádu
Střecháčci,prosím nějaké jednoduché domovní číslo na fasádu.Sháním černé,nebo tm.šedé.Máte někdo t…
fantomik
Před 5 lety
2
Šamotové cihly na splnění emisy
Prosím, nevíte kde by se dali koupit nějaké šamotové cihly příp. něco takového (Nevím přesně zda je…
smajlik345
Před 5 lety
1
Podlahove topeni nebo "pruduchy" pomooooct :)
Dobrý den, nase stavba rodinneho domu má tyto parametry, co uvadi developerv textu nize. V byvacim…
zubr487
Před 5 lety
6
Ideální šířka obývacího pokoje s jídelnou
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat, kdo máte řešený obývací pokoj s jidelnou, jako na obrázku, …
uwe
Před 5 lety
17
Jak udelat novou podlahu
dobry den, bydlime ve starem dome, ktery byl pred 10 lety zrekonstruovan, nicmene, nektere plovouc…
wries
Před 5 lety
3
Vysoký stavební otvor - jaké vstupní dveře zvolit
Dobrý den, dávám dohromady projekt menšího bungalovu, kde původně měla být okna 125x125cm. Po domlu…
t_makovice
Před 5 lety
2
Moderní plot z tvárnic
Podělte se prosím o tipy na plot z prolévacích tvárnic, které by se hodily k modernímu domu. Většin…
kofejn
Před 5 lety
4
1
2
…
326
327
328
329
330
…